Iloiloina o komepiuta komepiuta mo le fetaui lelei

Ina ia amata ma galue lelei mo se taaloga patino, e tatau i le komipiuta ona ausia tulaga maualalo o le polokalama. Ae le o tagata uma e lelei le atamai i meafaigaluega ma o le a mafai ona vave ona faʻaaoga mea uma. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i ni auala e siakiina ai komepiuta komepiuta mo le fetaui lelei.

Matou siakiina le taaloga mo fesoʻotaʻiga komepiuta

I le faaopoopo atu i le tulaga masani ma se faʻatusatusaga o manaʻoga ma uiga o le PC, o loʻo i ai auaunaga faʻapitoa ua fuafuaina faapitoa mo tagata e le masani ai. Sei o tatou tilotilo totoa i auala taʻitasi e fuafua ai pe o le a alu le taaloga fou i luga o lau komepiuta pe leai foi.

Metotia 1: Faʻatusatusa o siata komepiuta ma manaʻoga taʻaloga

Muamua, o vaega e tele e aʻafia ai le mautu o le galuega: o se gaosiga, se kata vitio ma le RAM. Ae le gata i lenei, e taua le taulaʻi atu i le polokalama faʻapitoa, aemaise lava pe a oʻo i taaloga fou. O le tele o ia mea e le ogatasi ma Windows XP ma faiga fou e faagaoioia e 32 bits le lautele.

Mo le sailia o mea aupito maualalo ma manaʻoga manaʻomia mo se taʻaloga faapitoa, e mafai ona e alu i lana tuatusi faakomepiuta aloaia, pe a faʻaalia lenei faʻamatalaga.

O le taimi nei o le tele o faʻatauga e faʻatau i luga o luga o luga o luga o faʻatautaia o luga o luga o le initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le Steam poʻo le Amataga O i luga o le itulau o le taaloga ua filifilia o loʻo faʻaalia ai le mea aupito maualalo ma le manaʻoga manaʻomia. E masani lava, e te faʻamaonia le tulaga manaomia o Windows, ata faʻataʻitaʻi talafeagai mai AMD ma NVIDIA, le gaosiga ma le avanoa vaʻavaʻa.

Vaʻai foʻi: Taʻaloga faʻatau i le Steam

Afai e te le iloa po o fea mea e faʻapipiʻiina i lau komepiuta, ona faʻaaoga lea o se tasi o polokalama faapitoa. O le a faʻavasegaina e le masini komepiuta uma faʻamatalaga talafeagai. Ma afai e te le malamalama i augatupulaga o tagata gaosiga ma kata vitio, ona faʻaaogaina lea o faʻamatalaga ua tuʻuina atu i le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa.

Tagai foi:
Polokalame mo le fuafuaina o mea komepiuta komepiuta
Faʻafefea ona iloa uiga o lau komepiuta

I le mea e te faʻatau ai se taʻaloga i se faleoloa faaletino, faʻatalanoa ma le tagata faʻatau, faʻamaumau muamua pe taulotoina uiga o lau PC.

Metotia 2: Siaki le fetaui ma le faʻaogaina o le 'initaneti

Mo tagata e le malamalama i meafaigaluega, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se saite faapitoa, pe a fai e siaki se siaki faʻatasi ma se taʻaloga patino.

Alu i luga o le 'upega tafailagi o le Can You RUN IT

E naʻo ni nai laasaga faigofie e manaʻomia:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi a le Can You RUN IT ma filifili se taaloga mai le lisi pe ulufale i se igoa i le sailiga.
  2. Ona mulimuli lea i faatonuga faigofie i luga o le saite ma faatalitali mo le komepiuta e faauma le numera. O le a faia i le taimi e tasi, e le manaʻomia ona faia mo siaki taʻitasi
  3. O lea o le a tatalaina se itulau fou, lea e faʻaalia ai faʻamatalaga autu e uiga i au masini. O le faamalieina o manaoga o le a makaina i se lanu meamata, ma le le fiafia i se lanu mumu lanu mumu.

E le gata i lea, o se faʻasilasilaga e uiga i le avetaavale ua le toe taunuʻu, pe afai ei ai, o le a faʻaalia saʻo i le faamalama o le iuga, faʻapea foi se sootaga i le upega tafaʻilagi aloaia e mafai ona e sii maia le lomiga fou.

E tusa ma le mataupu faavae lava lea o le auaunaga mai le kamupani NVIDIA. I le taimi muamua, o se mea faigofie, ae o lenei ua faia uma taga i luga o le initaneti.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le NVIDIA

E te filifilia se taʻaloga mai le lisi, ma a maeʻa le suʻesuʻeina o le taunuʻuga e faʻaalia. O le le lelei o lenei 'upega tafaʻilagi e na o le ata vitio e suʻeina.

I lenei tusiga, matou te suʻesuʻeina auala faigofie e lua e fuafua ai le faʻatasia o se taaloga ma se komepiuta. Ou te manaʻo e tosina atu oe i le mea moni e sili atu le lelei i le taʻitaʻia e le manaʻoga o mea manaʻomia, talu ai o faʻamatalaga maualalo e le o taimi uma e faʻaalia ai faʻamatalaga saʻo ma faʻatinoga faʻamalosia ma se FPS fiafia e le faʻamaonia.