O le a maua e le vaʻa se tauva fou

O le aufaasālalau Saina o loʻo umia Tencent e faʻamoemoe e tuʻuina atu lana auaunaga numera faʻamalosi mo taaloga IGame i le maketi faava o malo ma tauva ma Steam. E tusa ai ma le lomiga eseese, o le alu atu i fafo atu o China o le tali a Tencent i le faaiuga a Valve e faʻasao le faʻaliliuga a Steam i le galulue faʻatasi ma le au atinaʻe o le atoatoa o le lalolagi.

WeGame o se faʻataʻitaʻiga laʻitiiti, na faʻaalia i le tausaga talu ai. I le taimi nei, e tusa ma le 220 ulutala eseese o loʻo avanoa mo ona tagata faʻapitoa, ae i le lumanaʻi lata mai, o le tele o oloa fou o le a faaopoopoina i le potutusi o auaunaga, e aofia ai le Fortnite ma le Monster Hunter: World. I le faaopoopo i le downloading of games, WeGame e ofoina atu avanoa mo tagata taaalo e faʻafefe ma talatalanoa ma uo.

Fai mai le au tusitala o le faalauteleina i le maketi faava o malo o le a faatagaina Tencent e faatelevave le vave o le lafoaia o ni poloketi fou i luga o lona tulaga. O le mea moni o tulafono a Saina e faʻatagaina le aufaʻasalalau e tuʻuina atu taaloga i luma atu mo pulega e siakiina le tausisia o tulafono o le faʻasalaga, ae o le tele o isi atunuu e leai ni tapulaa.