Faʻaopoopoina se polokalame e amataina i luga o se komipiuta o loʻo faʻaogaina Windows

E te manaʻo e talanoa atu i lau uo poʻo lou masani e ala mai Skype, ae faʻafuaseʻi ona i ai faafitauli i le ulufale atu i le polokalama. Ma o faafitauli e ono ese lava. O le a le mea e fai i tulaga taʻitasi e faʻaauau ai ona faʻaaoga le polokalame - faitau i ai.

Ina ia foia le faafitauli o le ulufale atu i Skype, e tatau ona e fausia i luga o le mafuaʻaga o lona tupu. E masani lava, o le faʻapogai o le faafitauli e mafai ona faʻatutu e le feʻau e tuʻuina mai e Skype pe a tupu se mea sese.

Mafuaaga 1: Leai se fesoʻotaʻiga i Skype

O le savali e uiga i le leai o se fesoʻotaʻiga i le Skype network e mafai ona maua mo mafuaaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se fesoʻotaʻiga i le Initaneti poʻo le Skype e poloka ile Faʻasalalauga a le Windows. Faitau atili e uiga i lenei mea i le tusiga talafeagai e uiga i le foia o faafitauli i le fesoʻotaʻi atu i Skype.

Lesona: Faʻapefea ona foʻia le tuʻuina atu o le Skype fesoʻotaʻiga

Mafuaʻaga 2: Faʻamaumauga o faʻamaumauga e le o amanaʻia.

O le feau e uiga i le ulufale atu i se faʻailoga le amanaia / faʻamaonia le faʻailoga o lona uiga ua e ulufale i totonu o le initaneti, o le upega tafailagi lea e le tutusa ma le mea na teuina i luga o le Skype server.

Taumafai e toe ulu atu i lau initaneti ma le tuatusi. Faʻalogo i le tusi resitala ma le laupepa i le taimi e ulufale ai i se faʻaupuga - atonu oe e lolomi i mataʻitusi nai lo mataitusi lapopoa poʻo mataitusi a le alafapeta Rusia nai lo le Igilisi.

  1. E mafai ona e toefaʻafaʻi lau palakalafa pe a galo ia te oe. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le pito i lalo o le mata o le nusipepa.
  2. O lau lafitaga le faʻaaogaina o le a tatala i se mamanu o le palakalafa. Ulufale i lau i-meli poʻo le numera telefoni i le fanua. O se savali faʻatasi ma se tulafono toe faʻaleleia ma nisi faʻasalaga o le a lafoina i ai.
  3. A maeʻa ona toe faʻaleleia lau upega tafaila, ulufale i le Skype e faʻaaoga ai faʻamaumauga na maua.

O le faagasologa o le toe faʻaleleia o le password i ituaiga eseese o Skype o loʻo faʻamatalaina atili auʻiliʻili i a tatou tusitusiga eseese.

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau 'upega tafailagi i le Skype

Mafuaaga 3: O lenei tala o loʻo faʻaaogaina.

Atonu na e saini i totonu ma le tala talafeagai ile isi masini. I lenei tulaga, e tatau ona e tapunia le Skype i luga o le komepiuta poʻo le masini feaveaʻi o loʻo faʻaaogaina ai le polokalama.

Mafuaaga 4: E tatau ona e sainia ma se isi Skype tala.

Afai o le faafitauli e mafua mai i le mea moni o lo o lolomiina e Skype i lalo o le teugatupe nei, ma e te manao e faʻaaoga se isi, ona e manaʻomia lea e te alu i fafo.

  1. Ina ia faia lenei mea i le Skype 8, kiliki i le ata "Sili atu" i le tulaga o togitogi ma kiliki i luga o le mea "Logo".
  2. Ona filifili lea o le filifiliga "Ioe, ma e le faʻasaoina faʻamatalaga faʻamatalaga".

I le Skype 7 ma i uluai lomiga o le avefeau mo nei mea autu o le lisi autu: "Skype">"Tupe Maua mai".

I le taimi nei, a e amata Skype, o le a faʻaalia se faʻafanua mo le faʻaogaina o fanua mo le ulufale i totonu o lau initaneti ma le upega tafailagi.

Mafuaaga 5: Faafitauli i faila faila

O nisi taimi o le faafitauli i le ulufale atu i Skype e fesootaʻi ma le tele o toilalo i faila faila o le polokalama o loʻo teuina i le faila faʻamatalaga. Ona e manaʻomia lea e toe faʻafaʻasalaʻi ia laina i le tau le tau.

Toe faʻafou laina ile Skype 8 ma luga

Muamua, seʻi o tatou mafaufau pe faʻapefea ona toe faatulaga laina i le Skype 8.

  1. Aʻo leʻi faʻaaogaina uma manipili, e tatau ona e alu ese mai Skype. Le isi, ituaiga Manumalo + R ma ulufale atu i le faamalama matala:

    % appdata% Microsoft

    Kiliki le ki "Lelei".

  2. O le a tatalaina "Saili" i totonu o le pusa "Microsoft". E manaʻomia le suʻeina o se faʻamatalaga. "Skype mo Papamaa" ma e ala i le kilikiina i luga o le kiliki saʻo, filifili mai le lisi o loʻo faʻaalia le filifiliga Faaigoa.
  3. Le isi, ia tuʻuina atu i lenei tusi soʻo se igoa e faigofie mo oe. O le mea autu o le tulaga tulaga ese i totonu o le lisi o tusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina lenei igoa "Skype mo Papamaa 2".
  4. O lenei mea o le a toe faʻavaeina ai tulaga. Faʻaauau le toe faʻaleleia Skype. I le taimi lea, pe a ulufale atu i le talaaga i le sao sao o le igoa o le username ma le passwords e tatau ona tulai mai. Pusa fou "Skype mo Papamaa" o le a fatuina aunoa ma otometi ma toso mai faamatalaga autu o lau teugatupe mai le saini.

    Afai e faʻaauau pea le faʻafitauli, ona mafua ai lea o lona mafuaaga i se isi itu. O le mea lea e mafai ai ona e faʻamalo le lapisi fou. "Skype mo Papamaa", ma le faʻamaumauga tuai e tofia lona igoa muamua.

Faʻalogo! A e faʻatuina tulaga i lenei auala, o le a faʻamaonia le talafaasolopito o au talanoaga uma. O faʻamatalaga mo le masina mulimuli o le a tosoina mai le Skype server, ae o le avanoa i fesoʻotaʻiga muamua o le a leiloa.

Toe faʻafou laina ile Skype 7 ma lalo ifo

I le Skype 7 ma i faʻamuamua o lenei polokalama, ia faia se faʻatulagaga tali tutusa mo le toefaʻafaʻiina o faatulagaga, ua lava lea e fai ai manipulations ma na o le tasi le mea. O le faila shared.xml ua faʻaogaina e faʻapolopolo ai se numera o polokalama polokalama. I nisi tulaga, e mafai ona mafua ai faafitauli i le ulufale atu i Skype. I lenei tulaga, e tatau ona aveese. Aua e te fefe - a maeʻa le tatalaina Skype, o le a fatuina se faila fou shared.xml.

O le faila lava ia o loʻo i le ala o loʻo mulimuli mai i Windows Explorer:

C: Users UserName AppData Roaming Skype

Ina ia maua se faila, e tatau ona e faʻaalia le faʻaalia o faila natia ma faila. E faia lenei mea ma le fesoasoani o mea nei (faʻamatalaga mo le Windows 10. Mo le isi vaega o le OS, e tatau ona e faia tutusa le mea e tasi).

  1. Tatala le lisi "Amata" ma filifili mea "Filifiliga".
  2. Ona filifili lea "Faʻatinoga".
  3. I le poloka suʻesuʻe, ulu i le upu "faila"ae aua le oomiina "Ulufale mai". Mai le lisi, filifili "Faaali atu faila na natia ma faila".
  4. I le faamalama e tatala, filifili le aitema e faʻaali ai mea lilo. Faasaoina suiga.
  5. Aveese le faila ma amata Skype. Taumafai e teu i le polokalama. Afai o le mafuaaga i lenei faila, ona fofoina lea o le faafitauli.

O mafuaʻaga autu nei ma fofo mo le taina i Skype. Afai e te iloa nisi fofo i le faafitauli i le ulufale atu i Skype, ona e le faʻamaonia lea i le faʻamatalaga.