Matou te faateleina le leo i luga o le komepiuta


O galuega masani e masani ona faʻaaoga e tagata faʻaaoga masani o le Photoshop bitmap editor performma e faʻatatau i le gaosiga o ata. I le taimi muamua, e manaʻomia le polokalame lava e fai ai soʻo se taga ma se ata. O mea e teu ai Photoshop o le a le mafaufau - ua totogi le polokalama, ae i luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina e aunoa ma se totogi. Matou te manatu ua uma ona faʻapipiʻi le Photoshop i luga o lau komepiuta ma faʻataʻo saʻo.

I lenei tusiga o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona e faʻaofi se ata i se ata i Photoshop. Mo se manino sili atu, sei o tatou pueina se ata o se tagata lauiloa, o se ata ma se ata ma tuufaatasia nei ata e lua.


Auina ata i Atapue

O lea, faʻataʻitaʻi Photoshop ma fai taga: "File" - "Tatala ..." ma ave le ata muamua. Matou te faia foi le lona lua. E lua ata e tatau ona tatalaina i tafa eseese o le poloka o le polokalama.

Faʻasoa le tele o ata

I le taimi nei, o ata mo fetuunaiga o loʻo tatala i Photoshop, matou te faʻaauau ona fetuunai o latou lapopoa.
Alu i le faʻailoga i le ata lona lua, ma e tusa lava po o le fea o ia mea - soo se ata o le a faʻapipiʻiina ma le isi ma le fesoasoani o papa. I se taimi mulimuli ane o le a mafai ona feaveaʻi soʻo se vaega i le pito i luma, e fesootaʻi i le isi.

Faasolo ia ki FMTL + A ("Filifili Mea uma"). A maeʻa le ata o se filifiliga i autafa o laina i luga o le laina, ia alu i le lisi Faʻasalaga - Oti. O lenei gaioiga e mafai foi ona faia e faʻaaoga ai le gaogao keyboard FMTL + X.

O le tipiina o le ata, matou te "tuu" i luga o le laupapa. O lenei, alu i le lisi o galuegapace ma se isi ata ma lolomi le kulupu autu FMTL + V (po o le Faʻasaga - Paʻu).

A uma ona tuʻuina, i le faamalama o le itu ma le igoa o le lisi "Lisi" e tatau ona matou vaʻai i se faʻalapotopotoga fou e aliali mai. I le aotelega o le ai ai le lua oi latou - o le ata muamua ma le lua.

E le gata i lea, pe a fai o le vaega muamua (o le ata tatou te leʻi paʻi i ai, lea ua tatou faaofiina le ata lona lua e pei o se laupepa) ei ai se tamai icone i le foliga o se poloka - e tatau ona aveese, a leai o le polokalama o le a le mafai ona suia lenei vaega.

Ina ia aveese le poloka mai le tulaga, matou te tosoina le faʻailoga i luga o le tulaga ma kiliki i luga. I le lisi o talatalanoaga e aliali mai, filifili le mea muamua lava "Laʻei mai le pito i tua ..."

A maeʻa lena, ona faʻaalia lea o se faamalama pop-up, ma faailoa mai ia i matou le fatuina o se fale fou. Push button "Lelei":

O le mea lea ua mou atu le loka i luga o le papa ma e mafai ona faasaʻosaʻo le laulau. Alu saʻo i le fetaui o le tele o ata. Tuu le ata muamua ia avea ma fua muamua, ma le lona lua - o sina mea itiiti. Faaitiitia lona tele. Mo lenei mea e te manaʻomia:

1. I le faamalama o le lisi, kiliki i le itu taumatau o le kuki - o lea matou te faailoa atu ai i le polokalame matou te faʻasaʻo lenei faʻavaa.

2. Alu i le vaega "Faʻataʻitaʻia" - "Suiga" - "Faʻatau"po o le faʻatasi faʻatasi FMTL + T.

3. O le taimi nei o loʻo faʻaalia se ata i luga o le ata (pei o se laulau), e mafai ai ona e toe faʻaaogaina.

4. Faʻasalaga i luga o soʻo se faailoga (i le tulimanu) ma faʻaitiitia pe faʻateleina le ata i le tele o loʻo manaʻomia.

5. Ina ia mafai ona suia suiga, e tatau ona e taomi ma taofi MANATU.

O lea, tatou te oʻo mai i le vaega mulimuli. I totonu o le lisi o laufanua, ua tatou vaʻaia nei ni laupepa se lua: o le muamua ma se ata o le tamaitai fai pese, o le lona lua ma se ata ata.

Tuu le vaega muamua i le maea ai o le lona lua, ia faia lenei mea, kiliki i le itu tauagavale o le kuki i luga o lenei vaega ma, uu i lalo le faamau agavale, ia ave i lalo o le vaega lona lua. O le mea lea, latou te suia nofoaga ma i le taimi nei nai lo le tagata fai mea tatou te vaaia na o se faavaa.


I le isi itu, ina ia ufiufi le ata i luga o le ata i Photoshop, kiliki-i luga o le vaega muamua i le lisi o laulau ma le ata mo le ata ata. O lea matou te faʻamaoti ai Photoshop o le a faʻasaʻo lenei faʻafanua.

A uma ona filifilia le laulau e faʻasaʻo ai, alu i le itu meafaigaluega meafaigaluega ma filifili le meafaigaluega "Maʻi atamai". Kiliki le ata i tua o le faʻavaa. O se filifiliga o le a otometi lava ona fatuina e otooto ai tuaoi o paʻepaʻe.


O le isi, ia kiliki le ki TUA, ma aveesea ai le vaega i totonu o le filifiliga. Aveese filifiliga ma le kulupu autu FMTL + D.

O laasaga faigofie ia e te manaʻomia e ave e tuʻu ai se ata i luga o le ata i Photoshop.