Suʻe i le Windows 8

I le vaega muamua o lenei faasologa o tusiga mo amataga, sa ou talanoa e uiga i nisi eseesega i le va o Windows 8 ma le Windows 7 po o le XP. O le taimi lea o le a faʻaleleia ai le faʻaogaina o le polokalama i le Windows 8, o eseesega o lenei OS, o mea e manaʻomia mo le Windows 8 ma le auala e faʻatau ai Windows 8 laiseneina.

Windows 8 aʻoaʻoga mo amataga

  • Muamua vaai i le Windows 8 (vaega 1)
  • Suiga i le Windows 8 (vaega 2, lenei tusiga)
  • Amataina (vaega 3)
  • Suʻeina o foliga o le Windows 8 (vaega 4)
  • Faʻapipiina o Metro Application (Vaega 5)
  • E faʻapefea ona toe faʻafoʻi le button Start i le Windows 8

Vaevaega 8 ma lo latou tau

E tolu lomiga tetele o le Windows 8 na faʻasaolotoina, avanoa mo le faʻatau atu i se isi oloa poʻo se polokalama faʻapipiʻi na faʻaleleia i se masini:

  • Windows 8 - Standard Edition, lea o le a galue i komepiuta o fale, komipiuta, faʻapea foʻi i luga o nisi o maʻa.
  • Windows 8 Pro - e tutusa ma le muamua, ae o le numera o uiga sili atu ua aofia ai i le polokalama, e pei o, mo se faataitaiga, BitLocker.
  • Windows RT - O lenei laupepa o le a faʻapipiʻiina i le tele o laupepa ma lenei OS. E mafai foi ona faaaoga i luga o ni tala o le paketi. O le Windows RT e aofia ai le faʻauigaina muamua o le Microsoft Office ua faʻamalosia mo le faʻaaogaina o touchscreen.

Laupapa Laupapa ma Windows RT

Afai na e faʻatauina se komepiuta ma se Windows licensed muamua sa faʻapipiʻiina i le vaitau mai ia Iuni 2, 2012 ia Ianuari 31, 2013, ona e maua lea o le avanoa e faʻaleleia ai le Windows 8 Pro mo na o le 469 rubles. E faʻapefea ona faia lenei mea, e mafai ona e faitau i lenei tusiga.

Afai e le fetaui lau komepiuta i tulaga o lenei faʻaleleia, ona e mafai lea ona e faʻatau ma download Windows 8 Professional (Pro) mo 1290 rubles i luga o le upega tafailagi a le Microsoft mai le //windows.microsoft.com/ru-RU/windows/buy pe faatau se disk faatasi ai ma lenei faiga faʻaogaina i le faleoloa mo 2190 rubles. O le tau e aoga foi sei vagana ai Ianuari 31, 2013. O le a le mea o le ai ai pe a uma lenei mea, ou te le iloa. Afai e te filifili le filifiliga e download ai le Windows 8 Pro mai le upega tafailagi a Microsoft mo 1290 rubles, pe a uma ona sii mai faila faila, o le a fesoasoani le polokalama fesoasoani faafouina ia te oe e fatuina se masini faʻapipiʻi poʻo le komepiuta flash USB i le Windows 8 - ina ia mafai ona toe faʻaleleia le Win 8 Pro laisene.

I lenei tusiga, o le a ou le paʻi atu i papamaa i luga o le Windows 8 Professional poʻo le RT, o le a na o le talanoaina o komepiuta masani masani ma falepona masani masani.

Windows 8 manaoga

Ae e te leʻi faʻapipiʻi le Windows 8, e tatau ona e mautinoa e ausia e lau komipiuta mea manaʻomia mo lana galuega. Aʻo leʻi iai ma galue ai i le Windows 7, o lona uiga, o le a mafai e lau komepiuta ona galue lelei ma le fou o le faiga faʻaoga. Pau lava le eseesega e faapea o le screen resolution o le 1024 × 768 pika. O le Windows 7 na galue foi i iuga maualalo.

O lea la, o mea nei e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le Windows 8 e le Microsoft:
  • Faʻasagaga ma le tele o le telefoni o le 1 GHz pe vave. 32 po o le 64 tikeri.
  • 1 GB o le RAM (mo le OS 32-OS), 2 GB o RAM (64-bit).
  • 16 po o le 20 o le gigabytes o le mokesi vaʻaia mo le 32-bit ma le 64-bit operating system, i le faasologa.
  • DirectX 9 kata vitio
  • Ole maualuga o le resolution o le screen 1024 × 768 pika. (E tatau ona maitauina i le taimi nei, pe a faʻatulagaina le Windows 8 i luga o upega tafaʻilagi ma se iugafono masani o le 1024 × 600 pika, e mafai foi e le Windows 8 ona galue, ae o le a le galue le metro Metro)

Ia maitauina foi o nei mea e manaʻomia mo le tele o mea manaʻomia. Afai e te faʻaaogaina se komepiuta mo taaloga, galue ma le vitio poʻo isi galuega mamafa, o le a e manaʻomia se faʻasologa vave, se vitio mamana, sili atu RAM, ma isi.

Faʻamatalaga komepiuta

Ina ia iloa pe faʻapipiʻiina e lau komipiuta ia mea e manaʻomia mo le Windows 8, kiliki le Amata, filifili le "Computer" i le lisi, kiliki-i luga ma filifili ai "Āiga". O le a e vaʻai i se faamalama o loʻo i ai le telefoni faʻapitoa o lau komepiuta - ituaiga o gaosiga, numera o le RAM, o le bit o le faiga faʻaogaina.

Fesoʻotaʻiga Polokalama

Afai o loʻo e faʻaleleia mai le Windows 7, o lona uiga o le ae leai ni faʻafitauli i le fesoʻotaʻiga o polokalame ma avetaavale. Ae peitaʻi, afai o le faʻasalalau e faia mai Windows XP i le Windows 8 - Ou te fautuaina e faʻaaoga Yandex poʻo Google e suʻe le fetaui o polokalame ma masini e te manaʻomia i le polokalama fou.

Mo tagata e umia le laptops, o se mea faʻamaonia, i loʻu manatu, o le alu i luga o le upega tafailagi o le komepiuta komepiuta aʻo leʻi toe faʻafouina ma vaʻavaʻai i mea na ia tusia e uiga i le faʻafouina o le OS o lau komepiuta komepiuta i Windows 8. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te leʻi faia lenei mea pe a ou faʻafouina OS ile Sony Vaio - O le iʻuga, na i ai le tele o faafitauli i le faʻapipiʻi o avetaavale mo masini faapitoa o lenei faʻataʻitaʻiga - semanu e ese mea uma pe a na ou faitauina muamua ia faatonuga na faʻamoemoe mo laʻu komepiuta.

Faʻatauina o le Windows 8

E pei ona taʻua i luga, e mafai ona e faʻatau ma download le Windows 8 i luga o le upega tafaʻilagi a le Microsoft, pe mafai foi ona e faʻatau se disasi i le faleoloa. I le tulaga muamua, o le a muamua ona musuia oe e sii le polokalama e faʻaleleia ai i le Windows 8 i lau komepiuta. O lenei polokalame o le a faʻamaonia muamua le fesoʻotaʻiga o lau komepiuta ma polokalama ma le polokalama fou faʻaogaina. Atonu o le a maua e ia nisi o mea, o le tele lava o polokalama poʻo avetaavale, lea e le mafai ona faʻaolaina pe a suia i se OS fou - o le a toe faʻaleleia.

Windows 8 Pro Siaki Vaʻavaʻa

E le gata i lea, afai e te filifili e faʻapipiʻi le Windows 8, o le faʻafouina fesoasoani o le a taʻitaʻia oe i lenei faagasologa, ave totogi (faʻaaogaina se pepa malō), ofoina atu e fausia ai se masini komepiuta USB puʻeina poʻo le DVD, ma aʻoaʻo oe i isi laasaga e manaʻomia mo le faʻatulagaga.

Totogiina le Windows 8 Pro e ala ile pepa aitalafu

Afai e te manaʻomia le fesoasoani i le faʻatulagaina o Windows i le itu i Saute-Eastern Administrative District o Moscow poʻo soʻo se isi lava fesoasoani - Computer Repair Bratislavskaya. E tatau ona maitauina e faapea, mo tagata nonofo i Sasaʻe Sasae o le laumua o le pule a le matai i le fale ma le PC e faʻamaonia e leai se totogi e tusa lava pe teteʻe mai nisi galuega.