Faʻalogo 6-guitar guitar 1.0

O le ki i le taina o se kitara matagofie, e ese mai i le mafai ona taitaia saʻo lenei mea faifaaili, o lona sao saʻo foi lea. Fesoasoani faʻapitoa i lenei faiga e mafai ona tuʻuina atu ai polokalama faʻapitoa e mamanuina ma faʻateleina ai masini taʻavale. O se sui agavaa o lenei vaega o le masini komepiuta o le polokalama "Faatulagaina o le kitara 6-manoa".

Faatuina o se mea faifaaili

O le galuega a le polokalama e aofia ai le suʻesuʻega o le leo na maua e le masini masini mo se tutusa tutusa ma mea e tutusa ma se faʻamatalaga faapitoa. O taunuʻuga o lenei gaioiga o lenei mea faʻapitoa e tuʻuina atu i le tulaga o se fuataga e faʻaalia ai le vaeluaina o le taimi o le gaioio maua mai le faʻamaufaʻailoga.

Mama

  • O le polokalame e matua faigofie lava ona faʻaaogaina;
  • Faʻavae faʻatau tufatufa;
  • Gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le polokalama i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

O le manaʻo e faʻalogo pea i mea fai musika e mafai ona faʻafefe, ae e le mafai ona e faia e aunoa ma lenei gaioiga. Fesoasoani fesoasoani i le faʻalogoina o le kitara e mafai ona tuʻuina atu e le polokalame "Faʻasagaina le guitarita 6-string," lea na matou talanoaina i lenei iloiloga puupuu.

Guitar Tuning Software Tuʻuina o se kitara i se komepiuta Guitar camerton Mooseland Guitar Tuner

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faʻalogoina o se kitara 6-manoa o se polokalama faigofie ma le saoloto lea e mafai ona avea ma fesoasoani sili i le faʻafetaui o se guitar aloʻa e ala i le faʻaogaina o se masini faaleotele leo.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Guitar-song.ru
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0