Faʻapipiʻiina o le 1C luga ole komepiuta

O le tulaga 1C e mafai ai e tagata faʻapitoa ona galulue faʻatasi ma polokalame eseese na atiaeina e le kamupani o le igoa lava e tasi mo le fale po o le pisinisi. Aʻo leʻi amata fegalegaleaiga ma soʻo se vaega faakomepiuta, e tatau ona e faʻapipiʻi le lomiga lata mai. E uiga i lenei faagasologa o le a talanoaina atili.

Faʻamau le 1C i le komepiuta

E leai se mea e faigata i le faʻatulagaga o le faʻavae, e tatau lava ona e faia ni nai manipulations. Matou vaevaeina i latou i ni laasaga se lua ina ia faigofie ai mo oe ona faʻatautaia faatonuga. E tusa lava pe e te leʻi tagofia na ituaiga masini komepiuta, faʻafetai i le taʻiala o loʻo tuʻuina atu i lalo, o le faʻapipiʻiina o le a manuia.

Laasaga 1: Sau mai le nofoaga aloaia

I le tulaga pe a uma ona e maua laisene laiseneina o le 1C vaega na faʻatauina mai se faʻasalalauga aloaia, e mafai ona e lafoaʻia le laasaga muamua ma alu saʻo i le faʻapipiʻiina. O i latou e manaomia le faʻapipiʻiina o le faʻavae mai le punaoa a tagata atiae, tatou te ofo atu e faia mea nei:

Alu i le itulau o le fesoasoani a le tagata 1C

  1. I lalo o le fesoʻotaʻiga i luga poʻo e ala i se sailiga i soʻo se suʻesuʻega talafeagai, alu i le itulau o le lagolago a tagata.
  2. O iinei i le vaega "Faamaumauga o Meafaigaluega" kiliki i luga o le pepa "Faʻafou faʻamaumauga".
  3. Faʻailoga i lau faʻamatalaga pe fatuina se tasi e ala i le mulimuli i faatonuga i luga o le 'upega tafaʻilagi, mulimuli ane o le a tatalaina se lisi o vaega uma e maua mo le download. Filifili le tulaga manaomia o le tekonolosi tekinolosi ma kiliki i lona igoa.
  4. O le ae vaaia se tele o fesoʻotaʻiga. Saili i totonu oi latou. "1C: Faʻamatalaga faatekinolosi tekonolosi mo Windows". O lenei lomiga e talafeagai mo tagata e pulea le 32-bit operating system. Afai e 64-bit faʻapipiʻi, filifili le sootaga o loʻo i lalo i le lisi.
  5. Kiliki le igoa talafeagai e amata ai le download.

Matou te fia tosina atu oe o le lisi atoa o vaega mo le faʻafouina o le a maua pe afai ua e faʻatau se tasi o polokalama na atiaʻe e le kamupani. E sili atu faʻamatalaga auiliiliga i lenei mataupu i luga o le upega tafailagi aloaia a le 1C i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Alu i le polokalame faʻatau 1C

Laasaga 2: Faʻamau Mea

O lenei ua e maua mai pe maua mai luga ole tekonolosi tekonolosi 1C i lau komepiuta. E masani lava ona tufatufaina atu e fai ma faʻamaumauga, o lea e tatau ai ona e faia mea nei:

  1. Tatala le lisi o le polokalama i le faʻaaogaina o le teumaluina ma taʻe le faila setup.exe.
  2. Faitau atili: Archivers for Windows

  3. Faatali seiloga e aliali mai le matamata fiafia ma kiliki i luga. "Lisi".
  4. Filifili po o fea vaega e faʻapipiʻi ma e faʻafefe. O le tagata masani e naʻo le 1C: Enterprise, ae o mea uma e filifilia taitoatasi.
  5. Faʻamalamalama se gagana faʻasaga talafeagai ma alu i le isi laasaga.
  6. Faatali seia maeʻa le faʻapipiʻi. I lenei faagasologa, aua le tapuni le faamalama ma aua nei toe toe amataina le komepiuta.
  7. O nisi taimi o loʻo i ai se ki o le komepiuta i totonu o le PC, o le mea lea mo le faʻatautaia e fegalegaleai lelei, faʻapipiʻi le avetaʻavale talafeagai poʻo le siakiina o le aitema ma faʻatumu le faʻatulagaga.
  8. A e amata amata e mafai ona e faaopoopo faʻamatalaga faʻamaumauga.
  9. I le taimi nei, e mafai ona e faʻatutuina le faʻavae ma galue ma vaega o loʻo i ai.

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. O aso nei ua tatou auʻiliʻili auiliili le faagasologa o le sii mai ma le faʻatulagaina o le 1C technical platform. Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei faʻatonuga ma e leʻi i ai ni faigata i le fofo o le galuega.