Pasi foliga i le mamanu PNG


O masini komepiuta faʻaonaponei ua faʻalauteleina le tele, ae o le filifiliga o le faalauteleina o le mafaufau e ala mai i microSD cards o loʻo i ai pea i le manaʻoga. E tele ni kata manatua i luga o le maketi, ma o le filifiliina o le mea tonu e sili atu le faigata nai lo le foliga muamua. Sei o tatou vaai po o fea e sili atu ona talafeagai mo se telefoni.

Faʻafefea ona filifili se micro SD mo le telefoni

Ina ia filifilia le kata o le mafaufau saʻo, e tatau ona e taulai atu i uiga nei:

  • Foafoa;
  • Tusi;
  • Tagavai;
  • O le vasega.

E le gata i lea, o tekinolosi e lagolagoina e lau telefoni mea e leʻo: e le o masini uma e mafai ona iloa ma faʻaaogaina le SD SD 64 GB ma luga. Mafaufau i nei vaega i nisi auiliiliga.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe afai e le vaʻaia e le atamai le SD card

Tagata e gaosia le kalama

O le tulafono "taugata e le o lona uiga o le lelei" e faatatau i kata manatua. Ae peitai, e pei ona faaalia i le faatinoga, o le mauaina o se pepa Aso SD mai se lauiloa lauiloa e faaitiitia ai le ono mafai ona faia se faaipoipoga po o ituaiga uma o fegalegaleaiga. O taʻaloga autu i lenei maketi o Samsung, SanDisk, Kingston ma Transcend. Vaʻai puupuu i o latou foliga.

Samsung
Faʻalapotopotoga a Korea o loʻo faʻapupulaina ituaiga o mea tau eletise faʻatau, e aofia ai kata faʻamanatu. E mafai ona taʻua o se mea fou i lenei maketi (o loʻo faʻatulagaina le SD cards talu mai le 2014), ae ui i lea, o oloa e lauiloa mo le faʻalagolago ma le lelei.

Samsung SMSs o loʻo maua i le faasologa Tagavai, Evo ma Pro (i le lua tausaga mulimuli ane o loʻo faʻaleleia filifiliga ma se faʻamaumauga "+"), mo le faʻaogaina o tagata e makaina i lanu eseese. E leai se aoga e fai atu, o avanoa e avanoa mo vasega eseese, tomai ma tulaga faatonuina. E mafai ona maua uiga i le upega tafaʻilagi aloaia.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Google

Sa i ai foi nisi o faaletonu, ma o le autu autu o le tau. O pepa malulu na faia e Samsung e 1.5, poʻo le 2 taimi sili atu ona taugata nai lo tagata tauva. E le gata i lea, o nisi taimi o kata o le faʻapotopotoga a Korea e le o amanaiaina e nisi masini atamai.

SanDisk
O lenei kamupani na faavaeina faavae o le SD ma le microSD, o lea o mea aupito lata mai nei i lenei vaega - o le tusitala o ana tagata faigaluega. SanDisk i le asō o le taʻitaʻi i tulaga o gaosiga ma le taugofie o filifiliga o kata.

O le vasa mai SanDisk ma le lautele - mai le masani o le kalama manatuaina o le 32 GB i pepa foliga foliga ese o le 400 GB. E masani lava, o loʻo i ai faʻamatalaga eseese mo manaoga eseese.

SanDisk website aloaia

E pei o le tulaga o Samsung, o kata mai SanDisk e foliga mai e taugata tele mo le tagata e masani ai. Ae ui i lea, o lenei gaosiga ua faʻatuina ia lava e sili ona faʻatuatuaina i mea uma.

Kingston
O lenei kamupani Amerika (igoa atoa Kingston Technology) o le lona lua i le lalolagi i le gaosiga o USB-masini, ma le tolu-i totonu o kata manatua. O oloa a Kingston e masani ona manatu i ai o se tau sili atu ona taugofie i togafitiga SanDisk, ma i nisi tulaga e sili atu nai lo le mea mulimuli.

O le tele o kata manatuaina a Kingston e faʻafouina pea lava pea, e ofoina atu tulaga fou ma voluma.

Faʻamaumauga a le Kingston

Ae ui i lea, i le tekinolosi, o Kingston o loʻo i ai i se tulaga e puʻeina ai, o lea e mafai ai ona mafua mai i le le atoatoa o kata o lenei kamupani.

Transcend
O le Taiwanese giant e tele gaosiga o faʻamaumauga faʻamaumauga numera ma o se tasi o uluai tagata Asia e gaosia le maketi o maketi. E le gata i lea, i le CIS, microSD mai lenei gaosimea e sili ona lauiloa ona o lana faiga faʻavae taugofie.

I le vaʻaia, Transcend ua tuʻuina atu se faʻamaonia i le olaga atoa i luga o ana oloa (faatasi ai ma nisi o faʻagaloga, e moni). O le filifiliga o lenei lava oloa e matua tele lava, mauoa.

Faʻafeiloaʻi le upega tafaʻilagi aloaia

Faʻafesoʻotaʻi, o le autu autu o kata manatuaina mai lenei gaosiga e maualalo le faʻalagolago pe a faatusatusa i mamanu o loʻo taʻua i luga.

Ia maitauina foi e tele isi kamupanī o maketiina micro SD, peitaʻi, pe a filifilia a latou oloa, e tatau ona e faʻaeteete: o loʻo i ai se tulaga lamatia o le alu i totonu o se oloa o uiga lelei, lea e le aoga mo se vaiaso.

Malosiaga o le kalama

O tusi e sili ona taatele o kata manatua i aso nei e 16, 32 ma le 64 GB. O le mea moni, o loʻo iai foʻi kata o le gafatia laʻititi, e pei ona mataʻina i le tepa muamua ile microSD mo le 1 TB, ae ui i lea, o le muamua e leai se aoga, ma o le isi mea e taugata tele ma fetaui ma nisi masini.

  • O le 16 GB card e talafeagai mo tagata faʻaogaina o latou smartphones ei ai le tele o mafaufauga i totonu, ma o le microSD e manaʻomia na o se faʻaopoopoga mo faila taua.
  • O le 32 GB card card e lava mo manaoga uma: e mafai ona fetaui ma ata tifaga, o se faletusi musika i le leai o se lelei ma le pueina o ata, e pei foi o le natia mai taaloga po o tusi ua aveeseina.
  • MicroSD faʻatasi ai ma le malosi o le 64 GB ma le maualuga o le filifili lea o tagata faʻalogo e faʻalogologo i musika i le leai o se faʻapitoa poʻo se vitio lautele.

Faʻalogo lelei! E mafai foi e le masini eletise ona manaʻomia le lagolago mai lau telefoni, o lea ia mautinoa e toe faitau le faʻamatalaga o le masini ao leʻi faʻatau!

Faʻasologa o pepa malō

O le tele o kata manatuaina o aso nei o loʻo galulue e tusa ai ma tulaga SDHC ma SDXC, lea e tu mo le malosi maualuga SD ma le SD Capacity, i le faasologa. I le tulaga muamua, o le maualuga o le kata e 32 GB, i le lona lua - 2 TB. Suʻe poʻo le a le faigofie o le microSD masani - e faailogaina i lona tulaga.

O le SDHC tulaga faʻasalalau ma o loʻo tumau pea i luga o le tele o telefoni. SDXC ua lagolagoina nei e le tele o masini afi taugata, e ui lava o loʻo i ai se uiga o lenei tekinolosi e aliali i luga o masini o le ogatotonu ma le tau maualalo.

E pei ona uma ona matou taʻua, 32 GB kata e sili ona lelei mo le faʻaaogaina faʻaonapo nei, lea e fetaui ma le tapulaa maualuga o le SDHC. I le tulaga e te manaʻo e faʻatau se siaki malosi, ia mautinoa o lau masini e fetaui ma le SDXC.

Katin card card

O le saoasaoa avanoa o le faitau ma le tusiaina o faʻamaumauga e faalagolago ile vasega o le kalama. E pei o le tulaga masani, o le vasega SD card o loʻo faʻaalia i le mataupu.

O le taimi nei i totonu ia i latou o:

  • Vasega 4 (4 Mb / s);
  • Vasega 6 (6 Mb / s);
  • Vasega 10 (10 Mb / s);
  • Vasega 16 (16 MB / s).

O vasega sili ona fou, UHS 1 ma le 3, e vavae ese, ae e na o le tasi le telefoni feaveai e lagolagoina i latou, ma o le a le mafai ona tatou nofo i luga.

I le faʻatinoga, o lenei parakalafa o lona uiga o le fetaui o le kalama mo le faʻamaumauga vave - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaalia ata i le FullHD ma maualuga. E taua foi le vasega o le kalama mo i latou e fia faʻalauteleina le RAM o latou atamai - O le vasega 10 e sili ona lelei mo lenei faʻamoemoe.

Faaiuga

I le otootoina o mea o loʻo i luga, e mafai ona tatou tusia le faʻasalaga lea. O le filifiliga sili mo le faaaogaina i aso uma o se microSD o le 16 po o le 32 GB SDHC Vasega 10, e sili mai i se tagata gaosi oloa ma se igoa lelei. I le tulaga o galuega patino, filifili le avetaʻavale talafeagai poʻo le fua faatatau o fesiitaiga.