O le Bat! 8.3

I le taimi lava na faʻaalia ai le Initaneti, o le imeli o le auala e sili ona lauiloa o fesootaiga. I le taimi nei i tagata masani, o le tele o avefeʻau vave, e pei o WhatsApp, e sili atu ona lauiloa. Ae o le a e le tusi atu i tagata o loʻo iai i le avea ai ma sui o se faalapotopotoga tele? I le avea ai o se tulafono, o le imeli lava e tasi e faʻaaoga mo ia faamoemoega.

Ia, matou te maua mai aoga o le imeli. Ae aiseā e tuʻuina atu ai se isi faʻamatalaga, pe afai ei ai ni 'upega tafaʻilagi sili ona lelei mai kamupani lauiloa, e te fesili ai? Ia, sei tatou taumafai e tali se aotelega puupuu o le Bat!

Galue ma le tele o meli

Afai e te fiafia i ia ituaiga masini komepiuta, ona e mautinoa lava e tatau ona e galue i le tele o pusa meli i le taimi e tasi. O nei mea e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, tala patino ma tala faʻatusi. Pe na o ni tala mai i nofoaga eseese. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaopopo i ai e ala i le faʻatumu na o le 3 fanua ma faʻaalia ai le faʻaogaina o le faʻaoga. Ou te fiafia o meli uma e aunoa ma ni faʻafitauli na tosoina i totonu o le talosaga, ma, faʻasaoina le fesuiaiga ile faila.

Vaʻai tusi

O le matamataina o imeli e aunoa ma ni faafitauli e mafai ona vave amataina pe a uma le amataina o le polokalama ma ulufale i le meli. E oo lava i le lisi e mafai ona tatou iloa mai po o ai, o ai, o le a le autu ma le taimi na oʻo mai ai lenei tusi poʻo lena tusi. E sili atu auiliiliga faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le ulutala pe a tatalaina. E taua foi le maitauina o le laulau tusi e iai se koluma e faʻaalia ai le aofaiga tele. Atonu e te le fiafia i se ofisa masani pe a galue mai i le Wi-Fi e le faatapulaaina, ae i luga o se pisinisi, faatasi ai ma le tumau ma le taugata tele, o lenei mea o le a mautinoa lava e sau.

A e tatalaina se tusi patino, e mafai ona e iloa i auiliiliga auiliiliga o le tuatusi o le na auina atu ma le tagata e mauaina, faapea foi ma le autu o le feau. Ona sosoo ai lea ma le tusitusiga moni, i le itu tauagavale o se lisi o mea faapipii. E le gata i lea, e tusa lava pe leai ni faila e faʻapipiʻiina i le feau, o le ae iloa pea le faila HTML iinei - o lana kopi lea. E taua le iloa e masani lava o le mamanu o mamanu o nisi mataʻitusi e le faʻaaogaina, e le taua, e ui e le lelei. E tatau foi ona e iloa o le i ai o se faamalama vave tali i le pito i lalo.

Tusitusi tusi

O le a le gata ina e faitauina tusi, ae tusi foi, saʻo? Ioe, i le Bat! O lenei faʻatinoga e matua lelei lava, ua lelei ona faʻatulagaina. Muamua, a e kiliki i laina o le "To" ma le "Kopi", o le a tatalaina lau tusi a le tagata lava ia, lea e le gata i lea, o loʻo i ai se sailiga. I lenei mea e mafai ona vave filifilia se tasi pe sili atu foi e mauaina.

E sili atu ona taua le matauina o le mafai ona faatulagaina o tusitusiga. E mafai ona fetaui ma se tasi o pito poʻo le ogatotonu, tuʻuina se lanu maʻoti, ma toe fetuunai le faʻaogaina. O le faʻaaogaina o nei elemene o le a sili atu ai le lelei o lau tusi i foliga vaaia. E tatau foi ona e iloa o le mafai lea ona faʻaofi upu i luga o se upusii. Tagata e masani ona fai nofoa taʻavale e le mafai ona e popole - toe siakiina foi iinei.

Ma le mea mulimuli, e mafai ona e faʻaopoopo le faʻatuai o le faʻatonuga. E mafai ona e setiina se taimi patino ma se aso, pe tolopo le auina atu mo se numera o aso, aso, ma minute faʻamaonia. E le gata i lea, atonu e te manaʻomia le faʻaaogaina o le "Faʻamaoniga o Faʻamasinoga" ma le "Faʻamaoniga o le Faitau".

Faʻasalaga mataitusi

E manino lava, o tagata e faʻaaogaina ia polokalame e sili atu ma le 10 tusi i le aso e sili atu ona maua, o lea la, o le latou vavaega e sili mamao atu nai lo le le taua. Ma o le Bat! faatulagaina lelei lelei. Muamua, o loʻo iai faʻamatalaga masani ma siaki e mafai ai ona e faailogaina feʻau taua. Lona lua, e mafai ona e faʻavasega le mea e faamuamua o le tusi: maualuga, masani pe maualalo. Lona tolu, o loʻo i ai lanu lanu. O le a latou fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa lava pe a maeʻa ona tilotilo atu i le lisi o tusi e suʻe ai le tagata saʻo, na e faigofie. I le mea mulimuli, e taua le matauina o le mafai ona fatuina tulafono faʻavae. Faʻaaogaina, e mafai, e fai ma faʻataʻitaʻiga, ona e lafoina aunoa ma lafoina mataitusi uma o loʻo i ai le mataupu i se faʻamaumauga faapitoa ma atofa le lanu e manaʻomia.

Faʻapitoa:

* O le tele o seti faatulagaina
* Sauniga o le gagana Rusia
* Tumau o le galuega

Faʻafitauli:

* O nisi taimi o le faatulagana o mataitusi e oʻo mai e faʻaleagaina.

Faaiuga

O lea, O le Bat! o le mea moni o se tasi lea o imeli sili ona lelei. E tele naua mea manaia ma aoga, o lea afai e masani ona e faʻaaogaina meli, e tatau ona e gauai i ai.

Faʻatau le kopi o le Bat!

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Mozilla thunderbird Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Microsoft Outlook Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Bat! o se tagata gafatia mamana ma talafeagai mo le galue ai i le i-meli, lagolagoina o le numera e le faʻaumatia o pusa meli.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Tagata Faʻamatalaga Email mo Windows
Faʻapupula: Ritlabs
Tau: $ 14
Toa: 33 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.3