Suʻe le faʻamatalaga o le taaloga i luga o le Steam


Talu ai o le galuega autu o le mauaina o le iPhone ma le faia o ni telefoni, o le mea moni, e maua ai le gafatia e faigofie ona fatufatu ma teu ai fesootaiga. I le aluga o taimi, o le tusi telefoni ei ai le meatotino o le faʻatumu, ma, o se tulafono, o le tele o numera o le a le manaʻomia. Ona tatau ai lea ona faamama le tusi telefoni.

Aveese fesootaiga mai le iPhone

O le avea ma lē e ona le gaʻo apple, e mafai ona e mautinoa e sili atu ma le tasi le auala e fufulu ai numera o le telefoni. O metotia uma tatou te mafaufauina i lalo.

Metotia 1: Aveesea Tusi Taiala

Le auala sili ona faigofie, lea e aofia ai le aveesea o numera taʻitasi eseese.

  1. Tatala avanoa "Telefoni" ma alu i le lisi "Faʻafesoʻotaʻi". Suʻe ma tatala le numera o le a faʻatinoina ai nisi galuega.
  2. I le pito i luga taumatau kiliki le ki. "Suiga"e tatala le lisi lisi.
  3. Tusi i le pito o le itulau ma kiliki le ki. "Aveese le Faʻasalaga". Faamaonia le soloia.

Metotia 2: Faʻatonuina atoa

Afai o loʻo e sauniuni se masini, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻatau atu, i le faaopoopo i le tusi telefoni, e te manaʻomia le tapeina o isi faʻamaumauga o loʻo teuina i le masini. I lenei tulaga, o se mea talafeagai le faʻaaogaina o le galuega atoa, lea o le a aveesea ai mea uma ma faʻamaumauga.

Muamua i luga o le 'upega tafaʻilagi ua uma ona tatou faʻamatalanoa auiliili pe faʻafefea ona soloia faʻamatalaga mai le masini, o lea o le a tatou le faʻaauau ai i lenei mataupu.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

Metotia 3: iCloud

I le faʻaaogaina o le cloud iCloud, e mafai vave ona e faʻaumatia uma fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o le masini.

  1. Ina ia faia lenei mea, tatala ia faatulagaga. I luga o le faamalama, kiliki i luga o lau faʻamatalaga ID Apple.
  2. Tatala le vaega iCloud.
  3. Faʻamilo le laina i tafatafa o le mea "Faʻafesoʻotaʻi" i le tulaga galue. O lenei faiga o le a faʻamalamalamaina pe talafeagai le tuʻufaʻatasia o fuainumera ma i latou ua uma ona teuina i le masini. Filifili se mea "Faʻatasi".
  4. O lenei e te manaʻomia le faʻaogaina o le iCloud. Ina ia faia lenei mea, alu i soo se masini komepiuta i lau komepiuta i lenei sootaga. Saini i lau tuatusi imeli ma le upega tafailagi.
  5. Faʻatasi i le iCloud cloud, filifili se vaega "Faʻafesoʻotaʻi".
  6. O le lisi o fuainumera mai lau iphone o le a faʻaalia i luga o le lau. Afai e te manaʻomia le vaʻaia ese o faʻafesoʻotaʻi, filifili i latou ao taofiofi le ki Sue. Afai e te fuafua e tape uma fesoʻotaʻiga, filifili i latou i le kulupu autu Ctrl + A.
  7. A maeʻa le filifiliga, e mafai ona e alu e tape. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le afi i le itu tauagavale i lalo, ona filifili ai lea "Aveesea".
  8. Faʻamaonia lou faʻamoemoe e faʻamalo le fesoʻotaʻiga ua filifilia.

Metotia 4: iTunes

E faʻafetai i le polokalama Aytyuns oe maua le avanoa e pulea ai le Apple-gadget mai se komepiuta. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaoga e faʻamalo le tusi telefoni.

  1. E ala i iTunes, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi fesootaiga pe a fai e faʻamaʻaloga le tusi telefoni feaveaʻi ma iCloud i luga o lau telefoni. Ina ia siaki lenei mea, tatala ia tulaga ile gadget. I le pito i luga, tapuni i lau Apple ID ID.
  2. Skip i le vaega iCloud. Afai i totonu o le faamalama e tatala i autafa o le aitema "Faʻafesoʻotaʻi" o le faʻasolosolo o loʻo i ai i le tulaga o loʻo galue, o lenei galuega o le a manaʻomia ona faʻavaivai.
  3. O lenei e mafai ona e alu tuusaʻo e galulue ma iTunes. Fesoʻotaʻi lau iphone i lau komepiuta ma faʻalauiloa. Afai ua fuafuaina le telefoni i le polokalama, kiliki i luga o le faamalama i luga o lona ata.
  4. I le tauagavale, alu i le lisi "Auiliiliga". Siaki le pusa i autafa o le mea. "Faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma"ma i le taumatau, seti le parakalafa "Fesootaiga Windows".
  5. I le faamalama e tasi, alu i lalo. I poloka "Faʻaopoopoga" siaki le pusa "Faʻafesoʻotaʻi". Kiliki le ki "Faaaoga"ia faia suiga.

Metotia 5: Amo

Talu ai ona o iTunes e le o faʻaaogaina le mataupu sili ona faigofie o le tapeina o fuainumera, i lenei auala tatou te liliu atu ai i le fesoasoani a le polokalama iTools.

Faamolemole ia maitauina o lenei metotia e talafeagai pe afai e iai se faʻaogaina o fesoʻotaʻiga i le iCloud. Faitau atili e uiga i lona faʻaaogaina i le auala lona fa o le tusitusiga mai le muamua i le parakalafa lona lua.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta ma faʻatautaia iTools. I le itu tauagavale o le faamalama alu i le lisi "Faʻafesoʻotaʻi".
  2. Ina ia faia se filifiliga filifiliga o fesoʻotaʻiga, siaki pusa mo numera e le manaʻomia, ona kiliki ai lea i le pito i luga o le faamalama. "Aveesea".
  3. Faamautu lou faamoemoe.
  4. Afai e te manaʻomia e tape numera uma mai le telefoni, pau lava le mea e tatau ona e faia o le tuʻuina lea o le pusa i le pito i luga o le faamalama e lata i le mea "Igoa", mulimuli ane o le a filifilia le tusi telefoni. Kiliki le ki "Aveesea" ma faʻamaonia le gaioiga.

Mo le taimi nei, o auala uma ia e numera ai fuainumera mai le iPhone. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.