Taaloga Taaloga Poto 1.39.48

I totonu o le MS Word, o nisi vaega e ulufaʻi atu ma le lima e faʻaaogaina ai i latou e mafai ona saogalemu le tusiaina saʻo. E aofia ai 1/4, 1/2, 3/4lea i le maea ai o le suiga e ave ai le pepa ¼, ½, ¾. Ae ui i lea, vaega ninii pei 1/3, 2/3, 1/5 ma e le suia i latou e le mea e tasi, o lea latou te manaʻomia ai le tuʻuina atu o le pepa saʻo i le lima.

Lesona: Faʻamalo saʻo i le Upu

E taua le maitauina o le slash character e faʻaaoga e tusi ai vaega ninii o loʻo i luga. “/”, ae tatou te manatua uma mai le aʻoga o le sipelaina saʻo o vaega ninii o le tasi numera o loʻo i lalo o le isi, vavaeʻese i laina laina. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i ia sipelaga o le sipelaga.

Faʻaopoopo se vaega faʻatasi ma se slash

Faʻapipiʻi saʻo le vaega i le Upu o le a fesoasoani ia i matou i le lisi masani masani "Faailoga"lea o loʻo i ai le tele o faʻamaumauga ma faʻamatalaga faapitoa e te le mauaina i luga o le komepiuta komepiuta. O le mea lea, e tusi ai se numera faʻasolosolo ma se slash in Word, mulimuli i laasaga nei:

1. Tatala le lisi "Faaofi"tulei le faamau "Faailoga" ma filifili se mea iina "Faailoga".

2. Kiliki le ki "Faailoga"pe a filifilia "Isi Uiga".

3. I le faamalama "Faailoga" i le vaega "Seti" filifili se mea "Form Forms".

4. Saili le vaega ole manaʻoga iina ma kiliki. Faasolo le faamau "Pasita"a maeʻa e mafai ona e tapunia le faʻamatalaga o talanoaga.

5. O le vaega na e filifilia o le a faʻaalia i le pepa.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻuina se siaki i MS Word

Faʻaopoopo se vaega faʻatasi ma se vavae ese

Afai o le tusia o se vaega ile slash e le fetaui ma oe (ia le itiiti ifo mo le mafuaaga o vaega ninii i le vaega "Faailoga" e le o le tele) pe naʻo lou manaʻomia e tusi se vaega i totonu o le Upu i luga o le laina laina e vavae ai numera, e tatau ona e faʻaaoga le vaega "Equation", e uiga i gafatia na matou tusia muamua.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaofi se fua faʻatatau i le Upu

1. Tatala le lisi "Faaofi" ma filifili i le vaega "Faailoga" tusi "E tutusa".

Manatua: i vaega matutua o le MS Word vaega "E tutusa" valaau "Faatulagaga".

2. Tilikiina o le ki "E tutusa"filifili se mea "Faʻaofi se faʻataʻitaʻiga fou".

3. I le lisi "Fausiaina"lea e aliali mai i luga o le vaega o loʻo pulea, kiliki le ki "Vaegafa".

4. I le faʻalauteleina o le lisi, filifili i le "Faigofie Faʻatasi" o le ituaiga o vaega e te manaʻo e faʻaopopo e auala mai i se slash poʻo se laina laina.

5. O le faʻatulagaina o le fetaui o le a suia ai lona foliga, ia tusia ia numera numera manaʻomia i koluma avanoa.

6. Kiliki i luga o se mea avanoa i luga o le pepa e alu ese mai ai le faiga fetaui / faiga.

O le mea uma lava, mai lenei tamaʻi tala na e aʻoaʻoina ai le auala e faia ai sina vaega i le Word 2007 - 2016, ae mo le 2003 polokalame o le a faʻaaogaina foi lenei faatonuga. Matou te moomoo ia e manuia i le atinaʻeina atili o polokalama faʻapitoa a le ofisa mai Microsoft.