MP3 Remix 3.810

Telefoni faʻaonapo nei ma papa maʻalaupapa e faavae i luga o Android, iOS, Windows Mobile maua le avanoa e tuʻu ai se loka i luga oi latou mai fafo. Ina ia tatalaina, e tatau ona e ulufale i se PIN code, se mamanu, se upu fai upu, pe faapipii se tamatamai lima i le sikulima sikolima (na o le talafeagai mo ata fou). Tatalaina le filifiliga e filifilia e le tagata muamua aʻo lei amata.

Toe Maua avanoa

O le kamupanī o le telefoni ma le 'auʻaunaga faʻatinoina ua tuʻuina atu ai le mafai e toe faʻaleleia le motusia / mamanu mai le masini e aunoa ma le leiloa o le tagata lava ia. O le mea moni, i luga o nisi faʻataʻitaʻiga, o le faagasologa o le toe faʻaleleia o avanoa e sili atu ona faigata nai lo isi ona o mamanu ma / poʻo polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Faaaoga le sootaga faapitoa i luga o le loka

I nisi o lomiga o le OS OS poʻo lona fesuiaiga mai le kamupanī o loʻo i ai se fesoʻotaiga faʻapitoa e fesoʻotaʻi i le ituaiga "Toe Faʻasalalau le Avanoa" poʻo "Faʻamagalo le faʻamaoni / mamanu". E leai se sootaga / button i luga o masini uma, ae afai o lea, ona mafai lea ona faʻaaogaina.

Ae ui i lea, e taua le manatuaina ina ia toe faʻaleleia oe o le ae manaʻomia le avanoa i le tuatusi imeli lea e teuina ai lau Google (pe a tatou talanoa e uiga i se telefoni feaveaʻi). O lenei tala e faia i le taimi o le resitalaga, lea e tupu pe a muamua le telefoni. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaogaina se Google Google. O lenei pusa meli e tatau ona maua faatonuga mai le kamupanī i le tatalaina o le masini.

O le faatonuga i lenei mataupu o le a faapenei:

  1. Liliu le telefoni. I luga o le lau loka, saili le faamau poʻo le fesoʻotaʻiga "Toe Faʻasalalau le Avanoa" (e mafai foi ona valaauina "Faʻamagaloina le faʻaiuga").
  2. O le a tatalaina se fanua i le mea e te manaʻomia e te ulufale ai i le tuatusi imeli lea na e faafesootaʻi muamua lau tala i le Google Play Market. O nisi taimi, i le faaopoopo i le tuatusi i le i-meli, e mafai e le telefoni ona talosagaina se tali i nisi o fesili malupuipuia na e ulu atu i ai pe ae amata. I nisi tulaga, e lava le tali e tatala ai le telefoni, ae o se tuusaunoaga.
  3. O le a lafoina se imeli i lau imeli e toe faʻafoisia ai le avanoa. Faaaoga. Atonu e sau pe a mavae ni nai minute, po o ni nai itula (o nisi taimi e oʻo lava i aso).

Metotia 2: Faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa a le aufaʻatasi

O lenei metotia e foliga tutusa ma le muamua, ae le pei o lea, e mafai ona e faʻaaogaina se isi imeli e faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa. O lenei metotia e talafeagai i na tulaga lea e te le i ai se faamau faapitoa / sootaga i luga o le lau loka, lea e tatau ona toe faʻaleleia le avanoa.

O faatonuga mo le faʻafesoʻotaʻi lagolago faʻapitoa o loʻo mulimuli mai (talanoaina i le faʻataʻitaʻiga a le kamupanī Samsung):

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a lau gaosiga.
  2. Faʻalogo lelei i le lisi "Lagolago". I le tulaga o le uepisaite a Samsung, o loʻo tu i luga o le lau. I luga o le upega tafaʻilagi o isi gaosi oloa e mafai ona lalo.
  3. I luga o le upega tafaʻilagi a Samsung, pe afai e te faʻafeiloaʻi le pala "Lagolago"ona oʻo mai ai lea o se isi lisi o mea. Ina ia faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa, e tatau ona e filifili pe "Mauaina o se fofo" a le "Faʻafesoʻotaʻi". Faigofie e galue ma le filifiliga muamua.
  4. O le a e vaʻaia se itulau ma ni nusipepa se lua - "Faamatalaga o oloa" ma "Fesoʻotaʻiga ma le lagolago faʻapitoa". I le le mafai, o le mea muamua e tatala, ma e tatau ona e filifilia le lona lua.
  5. I le taimi nei, e tatau ona tatou filifilia le filifiliga o fesootaiga ma le lagolago faʻapitoa. O le auala vave lava o le valaʻau i numera o loʻo ofoina mai, ae afai e leai sau telefoni e mafai ona e faia ai se telefoni, ona faʻaoga lea o metotia faʻaopoopo. E fautuaina e vave filifili le filifiliga "Email", e pei ona i ai i le fesuiaiga Talimalo o le a foliga mai e faʻafesoʻotaʻi oe i le pusa, ona e talosagaina lea o se pusa meli e auina atu faatonuga.
  6. Afai e te filifilia "Email", ona e siitia atu lea i se itulau fou, lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le ituaiga fesili. I lenei tulaga "Faʻamatalaga faʻapitoa".
  7. I le tulaga o fesoʻotaiga, ia mautinoa ia faʻatumu uma vaega ua faailogaina i se fetu mumu. E manaʻomia le tele o faʻamatalaga e mafai ai, o lea e manaia ai le faʻatumu o faʻalapotopotoga faaopoopo. I le feʻau mo le lagolago faʻapitoa, faʻamatala le tulaga i le tele o auiliiliga pe a mafai ai.
  8. Faatali se tali. E masani lava, o le a latou avatu loa ia te oe faatonuga poʻo fautuaga mo le toe faʻaleleia o avanoa, ae o nisi taimi e mafai ona latou fesiligia ni fesili manino.

Metotia 3: Faʻaaogaina o Meafaigaluega Faʻatino

I lenei tulaga, e te manaʻomia se komepiuta ma se USB-adapter mo le telefoni, lea e masani ona sau faʻatasi ma se tau. E le gata i lea, o lenei metotia e fetaui mo le toetoe lava o telefoni feaveai e ese mai tuusaunoaga.

O le faʻatonuga o le a iloiloina i le faʻataʻitaʻiga a ADB Run:

  1. Tikia ma faapipii le mea aoga. O le faagasologa e faʻataʻitaʻiina ma e na o tapunia faʻapipiʻi e aofia ai. "Lisi" ma "Fai".
  2. O gaioiga uma o le a faia i totonu "Poloaiga Poloaiga"peitaʻi, ina ia mafai ona faʻatonu tulafono, e manaʻomia ona e faʻatonu le ADB Run. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le faʻatasi Manumalo + R, ma le faamalama e aliali, ulucmd.
  3. Faʻapipiʻi nei tulafono e pei ona aliali mai iinei (e faʻatatau i mea uma ma parakalafa):


    adb shell

    Kiliki Ulufale.

    cd /data/data/com.android.providers.settings/databases

    Kiliki Ulufale.

    sqlite3 settings.db

    Kiliki Ulufale.

    faʻafouina seti seti = 0 le igoa = "lock_pattern_autolock";

    Kiliki Ulufale.

    faʻafouina seti seti = 0 le igoa = "lockscreen.lockedoutpermanently";

    Kiliki Ulufale.

    .quit

    Kiliki Ulufale.

  4. Toe fai lau telefoni. A liliuina, o le a faʻaalia se faamalama faapitoa i le mea e te manaʻomia e te ulufale ai i se upu fou o le a faʻaaoga mulimuli ane.

Metotia 4: Aveese le faʻaaogaina o tagata

O lenei metotia e lautele ma fetaui lelei mo ata uma o telefoni ma papa (faigaluega i luga o le Android). Ae ui i lea, o loʻo i ai se mea taua tele - pe a toe faʻavaeina tulaga i le fale gaosi i totonu o le 90% o mataupu, o au faamatalaga patino i luga o le telefoni ua faʻamutaina, o lona uiga e sili ona lelei le metotia i mataupu sili ona ogaoga. O le tele o faʻamatalaga e le mafai ona toe maua mai, o le isi vaega e tatau ona lava le taimi e toe maua mai ai.

O le laʻasaga taʻitasi i le laasaga mo le tele o masini e pei ona taua i lalo:

  1. Leʻi ese le telefoni / laulau (mo ni faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faaseʻe le laasaga lenei).
  2. I le taimi nei ia taofi i lalo le mana ma le voluma i luga / lalo. O pepa tusia mo le masini e tatau ona tusia auiliili pe o le a le ituaiga button e te manaomia e teu ai, ae o le tele lava o le numera o le numera faaopoopo.
  3. Taofi i latou seia oʻo ina faʻalogo le masini ma e te vaʻai i le logo o le Android po o le gaosiga o masini i luga o le lau.
  4. O se lisi e pei o le BIOS i komepiuta a le tagata lava ia o loʻo utaina. O le faʻatonuga e faʻatinoina e faʻaaoga ai le kuluma suiga (faʻafefeteina luga pe lalo) ma le faʻatagaina (ia nafa ma le filifilia o le mea / faʻamaonia le gaioiga). Sue ma filifili le igoa "Faʻapepe faʻamatalaga / falefaʻatonu fale". I ituaiga eseese ma lomiga o le polokalama faagaoioia, e ono suia le igoa, ae o le uiga o le a tumau pea lava.
  5. Filifili nei "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata".
  6. O le a tuʻuina atu oe i le lisi autu, lea e tatau ai nei ona e filifilia le mea "Toe faʻafou le polokalama i le taimi nei". O le a toe faʻaleleia le masini, o au faʻamatalaga uma o le a faʻamutaina, ae o le a aveesea le upu moni.

Aveese le upu moni, lea o loʻo i luga o le telefoni, e mafai ona mafai ona ia lava. Ae peitaʻi, afai e te le o mautinoa e mafai ona e faʻafetaia lenei galuega e aunoa ma le faaleagaina o faʻamatalaga i luga o le masini, ona sili atu lea ona faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu mo le fesoasoani, lea e mafai ona e toefaʻasiliina ai le upega tafailagi mo se totogi laʻititi e aunoa ma le faaleagaina o mea i luga o le telefoni.