Faʻafefea ona tuʻu se sootaga i se tagata VKontakte

I totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte, e mafai ona e faʻaopoopoina fesoʻotaʻiga e le gata i soʻo se alalafaga, ae faʻapea foi i itulau o isi tagata faʻaogaina lenei 'upega tafaʻilagi. E le gata i lea, o le a tatou faʻamatalaina uma ia manatu autu e uiga i le faagasologa o le faʻamaotiina o se fesoʻotaʻiga i sui o le VC.

Faʻamatalaga i tagata VC

E tele lava auala e mafai ai e se tagata faʻapitoa ona faʻamaonia se fesoʻotaʻiga i le isi tala a le isi tagata. I le taimi lava lea e tasi, e matua lofituina lava, o auala e le manaʻomia ai le auai o le tagata faʻaaoga, i luga o lana itulau o le ae faʻaalia ai le tuatusi.

O le faagasologa o le fatuina o se faailoga i luga o le ata ma faamaumauga e fetaui ma le autu e faailoa ai se sootaga i se tagata VC, e tusa lava pe mamao ese. Afai e te fiafia i ai, matou te fautuaina oe ia faamasani lelei oe i lenei faagasologa i le fesoasoani a isi au tusitusiga.

Tagai foi:
Faʻafefea ona maka le tagata i le ata VK
Faʻafefea ona tagotia tagata i luga o VK posts

Metotia 1: Faʻaaogaina o le Honua Lisi

O le auala lautele e faʻaalia ai fesoʻotaʻiga i luga o le VK site, avea ma URL o nuʻu poʻo faʻamatalaga patino a tagata, o le faʻaogaina lea o hyperlinks. E ala i lenei auala, e le mafai ona e faʻamalamalamaina le tuatusi o le tala o le tagata sao, ae ia fatuina foi le mamanu saʻo talafeagai, e oʻo i le faʻaogaina o le tamaititi nai lo tusitusiga.

Talu ai ona o lenei metotia ua uma ona tatou oʻoi ai i se isi tusitusiga, o le a tatou vaavaai i le faagasologa o le faaopoopoina o se faasinomaga i se tagata, ma le le faia o nisi auiliiliga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i totonu o le VK

  1. I luga o le VK, alu i le pepa mo le fatuina o se talafaamaumau fou, mo se faataitaiga, i luga o le itulau faaulutala autu.
  2. I le nofoaga sao, pe o le amataga tonu lava lea o le poloka o tusitusiga poo nisi nofoaga na filifilia muamua, ia e ulufale i le amio "@".
  3. Faʻaopoopo mea faʻapipiʻi e faʻaalia saʻo le ID ID.
  4. E mafai ona e faʻaaoga uma se mea e iloagofie ai ma se tuatusi o aganuʻu.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le VK ID

  5. Kiliki i luga le poloka i le tagata o loʻo manaʻoina e faʻaaoga ai le lisiina vave o le lisi o tagata faʻaoga e ala i matata talafeagai.
  6. A maea le faatinoga o faʻamatalaga faʻamatalaina, o le faʻamatalaga, pe afai e leʻi maeʻa atoa ia oe, o le a liua i le tuatusi atoa o le itulau a le tagata, ma o lona igoa o le a aliali mai i puipui i le itu taumatau.
  7. E mafai ona e faigofie ona suia le igoa o lau filifiliga, ae ia maitauina pe a uma le faʻasaoina o le uluai code o le a suia tele.

  8. Faasaoina le faʻamaumauga maeʻa e ala i le kilikiina o le ki. "Auina atu".
  9. O lenei, alu i le meli lolomiina ma ia mautinoa e tutusa ma lau tusiga.

A e faʻaaogaina se fesoʻotaʻiga faapena, e mafai ona e maua nisi faʻamatalaga faʻamatalaga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei metotia e sili ona faigofie ona faʻaaoga, aua e fetaui lelei mo le fatuina o se fesoʻotaʻiga i se itulau faʻaaogaina i totonu o se kulupu poʻo luga o le puipui o se faʻailoga patino.

Metotia 2: Suiga o le tulaga o le ulugalii

E taatele i le va o tagata VK o le auala lea e faʻaalia ai le tulaga o le ulugalii ma i le taimi tutusa URL i le faʻatalatalanoaga o le paaga. O le mea moni, o lenei auala e fetaui lelei pe afai e iai sau vaʻaia ma se tagata o lona sootaga e te manaʻo e faʻaopopo i lau itulau.

Faamolemole ia matau o le metotia e mafai ona galue naʻo pe afai o oe ma lau paaga i totonu o le nofoaga e faʻamaonia se sootaga i le tasi e tusa ai ma faatonuga. A leai, e tusa lava pe maeʻa ona e faʻamaonia le tulaga o le ulugalii, o le a le faʻauluina le URL.

E tele faʻamatalaga e uiga i lenei autu e mafai ona maua i se tusiga faapitoa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona sui le tulaga o le faaipoipoga VK

  1. Tatala le lisi autū o le 'upega tafailagi i le kilikiina o lau avatar ma filifili le meataitasi "Faʻamaonia".
  2. O loʻo i luga o le faʻailoga "Autu"maua se mea "Tulaga o le faaipoipoga" ma suia i "Tafaoga Faamasani".
  3. E mafai foi ona e vaʻavaʻai i mea e sili atu ona fetaui mo lau vaʻai, peitaʻi, e le o tulaga uma e mafai ona e faʻaalia se sootaga i se paaga.

  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a se fanua fou "Faatasi ai ma ia" faʻalautele le lisi o tagata ma filifili le tagata o lona URL e te manaʻo e faʻaopopo i lau itulau.

    E mafai ona e faʻatasi na o na tagata o loʻo i lau lisi o au uo.

  5. Faasolo le faamau "Faasaoina"e faʻaopopo se fesoʻotaʻiga i le itulau.
  6. A maeʻa laasaga o loʻo i luga, o le tagata faʻaaoga o le a ia mauaina se faʻamatalaga e ala i le vaega "Faʻamaonia"lea e le mafai ona faʻaumatia. I le tulaga o le faʻasalaga tutusa o fesoʻotaʻiga, i luga o lau itulau, faʻatasi ai ma isi faʻamatalaga, o le a faʻaalia se sootaga i le tagata saʻo.
  7. I le faʻaopoopoga i le tulaga o le ulugalii, e tusa ai ma se fuafuaga faʻapitoa o gaioiga, e mafai ona e faʻaalia le vavalalata ma le tele o tagata faʻaoga e faʻaaoga ai a latou faʻailoga o itulau.

Mulimuli ane, e mafai ona aveese ia URL taitasi e pei ona faaopoopo.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia le tulaga o le faaipoipo

Metotia 3: Faʻamatala patino fesootaiga i le alalafaga

O fesoʻotaʻiga i tagata e mafai ona faʻamaonia i luga o itulau o le alalafaga, e taʻitaʻia e faʻamaumauga talafeagai. O le mea moni, o lenei faagasologa e le ese mai le mea na matou faamatalaina auiliili i le taimi muamua i le tusiga tutusa i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i le vaega VK

  1. Mai le fale o le afioaga, saili le mea o loʻo i le vaega o loʻo pulea. "Faʻaopoopo faʻamatalaga" ma kiliki i luga.
  2. I totonu o le fanua VKontakte Ulufale le ID o le tagata e faʻaaogaina lana faʻamatalaga e te manaʻo e faʻamaonia.
  3. Faatumu nofoaga e totoe i lau lava pule faitalia ma kiliki "Faasaoina".
  4. O le taimi nei i le kuluma o le kulupu "Faʻaopoopo faʻamatalaga" sui i le fanua fou "Faʻafesoʻotaʻi"O le a faʻaalia ai le sootaga i le tagata o loʻo manaʻomia.

Matou te faʻamoemoe e leai se faigata e te malamalama ai i auala masani o le fesoʻotaʻi.

Metotia 4: Telefoni feaveaʻi VKontakte

Talu ai o le toʻatele o tagata e fiafia e faʻaaoga le talosaga mo smartphones e asiasi i le 'upega tafaʻilagi a le VC, e avea o se faʻaopoopoga e tatau ai ona paʻi i le faagasologa o le faʻamautuina o se fesoʻotaʻiga i le tulaga o le ulugalii e faʻaaoga ai le faʻaopoopoga aloaia mo le Android.

O loʻo i ai VC o loʻo i ai nei e le eseese tele mai le tasi ma le isi, o lea e mafai ai ona e mulimuli i faatonuga e tusa lava poo le a le tulaga.

  1. I le tatalaina o le VK, tatala le autu autu o VKontakte.
  2. Tusi i luga o le lisi o vaega e tatala ma filifili "Faʻatonu".
  3. Kiliki le ki "Faʻasologa le itulau".
  4. Suʻe se poloka "Tulaga o le faaipoipoga" ma suia e tusa ai ma fautuaga mai le "Metotia 2".
  5. Faaaoga le faamau "Filifili se paaga ..."e alu i le faamalama faapitoa o filifiliga a tagata.
  6. Mai le lisi ua saunia, filifili se paaga i fegalegaleaiga faaleaiga.

    Aua nei galo le faʻaaogaina o galuega ua saunia e le sailiga faʻasalalau.

  7. Kiliki le faailoga siaki i le pito i luga taumatau o lau mata.

A maeʻa le faʻatinoina o fautuaga ma le faʻamaoniaina o le sootaga e fesoʻotaʻi ma le tagata o loʻo manaʻomia le tagata o le a lisiina i lau itulau. E mafai ona e mautinoa o nei mea uma mai le masini feaveaʻi ma mai le atoaga o le faʻasalalauga. O mea lelei uma!