Faʻamuta le Windows 7

Le fesili i le auala e faʻapipiʻiina ai le Windows 7 - o se tasi o mea sili ona taatele i luga o le fesoʻotaiga. E ui lava, i le mea moni, e leai se mea faigata i lenei mea: o le faʻapipiʻiina o le Windows 7 o se mea e mafai ona faia i le taimi e tasi, e faʻaaoga ai faatonuga, ma i le lumanaʻi, atonu e le tatau ona i ai ni fesili e uiga i le faʻapipiʻi - e le tatau ona e ole atu mo se fesoasoani. O le mea lea, i lenei taʻiala o le a tatou tilotilo i le faʻapipiʻiina o le Windows 7 i luga o se komepiuta po o le komepiuta mea auiliili. Ou te matauina muamua afai e i ai lau komepiuta lauiloa po o le komepiuta ma e na ona e manao e toe faafoi i le setete na i totonu, ona le mafai lea ona e toe faʻafoʻiina i le fale gaosi oloa. O iinei o le a matou talanoa ai e uiga i se faʻapipiʻiga mamanu o le Windows 7 i luga o se komepiuta e aunoa ma se faʻaogaina o le polokalama poʻo mai le OS tuai, lea o le a faʻaaogaina atoatoa i le faagasologa. O le tusi lesona e fetaui lelei mo tagata e faʻaaogaina le gagana.

Mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le Windows 7

Mo le faʻapipiʻiina o le Windows 7, o le ae manaʻomia se tufatufaina o le polokalama - o se CD poʻo le flash flash drive ma faila faʻapipiʻi. Afai ua leva ona iai ni aufaasālalau e televave - sili. Afai e leai, ona mafai lea ona e faia oe lava ia. O iinei o le a ou tuuina atu naʻo ni nai auala sili ona faigofie, pe a fai e le fetaui, e mafai ona e maua se lisi atoa o auala e fatuina ai se masini komepiuta USB pulou ma le seevae i le vaega "Faatonuga" i luga o lenei 'upega tafaʻilagi. Ina ia mafai ona fai se pulou (poʻo le USB flash drive), e te manaʻomia se ata ISO o le Windows 7.

O se tasi o auala sili ona vave e faia ai faʻasalalauga faʻavave mo le faʻaofiina o le Windows 7 o le faʻaaogaina lea o le Microsoft USB / DVD Download Tool, lea e mafai ona sii mai i le http://www.microsoft.com/ru-download/windows-usb-dvd-download -tool

Faʻatupulaia masini faʻamalosi puʻe ma le masini i le USB / DVD Download Tool

A maeʻa ona sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama, e fa laasaga e vavaeese ai oe mai le fatuina o le seti seti: filifili le ata ISO ma faila tufatufaina o Windows 7, taʻu mai mea e faamaumauina, faʻatali mo le polokalama e maeʻa.

O lenei la ua iai sau auala e faʻapipiʻi ai le Windows 7, agai i le isi laasaga.

Faʻapipiʻiina o le kāpoʻa mai se taavale afi poʻo se pu i le BIOS

I le le mafai, o le tele o le komepiuta o lo o ave mai le komepiuta, ae o le faʻapipiʻiina o le Windows 7 o le a manaʻomia ona tatou faʻalo mai le laulili USB flash poʻo le fatu na faia i le laasaga muamua. Ina ia faia lenei mea, alu i le BIOS komipiuta, lea e masani ona faia e ala i le lolomiina o le LEL po o se isi ki i le taimi lava e uma ai, pe a uma le amataina o Windows. Faʻalagolago i le version BIOS ma le gaosiga, o le ki e ono eseese, ae masani lava o Del poo F2. A maeʻa ona e ulufale atu i le BIOS, e tatau ona e suʻe le mea e nafa ma le faasologa o le faʻavae, lea e mafai ona i ai i nofoaga eseese: Seti Setete - Faʻasologa o le Polokalama o le Boot poʻo le Poto Muamua, Mea Lua Boot Device (muaʻi masini masini, lua tifaga faʻamalositino - i le mea muamua e te manaʻomia e tuʻuina ai se masini puʻupuʻu).

Afai e te le iloa pe faapefea ona setiina le downloadga mai le ala o faasalalauina e manaomia, ona faitau lea o faatonuga Auala e tuu ai le download mai le USB flash Drive i le BIOS (tatala i se faamalama fou). Mo se DVD, e faia lea i le auala lava e tasi. A maeʻa le faʻavaeina o le BIOS mo le afifiina mai se pulou flash USB poʻo le kiliva, faʻaoʻo tulaga.

Polokalame faʻatulagaina Windows 7

A maeʻa le komipiuta pe'ā uma ona faʻaaogaina le seti o le BIOS na faia i le laasaga muamua ma amata mai le download mai le faʻalapotopotoga faʻapipiʻi Windows 7, o le a e vaʻaia i luga o se lanu uliuliFaʻasalalauina soʻo se ki e fafa mai le DVDpoʻo se faʻamaumauga o mea tutusa i le Igilisi. Kiliki ii.

Filifili se gagana pe a faʻaeʻeina le Windows 7

A maeʻa, mo se taimi puupuu, o le a downloadina faila o Windows 7, ona faʻaalia lea o le faamalama mo le filifilia o le gagana mo le faʻapipiʻi. Filifili lau gagana. I le laasaga e sosoo ai, o le ae manaʻomia le setiina o faʻasalalauga o fesoʻotaʻiga, le taimi ma le faʻaaogaina o tupe ma le gagana o le faiga faʻaogaina lava ia.

Faʻamuta le Windows 7

A maeʻa le filifilia o le gagana, o le ata o loʻo mulimuli mai o le a faʻaosofia oe e teu ai le Windows 7. Mai le lava lava lau e mafai ona e toe faʻafouina le polokalama. Kiliki "Install." Faitau le aiaiga laisene o le Windows 7, siaki le atigipusa e te taliaina le laisene laisene ma kiliki "Next".

Filifili le ituaiga faʻapipiʻi o le Windows 7

Ole taimi nei e tatau ona e filifilia le ituaiga o faʻaogaina o le Windows 7. I totonu o lenei taʻiala, o le a tatou mafaufau i se faʻapipiʻi mama o le Windows 7 e aunoa ma se faʻapolopoloina o polokalama ma faila o le masini faʻaogaina muamua. E masani lava o le filifiliga aupito sili lea, aua e le o ese mai le "lapisi" mai le mea na fai muamua. Kiliki Katoa Install (filifiliga sili atu).

Filifili se disk po o se vaega e faʻapipiʻi ai

I le isi talanoaga, o le ae iloa ai se fautuaga e filifili ai se puʻupuʻu puʻe poʻo se puʻe vaʻavaʻalea e te manaʻo e faʻapipiʻi ai le Windows 7. I le faʻaogaina o le "Disk Setup", e mafai ona e faʻamalo, fatuina ma faʻapipiʻi vaega i luga o le puʻe (vaelua le pulou i le lua pe faʻafesoʻotaʻi le lua i le tasi , mo se faʻataʻitaʻiga). E faʻapefea ona faia lenei mea o loʻo faʻamatalaina i faatonuga Faʻapefea ona vaevae se pu (tatala i se faamalama fou). A maeʻa ona fai taga talafeagai ma le disk, ma filifili le vaeluaga tatau, kiliki "Next".

Polokalame faʻatulagaina Windows 7

O le faagasologa o le faapipiiina o le Windows 7 i luga o se komepiuta e amata, lea atonu e ese ai le taimi. E mafai e le komipiuta ona toe amataina i le tele o taimi. Ou te fautuaina e toe foi atu i le BIOS mai le disiki malo pe ae amata muamua, ina ia e le vaaia se valaaulia e taomi soo se ki i taimi taitasi e faapipii ai le Windows 7. E sili le tuua o le disk poo le pulou flash USB i luga seia maeʻa le uma.

Ulufale i totonu o lou igoa ma le komepiuta

A maeʻa le polokalame faʻapipiʻi Windows 7 o faʻatinoga talafeagai uma, faʻafou le faamaumauga o le resitara ma amata auaunaga, o le a e vaʻai i se faʻamalosi e ulufale ai i le igoa o le tagata ma le igoa komipiuta. E mafai ona ulufale i le gagana Rusia, ae ou te fautuaina e faʻaaoga le alafapeta Latina. O le a talosagaina oe e seti se faʻaupuga mo lau faʻamatalaga Windows. O lea, i lau faitalia - e mafai ona e faʻaulu, ae e le mafai.

Ulufale le Windows 7

O le isi laasaga o le ulufale lea i le kenera oloa. I nisi tulaga, o lenei laasaga e mafai ona misi. E tatau ona maitauina afai o le Windows 7 na faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta ma o le ki o loʻo i luga o le fasi pepa, ma ua e faʻapipiʻi tutusa lava le faʻamaumauga o le Windows 7, e mafai ona e faʻaogaina le ki mai le fasi pepa - o le a aoga. I luga o le "Fesoasoani e Puipuia le Puipuiga o Lau Komipiuta ma Faʻaleleia le Windows", ou te fautuaina e faʻaaogaina e le aufaitautusi i le "Faaaogaina Fautuaga".

Faatulagaina o le aso ma le taimi i le Windows 7

O le isi laasaga faʻatulagaina o le seti lea o taimi ole taimi ole aso ole aso ole aso. O mea uma lava e tatau ona manino iinei. Ou te fautuaina le faʻamamaina o le pusa "O le taimi e teu ai le ao ma le tua", e pei nei o lenei suiga e le faʻaaogaina i Lusia. Kiliki Next.

Afai ei ai se fesoʻotaiga i luga o le komipiuta, o le a ofoina atu oe e filifili po o le fea o au fesoʻotaiga - Home, Public or Work. Afai e te faʻaaogaina se telefoni Wi-Fi e faʻaoga i le Initaneti, e mafai ona e tuʻuina le "Aiga". I le tulaga e fesootai tuusao le uaea o le Initaneti i le komepiuta, ona sili atu lea ona filifili le "Malo".

Ua maeʻa le faʻatulagaina o Windows 7

Faatali mo le faʻaaogaina o le Windows 7 ma faʻamalosi le polokalama faʻaoga. Ua maeʻa lenei faʻatulagaga o le Windows 7. O le isi laasaga taua o le faʻapipiʻiina lea o taʻavale Windows 7, lea o le a ou tusia auiliili i le isi mataupu.