Polokalama mo le faasaʻoina o mea sese i totonu o le tusitusiga

E leai se tasi e puipuia mai le faia o ituaiga eseese o mea sese pe a tusia se tusitusiga. I lenei tulaga, o tagata uma lava e feagai ma se tulaga i se taimi vave pe a fai e tatau ai ona faia se tusitusiga tusitusi tusitusi mo faamoemoega aloaia. Aemaise lava mo lenei galuega, e tele polokalame, o le a talanoaina i lenei tusiga.

Faʻasologa autu

Key Switcher o se meafaigaluega faigofie ma multifunctional meafaigaluega ua mamanuina ina ia iloa ma faʻamaonia saʻo le tele o ituaiga o mea sese. O lenei polokalama o loʻo natia, ma e mafai ona sili atu i le 80 gagana eseese ma faʻatautaia. I le lisi o ona gafatia, o loʻo i ai foi se galuega mo le amanaiaina o se faʻatulagaina le saʻo ma mafai ai ona suia le aunoa. Faʻafetai "Faleoloa Talitonuga" E le tatau ona e popole i le mea moni e faapea, i le taimi e ulufale atu ai, o le polokalama o le a suia ai le faatulagaga, ma o le a sese.

Download Key Switcher

Punto e sui

Punto Switcher o se polokalama lea e talitutusa lava i galuega faʻatino i le lomiga muamua. O loʻo natia foi i totonu o le fata ma lele i tua. E le gata i lea, e mafai e le Punto Switcher ona suia le faʻaogaina o le keyboard poʻo le faasaʻoina o le tagata faʻaoga pe a ia faia se typo i le upu. O se vaega autū o le mafai lea ona suia, suia numera i tusitusiga ma suia le tusi o le sipelaga. O Punto Switcher o loʻo maua ai foi le mafai e teu ai faʻaupu upu ma faʻataʻitaʻiga.

Download Punto Switcher

Languagetool

Gagana LanguageTool e ese mai isi polokalame o loʻo taua i lenei tusiga ona o le mamanu e siaki ai le sipelaga o tusitusiga na uma ona fatuina na kopiina i luga o le laupapa. O loʻo aofia ai tulafono mo le sipelaina o le sili atu ma le fasefulu gagana, lea, o le a mafai ai e oe ona faia se siaki lelei. Afai e matauina e le tagata le toesea o soʻo se tulafono, e mafai e le LanguageTool ona maua le tomai e sii mai ai.

O lona uiga autu o le lagolago o N-sikuea, lea e fuafua ai le avanoa o le toe faia o upu ma fuaitau. E tatau foi i lenei mea ona faaopoopo i ai le avanoa o le iloiloga o morphology o le mea na siakiina. Faatasi ai ma vaivaiga e tatau ona faailoa ai le telē tele o le tufatufaga ma le manaomia ona faʻapipiʻi Java e galue ai.

Faʻalogo LangTool

Afterscan

Na faia leSamea ina ia otometi le faasaʻoina o mea sese na faia i le taimi o le faʻaaogaina o tusitusiga i luga o polokalame faʻa-tolu. E ofoina atu i le tagata faʻapitoa ni faʻasologa o filifiliga, tuʻuina atu se lipoti i le galuega ua faia ma mafai ai ona e faia le faʻasalaga mulimuli.

Ua totogi le polokalame, ma le mauaina o se laisene, e maua ai e le tagata faaaoga isi galuega faaopoopo. O la latou lisi e aofia ai le gaosiga o le pepa o pepa, le lolomifefiloi ma le mafai ona puipuia se faila mai le toe teuteuina.

TikiakeSoloma

Faʻapipiʻi Orfo

Orfo Switcher o se isi polokalama lea ua fuafua e faʻapipiʻopiʻo le tusiga i le taimi o le tusitusi. E matua saoloto lava ma pe a maeʻa ona faʻapipiʻiina i totonu ole fata. O le polokalama e faʻaaogaina le faʻaogaina o ata o le keyboard ma ofo atu avanoa mo le faasaʻoina o upu le saʻo. Orfo Switcher o loʻo tuʻuina atu ai foi i le tagata faʻaaoga le tomai e tuufaatasia ai lomifefiloi o le le faʻatapulaaina ole voluma, lea e aofia ai faʻasalalauga faʻasalalauga ma faʻasalaga tusi e manaʻomia e suia ai le faʻatulagaga o le keyboard.

Tulagi Orfo Switcher

Spell Checker

O se polokalama faigofie ma faigofie lea e vave lapatai le tagata e uiga i se typo i se upu na ia faia. E mafai foi ona vaʻavaʻai faʻaali le faʻamatalaga na kopiina i luga o le laupapa. Ae i le taimi lava e tasi, o le gafatia o le Spell Checker e na o upu Peretania ma Rusia e faʻaaoga. Faatasi ai ma isi galuega tauave, e mafai ona taʻu mai po o le a le faagasologa e tatau ona galue ai le polokalama. Faaopoopoga e avanoa e sii mai lomifefiloi. Ole aʻafiaga autu ole Spel Checker ole a maeʻa ona faʻatulagaga, e tatau ona e suʻe se lomifefiloi e galue ai.

Tikiala Spell Checker

O lenei tusiga o loʻo faʻamatalaina ai polokalama o le a faʻaolaina ai le tagata faʻaoga mai tusitusiga e le saʻo. E ala i le faʻapipiʻiina o soʻo se tasi oi latou, e mafai ona e mautinoa o le a saʻo le saʻo o le upu, ma o le a tausisia atoatoa e le fuaiupu le tulafono o le sipelaga.