Faʻasalaina faʻasesega fesoʻotaʻiga ma le code 651 i le Windows 10

O le Initaneti o se vaega taua o se komepiuta o loʻo faʻaaogaina le Windows 10, e mafai ai ona maua faʻamatalaga vave ma sili atu. Ae ui i lea, o nisi taimi pe a fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga, e ono tupu se mea sese ma le code 651, lea o le ae faia ai ni taga e faasaʻo ai. I le gasologa o le tusiga o lenei aso o le a matou talanoa auʻiliʻili pe faapefea ona foia lenei faafitauli.

Faʻailoga sese code 651 i le Windows 10

O le manatu sese e tulagaese e le gata i le sefulu, ae e mafai foi ona tupu i le Windows 7 ma le 8. Mo lenei mafuaaga, i tulaga uma o auala o lona faʻamaʻi e toetoe lava tutusa.

Metotia 1: Siaki meafaigaluega

O le mafuaʻaga e sili ona talafeagai mo le tupu mai o le faʻafitauli o loʻo fesiligia o soʻo se faʻafitauli ma meafaigaluega i le itu o loʻo tuʻuina atu. O le faʻapipiʻiina na o latou e mafai ona na o tomai faʻapitoa o le Initaneti. Afai e mafai, aʻo leʻi aʻoina nisi fautuaga, faʻafesoʻotaʻi le lagolago a le o loʻo tuʻuina atu ma taumafai e suʻeina faafitauli. O lenei mea o le a sefe ai le taimi ma puipuia ai isi faʻafitauli.

O le a le sili atu le manaia le toe faʻafouina o le masini faʻaogaina ma faʻaaoga ai le uila. E tatau foi ona vavae ma toe faʻaoga le uaea fesoʻotaʻi mai le modem i le komepiuta.

O nisi taimi o le 651 sese e mafai ona tupu ona o le poloka o le Initaneti e se polokalama o le antivirus poʻo le Faʻasalalauga. Faʻatasi ai ma le malamalama saʻo, siaki ia tulaga poʻo le faʻaumatia foi le vevela. E moni lenei mea pe a oʻo mai se faʻafitauli i le taimi lava e uma ai ona tuʻuina se polokalama fou.

Tagai foi:
Faʻasagaina o le Palola i le Windows 10
Tetele Antivirus

O nei faʻataʻitaʻiga taʻitasi e tatau ona muamua faʻamaualaloina mafuaaga ile tele o filifiliga.

Metotia 2: Suiga meatotino o fesootaiga

I nisi o tulaga, e masani lava pe a faʻaaoga se PPPoE fesoʻotaʻiga, o le mea sese 651 e mafai ona tupu ona o vaega ua faʻaalia i totonu o mea tau fesoʻotaiga. Ina ia foia le faafitauli, e tatau ona e vaʻai i laina fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga na mafua ai le sese o loʻo fesiligia.

  1. Faʻasani-saʻo i luga o le faʻamalama a le Windows i luga o le faʻailoga ma filifili "Sooga Fesootaiga".
  2. I poloka "Suia o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga" maua ma faʻaaoga mea "Faʻatulagaina o Faʻatonu Faʻatonu".
  3. Mai le lisi na filifilia ai le fesoʻotaʻiga o loʻo e faʻaaoga ma faʻaalia le sese 651 i le kiliki o le RMB. E ala atu i le lisi o loʻo faʻaalia, alu i "Meatotino".
  4. Suʻe i le tab "Fesootaiga" ma i le lisi "Vaega" tatala le pusa lata ane "IP version 6 (TCP / IPv6)". A maeʻa lena, e mafai ona e kiliki "Lelei"e faʻaaoga ai suiga.

    Ole taimi nei e mafai ona e siaki le fesoʻotaʻiga. E mafai ona faia lenei mea i le lisi e tasi e ala i le filifilia "Fesootai / Oti ese".

Afai o le faafitauli o le mea tonu lena, ona amataina lea o le Initaneti. A leai, alu i le isi filifiliga.

Metotia 3: Fausia se sootaga fou

O le mea sese 651 atonu foi e mafua mai i le faatulagaga le saʻo o le Initaneti. E mafai ona e faaleleia lenei mea e ala i le tapeina ma toe faʻafouina le fesoʻotaiga.

E tatau ona e silafia muamua le faʻamaumauga o fesoʻotaiga na tuʻuina atu e le 'auʻaunaga, a leai o le a le mafai ona e fatuina se fesoʻotaiga.

  1. E ala i le lisi "Amata" sisi i le vaega "Sooga Fesootaiga" i le auala tutusa e pei ona i ai i le auala na muamua atu. A uma lena, e tatau ona e filifilia se vaega "Faʻatulagaina o Faʻatonu Faʻatonu"
  2. Mai avanoa e maua, filifili le mea e manaʻomia, kiliki-saʻo ma faʻaaoga le mea "Aveesea". O lenei mea e tatau ona faʻamaonia e ala i se faamalama faapitoa.
  3. O lea e tatau ona e tatalaina le tulaga masani "Lisi Pulea" soʻo se auala talafeagai ma filifili le mea "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona tatala le "Panel Control" i le Windows 10

  4. I poloka "Suia o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga" kiliki i luga o le sooga "Foafoaga".
  5. O isi gaioiga e faʻatatau saʻo i luga o foliga o lau fesoʻotaʻiga. O le taualumaga mo le fatuina o se fesoʻotaʻiga na faʻamatalaina auiliili i se isi tusitusiga i luga o le saite.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafesootai se komepiuta i le Initaneti

  6. Ae ui i lea, afai e manuia, o le Initaneti o le a faatuina aunoa.

Afai e le manuia le fesoʻotaʻiga, o le faafitauli atonu o loʻo i le itu o le tagata e tuʻuina atu poʻo meafaigaluega.

Metotia 4: Faʻaliliu tuaoi o le uila

O lenei metotia e na o le pau lava pe afai e te faʻaaogaina se alalaupapa e maua ai ona lava nofoaga e ala i le faʻalapotopotoga o loʻo faʻaaogaina mai le masini. Muamua lava, tatala e faʻaaoga le IP-tuatusi o loʻo tuʻuina atu i totonu o le konekarate poʻo le masini i se iunite faʻapitoa. O le a e manaʻomia foi le saini ma le upega tafailautusi.

Vaʻai foi: E le mafai ona ou alu i totonu o le eletise

Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, o gaioiga mulimuli ane e mafai ona suia. O le auala pito sili ona faigofie e faatulaga ai le saʻo saʻo mo se tasi o faatonuga i se vaega faapitoa i luga o le saite. Afai e leai se filifiliga talafeagai, ona mafai lea ona fesoasoani le mea o loʻo i le masini mai le mea e tasi. I le tele o tulaga, o le vaega e pulea ai e tutusa.

Vaʻai foʻi: Faatonuga mo le faʻapipiʻiina o le au taʻavale

Faʻatasi naʻo mea saʻo, o meafaigaluega o le a mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti e aunoa ma ni mea sese.

Metotia 5: Toefaʻutuʻu Seti Faʻetonu

I le avea ai o se faʻaopoopoga faʻaopoopo, e mafai ona e toe faʻafoʻiina tulaga o fesoʻotaiga, lea e aofia ai i nisi taimi le sili atu le manuia nai lo isi metotia mai lenei tusiga. E mafai ona faia lenei mea e ala i faʻaoga faʻapitoa poʻo auala "Poloaiga Poloaiga".

"Filifiliga Windows"

  1. Faʻasua-le-iniseti Windows i luga o le faletusi ma filifili "Sooga Fesootaiga".
  2. Faʻasaga i lalo le itulau tatala, sailia ma kiliki i le sootaga "Toe faʻafesoʻotaʻi le '.
  3. Faamautu le taotoga i le kiliki "Toe faʻafou nei". A maeʻa lena, o le a toe amataina loa le komepiuta.

    I le amataina o le polokalama, pe afai e manaʻomia, faʻapipiʻi le avetaavale meafaigaluega ma fausia se fesoʻotaiga fou.

"Poloaiga Poloaiga"

  1. Tatala le lisi "Amata" e tutusa ma le lomiga talu ai, filifilia lenei taimi "Laina laina (admin)" poʻo "Windows PowerShell (admin)".
  2. I le faamalama e tatala, e tatau ona e ulufale i se poloaiga faapitoa.netsh winsock resetma lolomiina "Ulufale mai". Afai e manuia, e aliali mai se savali.

    Ona toe toe faʻafoʻi lea o le komepiuta ma siaki le fesoʻotaʻiga.

  3. I le faaopoopo atu i le 'au ua faaigoa, e fautuaina foi e ulufale i se isi. I le taimi lava lea e tasi "toe fausiaina" e mafai ona e faaopoopo le ala i le faila log i le avanoa.

    upega tafaʻilagi
    netsh intitial reset c: resetlog.txt

    Faʻamatalaina se tasi o faʻasalalauga tuʻufaʻatasia mo le poloaiga, e te faʻatautaia se faʻasologa o galuega, o le tulaga faʻamaonia o le a faʻaalia i laina taitasi.

    Ona, pei ona taʻua i luga, toe amata le komipiuta, ma ua maeʻa lenei faiga.

Matou te manatu o filifiliga pito sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina o faʻasologa o fesoʻotaʻiga ma le code 651. Mo nisi, i nisi tulaga, e manaʻomia se tasi e faʻaleleia le faafitauli, ae o le masani lava o le a lava.