Maggi 6.0


I le vaitaimi numera, na sili atu ona faigofie mo le tagata ona faʻaalia lona foliga vaaia. Afai e te filifili e sui le ata, aemaise lava, sui lauulu ma lanu lanu, e le tatau ona faʻamalosia e masalosaloga e uiga i le manuia o le filifiliga. I le taimi nei, e ofoina mai e tagata faʻapipiʻi polokalama faʻapipiʻi e mafai ai ona e faʻataʻitaʻiina o latou foliga mai se ata. O se tasi o polokalama o Maggi Hairstyles. O le a le mea e mafai ona faia i ai o le a talanoaina i lenei iloiloga.

Filifili lauulu

O le filifilia o lauulu o le galuega autu a Maggi. Aʻo leʻi maeʻa le amataina o le polokalame, e amata se ata faʻataʻitaʻi, lea e faʻaalia ai le atinaʻeina o lauulu. Taofi na o se kiliki kiliki.

A maeʻa lena, e mafai ona filifilia lauulu ulu i le tusi faʻataʻitaʻiga mai le aoina na fausia i le polokalama.

Filifili lanu lanu

Mo le filifilia o lanu lauulu mo lau faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e alu i le lisi i le lisi o le polokalama. "Luga".

O le a tatalaina se faamalama lanu lanu moana. O loʻo i ai se foliga masani, lea e mafai ona maua i le tele o faatonu taʻutaʻua. Filifili le lanu e ala i le kiliki i luga o le paʻu.

Maea teuteuga

Faatasi ai ma le fesoasoani a Maggi e mafai ona e filifili e le gata i le lauulu ma le lanu o lauulu, ae faapena foi i le gaosiga. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Faʻaleleia".

A maeʻa lena, o le a faʻaalia se seti o meafaigaluega i lalo o le paʻu lanu. Faʻatasi ai, e mafai ona suia le lanu o mata, filifili le leo o lipstick ma faamamafa le laina o laugutu.

Lavea ma faʻaalia iuga

Ina ia faasaoina iuga o le galuega i luga o le ata i Maggi e tele avanoa. I le vaega tonu o le faamalama o polokalama o meafaigaluega talafeagai ia mo lenei mea.

Variants o ata e mafai ona faʻaolaina i totonu o le faʻailoga, e faʻaaoga ai le ufanafana lanumoana. Afai e tatau ai, o le taunuuga o le galuega e mafai ona lomia. O le ata na faia na teuina i se faila JPG.

Mama

  • Faʻamau;
  • Faigofie faʻaaoga;
  • Se vateatea tele o faʻataʻitaʻiga ua saunia mo le galuega.

Faʻafitauli

  • Ua totogiina le polokalame;
  • Tatalo faʻamalolo faʻagata. E le mafai ona e lafoina au ata;
  • Leai se toe faafou fou. E le galue le polokalama i le Windows 10;
  • Leai se lagolago mo le gagana Rusia.

I le tofotofoina o galuega autu a Maggi, e mafai ona tatou faapea o le mea lautele, o se mea lelei tele lea i le vasega. Ae, o le mea e leaga ai, na taofia e le tusitala lana lagolago. I le taimi nei, ua maeʻa le polokalama ma e le mafai ona tauva ma atinaʻe faʻaonapo nei.

Hair Coloring Software 3000 Hairstyles jKiwi Salon styler pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Maggi o se polokalame mo le filifilia o lauulu, lanu o lauulu ma le faaaogaina o faiga faavae ma le mafai gafatia le faasaoina o le taunuuga ile faatulagaga o ata.
Faigaluega: Windows XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻaaʻoaʻo: Geocities Software
Tau: $ 29
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 6.0