Auala e foia ai le sese o fesoʻotaʻiga i le Yandex Browser


Ata, pei o isi lava ata, foliga sili atu ona manaia pe afai e te faatulagaina i foliga o se ata po o se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopoina o mea manaia, suiga ma faʻasologa. E le gata i le faʻaaogaina o mea totino, ae faʻapea foʻi i na galuega faʻatino e faʻatino mo faʻataʻitaʻiga i paʻaga poʻo tagata faʻatau.

O le lisi o polokalame o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani i le tagata faʻaaoga e iloa le galuega faʻamaonia i se tasi auala.

Faʻaauau le gaosiga

Faʻamatalaga Faʻatau - o le polokalama pito sili ona mamana mo le faia o ata faʻataʻitaʻi. O loʻo i ai se tele o suiga, sitaili ma aʻafiaga eseese, e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi tusitusiga ma musika i au galuega faʻatino, ei ai se faʻatulagaga o foliga, ma lagolago galuega ma laupepa.

Faʻasaʻo le faʻataʻitaʻiga

Faʻaalia

PhotoShow - o se tasi sui mamalu o le polokalama e faaliliu ai ata masani i ata matagofie. E pei lava o le faʻamaonia o le gaosiga, o loʻo i ai le mana malosi, e tele filifiliga mo le teuteuina o faʻataʻitaʻiga ma faʻaopopo elemene, ae o loʻo i ai se atinaʻe atoa, fesoasoani ma lagolago.

Download Fotoshow

Movavi Video suite

Movavi Vitio Vitio o se faʻaopoopoga o polokalama laiti mo le galulue faʻatasi ma faʻasalalauga multimedia. O le masini komepiuta e mafai ai ona e faamaumauina ma faasaʻo vitio ma leo, ata liliu mai ma fatuina se ata faʻataʻitaʻi o latou, galue ma faʻamaʻi.

O se vaega autū o le polokalame o le fesoʻotaʻiga a tagata atinaʻe ma le faʻaogaina o faʻamatalaga o faʻatauga, e ala i le lesitalaina lea e mafai ai ona e fatuina soʻo se galuega faatino, mai se faila faigofie i ata tifaga uma.

Download Movavi Video suite

Wondershare DVD Slideshow Faufautua

Wondershare DVD Slideshow O le fausiaina o se tasi o na polokalama e mafai ai e oe vave ona faia se ata sili ona lelei mai ata. Ua i ai i le masini komepiuta le tele o meafaigāluega mo le faʻapipiʻiina o galuega faatino - faʻaopoopoina o igoa, o aʻafiaga eseese ma leo.

O se mea manaia o le Wondershare DVD Slideshow Faufautua o le mafai lea ona faʻaopoopo atavali - ata laiti faʻafiafia i foliga o tagata malie.

Download Wondershare DVD Slideshow Faufale

VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor o se polokalama e faʻafetaui ai ata vitio - teuina, faaopoopo ma faʻamalo vaega, faʻapipiʻi le leo, e aofia ai le mea na faamaumauina mai le masini masini i totonu o le polokalama lava ia, faʻasologa o tusitusiga ma aʻafiaga.

O le mafai ona fatuina 3D-palota, liliu mai faila ma mu ai CD e liliu le polokalama i se tuufaatasiga mo le gaosiga o vitio.

Download VideoPad Video Editor

Freemake Video Converter

Freemake Video Converter o se polokalama liliu mai lea e mafai ai e oe ona liliu mai le aufaasālalau mai le tasi faatulagaga i le isi. O le auala e fatu ai vitio mai ata iinei o se mea muamua lava: ia na o sina ata ma faʻafeiloaʻi i latou i se tasi o ata vitio avanoa.

Download Freemake Video Converter

Pinnacle VideoSpin

Pinnacle VideoSpin o se polokalama faigofie, lelei mo na tagata faʻaaoga o loʻo taumafai e faʻasaʻo ma fatuina vitio mai ata. O loʻo i ai le galuega o le faʻaopoopoina o suiga i le va o fasi vaega o se kiliva, faʻapipiʻi le leo ma le mamanu o le poloketi faʻatasi ai ma ulutala.

Faʻalogo Pinnacle VideoSpin

Photo Mixer

Photo Mixer o se isi polokalama faʻanatura na faia faapitoa mo le gaosia o faʻataʻitaʻiga. E aofia ai se faʻataʻitaʻi ata, e mafai ona puʻeina le tautala mai se masini faaleotele leo. O le mea autu o le mafai lea ona puʻe saʻo ata mai le pueata poʻo le scanner.

Download Photo Mixer

Tagata fai ata tifaga

Windows Movie Maker - faʻataʻitaʻi ata vitio, o se vaega o faiga faʻaoga Windows e oʻo atu i Vista. Faʻatulagaina mo na o le vavaeina ma faaopoopo le suiga o le suiga ile vaeluaga, lea e mafai ai ona faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga gaosi ata.

Faʻasaʻo le Faʻasinomaga Mataʻaga Windows

Nero kwik media

O lenei polokalame e matua ese lava mai tagata auai muamua i la tatou aoina. O se ituaiga cataloger o ata uma, vitio ma musika o loʻo i totonu o le PC. Nero Kwik O faʻasalalauga e faʻatagaina oe e taʻalo i soʻo se 'upega tafaʻilagi, faʻasaʻo ata ma fatu se tasi o latou ata ma vitio mo le leai o se totogi.

Download Nero Kwik Media

O le polokalama matou te iloiloina i luga e mafai ai ona e faaliliuina "ata" i luga o lau pulou eletise i se ata faigofie po o se ata tifaga atoa ma aafiaga, screensavers, musika ma captions. O polokalame tuʻufaʻatasia e ese i le seti o galuega tauave ma le iuga mulimuli, ae latou te faia uma se galuega sili atu ma tiute ua tofiaina ia i latou.