Faaleleia i le Microsoft Office 2016

O le aso ananafi, na faʻasaʻoina ai le Lomiga Rusia o le Office 2016 mo ​​Windows ma, afai o oe o se Ofisa 365 (pe manaʻo e maimoa i se faʻataʻitaʻiga mo le saolotoga), ona e maua lea o le avanoa e faʻaleleia ai le fou fou i le taimi nei. O Mac OS X tagata faʻapitoa e mafai ona latou faia lenei mea (mo i latou, o le lomiga fou na sau i fafo atu muamua).

O le faʻafouina o le faagasologa e le o se mea faigata, ae o le a ou faʻaali puupuu i lalo. I le taimi lava e tasi, o le faʻalauiloaina o se faʻamatalaga mai faʻaulufalega a le Ofisa 2013 faʻapipiʻi (i le "Faʻamatalaga" vaega o le lisi) e le galue. E mafai foʻi ona e faʻatau le Ofisa Fou 2016 i le faleoloa i luga o le initaneti i luga o le upega tafaʻilagi a le initaneti ma i latou e aunoa ma lea (e ui o tau e mafai ona ofo).

E aoga le faʻafouina? Afai o oe, e pei o aʻu, galue ma faʻamaumauga uma i le Windows ma le OS X - e matua aoga lava (i le taimi mulimuli ma e tasi le tofi). Afai o loʻo i ai nei le 2013 faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina o se vaega o le Subscriber Office 365, aiseā e le - o le a tumau ai au faʻavae, vaʻavaʻai i mea fou i polokalama e sili ona manaia, ma ou te faʻamoemoe o le a le tele ni faʻailoga.

Faʻafou le faʻagasologa

Ina ia faʻaleleia, alu i le website aloaia //products.office.com/en-RU/ ona alu ai lea i lau faʻamatalaga e ala i le tusia o faʻamatalaga o le teugatupe lea na e lesitalaina ai se saofaga.

I luga o le itulau o teugatupe a le Office, o le a faigofie ona matauina le "Install" button, pe a uma le kiliki, o le itulau e sosoo ai e tatau ona e kiliki "Install."

O le iʻuga, o le a faʻaaogaina se masini fou, lea e otometi ona maua ma faʻapipiʻi ai le Ofisa 2016 talosaga, suia ai polokalama o loʻo i ai nei 2013. O le faʻalauiloaina o le faagasologa e tusa ma le 15-20 minute e manaʻomia mo aʻu e sau uma ai faila.

Afai e te manaʻo e sii se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi o le Office 2016, e mafai foi ona e faia lenei mea ile itulau i luga ile alu i le vaega "Aoao e uiga i uiga fou."

O a mea fou i le Ofisa 2016

Masalo, o le a ou le, ma o le a le mafai ona ou faamatalaina auiliiliga e uiga i suiga fou - i le mea moni, ou te le faaaogaina le tele o galuega o polokalama a Microsoft Office. Faʻamataʻu lava ni nai mea:

  • Faʻasalaga faʻamalositino faʻamaumauga
  • Windows 10 tuufaatasia
  • Faʻamaumauga o tusitusi tusitusi (faʻamasinoina e faʻaaliga, e lelei ona galue)
  • Faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamaumauga (o lenei ou te le iloa pe o le a)
  • Manatu faʻapitoa, sailiili faʻamatalaga ile Initaneti, ma isi.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i foliga ma galuega a le Ofisa Fou, ou te fautuaina le faitauina o le tala i le blog blog o le oloa