Faʻateleina le saoasaoa o le suiga o le tagata e toʻafilemu i le komepiuta

Yandex o se telefoni telefoni feaveai ma le tele o avanoa ma auaunaga eseese. O loʻo i ai i lana api itulau ni mea e te aʻoaʻoina e uiga i se taimi mulimuli ane i le tusiga.

Faʻatulagaina o le Yandex Home Page

Mafaufau i ni nai tulaga e mafai ona e talosaga mo le faigofie o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi.

Suia le talaaga o le itulau autu

Nai lo le autu papaʻe lanu papaʻe, ua saunia e Yandex ni ata eseese ma ni ata, vaevaeina i ni vaega. O le latou faʻaaoga o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina lou nofo ai i luga o le 'upega tafaʻilagi pe'ā maua le faʻamatalaga talafeagai mai se inisinia.

Ina ia filifilia se talaaga, faitau le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo, o loʻo faʻamatala auiliiliina ai laasaga o laasaga. O le mea lea, o se autu paʻepaʻe papaʻe o le a liua i se laufanua manaia po o se ata malie.

Faitau atili: Suiga o le autu ole itulau ole Yandex

Customizing home page widgets

I luga ole itulau ole Yandex ole tele o telefoni faʻatulagaina ile ituaiga o tala fou, pepa lautele ma isi faʻamatalaga. O le polokalama TV o auala e te fiafia i ai o loʻo faʻaalia foi i le lima, o le tala fou e mafai ona faitauina i vaega filifilia, o fesoʻotaʻiga i itulau asiasi o 'upega tafaʻilagi e vavaeina i nisi o tautua e faailogaina i mea e fiafia i ai, ma fetuunai le tau i le nofoaga poʻo le seti lima. Afai e te le fiafia i soʻo se mea e ofoina mai, e mafai ona e 'aveʻesea ma fiafia i se itulau avanoa i se laina e tasi.

Faitau atili: Faʻatulagaina o widget i luga o le itulau amata o Yandex

A maeʻa ona e suʻesuʻeina lenei tusiga, e faigofie ona e faʻaogaina ia widget Yandex e fetaui ma ou manaʻoga, lea i le lumanaʻi o le a fesoasoani ia oe vave maua ai le faʻamatalaga manaʻomia.

Faatulaga nofoaga

Ina ia mafai ona e vaʻavaʻai i le tau e talafeagai mo lau (poʻo se isi lava) itulagi, tala fou poʻo se pepa lautele o le itulagi, o Yandex na te filifilia le mea e nofo ai, fetuunai le faʻamatalaga o widgets ma le suʻesuʻe.

Afai e te manaʻo e matamata i faʻamatalaga mai se isi o laufanua, e mafai ona e fesuiaʻi i totonu o tulaga. Faatasi ai ma lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe, lea na talanoaina ai le mataupu talafeagai. Suia lou nofoaga ma, e aunoa ma le toe faʻaaogaina i le nofoaga suʻesuʻe, mataʻituina faʻamatalaga e uiga i le tau, talafou ma isi, faʻamaonia ai se taulaga patino.

Faitau atili: Faʻatuina o se itulagi i Yandex

O le setiina o le itulau amata Yandex e le manaʻomia ai se faʻalavelave faigata ma e alu sina taimi, ae o le a faʻamalieina i taimi uma e te asiasi ai i le saite.