Avatan Photo Editor

I le taimi nei, e tele le tele o fesoʻotaʻiga o faʻataʻotoga i luga o le initaneti O le tasi oi latou o Avatan. O loʻo faʻatulagaina e le au atinaʻe o se "tusitala le masani", ae o se faʻamatalaga talafeagai e tatau ona "mulimulitaia". Ua tumu Avatan i galuega eseese ma mafai ona ia faasaʻo ata ma polokalame masani.

E le pei o isi fesoʻotaiga i luga o le initaneti, e tele naua aʻafiaga, lea ei ai a latou lava tulaga. O le 'upega tafailagi' ua faʻavaeina e faʻaaoga ai le technologist Macromedia Flash, o lea e te manaʻomia ai le plugin plugin plugin to use it. Seʻio tatou mafaufau i avanoa o le auʻaunaga i auiliiliga.

Alu i le faatonu o ata o Avatan

Faiga faavae

O galuega autu a le faatonu e aofia ai ia gaoioiga e pei o cropping photos, liliu, faʻafouina ma ituaiga uma o manipulations ma lanu, susulu ma le eseesega.

Fusi

E i ai le tele o faʻamaumauga a Avatan. E mafai ona faitau pe tusa o le limasefulu, ma toetoe o tagata uma lava ei ai a latou lava tulaga maualuga. E i ai le viliata, suia le ituaiga o luga lea na faʻaaogaina ai le ata, suiga eseese o le pepa - infrared, uliuli ma papaʻe, ma sili atu.

Aafiaga

O aʻafiaga e talitutusa lava ma le filiga, ae e ese mai i le iai o isi faʻaopoopoga i le tulaga o le faʻaogaina o le texture. E i ai le tele o filifiliga muamua na faʻapipiʻiina lea e mafai ona faʻatulagaina i lou tofo.

Gaioiga

O gaioiga e talitutusa foi ma gaoioiga muamua e lua, ae ua uma ona iai ni suiga eseese o ata, lea, e le mafai ona taʻua o le laumei. O latou ata e le toe faia. O se seti lea o avanoa eseese e mafai ona faʻafefiloi ma le ata teuteuina, ma fetuutuunai le loloto o lo latou faʻaogaina.

Faʻamatalaga

O lenei vaega e aofia ai le tele o televise eseese e mafai ona faʻaaogaina i lau ata poʻo lou ata. O faʻaopoopo faʻaopoopo ua tuʻuina atu ia i latou taʻitasi. O le filifiliga e maualuga tele, o loʻo i ai filifiliga sili ona manaia. I le faʻaaogaina o isi vala, e mafai ona e taumafai i le tele o auala e faʻaaoga ai.

Tagata taʻavale - Ata

O pepa taʻavale o ni ata faigofie ia e mafai ona faapipii i luga o le ata autu. O isi faʻaopoopoga i foliga o suiga, lanu ma le tikeri o le manino o loʻo faʻapipiʻi foi. O le filifiliga e matua lautele lava, e mafai ona e siiina sau lava kopi, pe afai e te le fiafia i nisi o filifiliga.

Faʻasolo le mea

O mea uma ua faʻatulagaina, e pei ona masani ai, i faatonu faigofie - faʻaofi upu i le mafai e filifili le vai papatisoga, lona lanu ma le lanu. Pau lava le mea e mafai ona maitauina e le o manaʻomia e le tusitusiga le faʻamalamalamaina o le telē, e faʻamalosia ma le suiga i le maualuga ma le lautele o lona faʻavaa. I le taimi lava e tasi, o le uiga o le ata e le faʻaitiitia.

Toe faʻaleleia

O le toe faʻaleleia o se vaega faapitoa mo le tamaʻitaʻi, e tele naua mea matagofie. Paʻu mata, uʻamea, lanu o le laugutu, faʻamalolo ma le mafiafia o le nifo. Masalo o le faʻamafanafana ma le susulu o nifo e mafai ona aoga mo ata e faʻaalia ai alii. I se upu - o le vaega e aofia ai faʻapitoa mo togafitiga o foliga ma tino.

Fuga

Faʻapipiʻiina o lau ata: tele avanoa e foliga lelei. E tatau ona maitauina o le filifiliga e lava lona lelei. O le tele o laupepa e i ai se mapusaga poʻo ni aʻafiaga tolu.

Talafaasolopito o taga

O le alu i lenei vaega o le faatonu, e mafai ona e matamata i gaioiga uma na faia i le ata. O le ae maua le avanoa e faʻanofo ai taitoatasi, e faigofie tele.

I le faaopoopo atu i tomai o loʻo i luga, e mafai e le faatonu ona tatala ata e le gata mai se komepiuta, ae mai i fesoʻotaʻiga lautele Facebook ma Vkontakte. E mafai foi ona e faaopoopo atu i le isi vaega mea e te manaʻo i ai. O le fea e sili ona faigofie pe afai o le ae faʻaaoga nisi o gaioiga o lea ituaiga i ata eseese. E le gata i lea, e mafai e Avatan ona faia ni faʻalapotopotoga o le sii mai o faila ma faʻapipiʻi. E mafai ona e faʻaaogaina i masini feaveaʻi. E i ai lomiga mo Android ma IOS.

Mama

  • Galuega faʻatino
  • Gagana Rusia
  • Faʻaaoga saoloto

Faʻafitauli

  • Tuai le tolopo i le taimi o le taotoga
  • Le lagolagoina le Windows Bitmap - BMP

O le auʻaunaga e lelei atoatoa mo tagata faʻapitoa oe e manaʻomia faapitoa lava le faʻafefiloi o aʻafiaga, ona e tele naua i latou i totonu o lana auupega. Ae mo faʻatonuga faigofie ma le faʻaleagaina, faʻapipiʻiina ma le faʻaoga, e mafai ona faʻaaoga Avatan e aunoa ma ni faʻafitauli. O le faatonu e galue e aunoa ma le faatuai, ae o nisi taimi e fai. O lenei mea masani o auaunaga i le initaneti, ma e le tele se faʻafitauli pe a fai e te le manaʻomia le faʻatulagaina o se tele o ata.