LiteManager 4.8.4832

I totonu o le Windows 10 operating system, o se galuega faapitoa na folasia mai e mafai ai ona e faʻaaogaina le lomitusi i le taimi lava e uma ona faʻaogaina, e aunoa ma le suʻe muamua ma le faʻatulagaina o avetaavale. O le taualumaga mo le faaopoopoina o faila e ave ai le OS lava ia. Ona o lenei mea, ua faʻaitiitia ai le feagai o tagata faʻapitoa i faafitauli lolomi, ae latou te le o atoa uma lava. O le asō matou te fia talanoa e uiga i le mea sese "O le komiti lolomiina o le lomitusi e le o taamilo"e aliali mai pe ae taumafai e lolomi soʻo se pepa. Lalo o le a tatou tuʻuina atu metotia autu o le faʻasaʻoina o lenei faafitauli ma faʻavasega i latou i lea laasaga ma lea laasaga.

Foʻia le faafitauli "E le faʻamaonia le komiti lolomiina a le lotoifale" i le Windows 10

O le sosaiete lolomiina i le lotoifale e nafa ma auala uma e fesoʻotai ma masini fesoʻotaʻi o le ituaiga o fesili. E taofia i na o tulaga o le faaletonu o le tino, faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo le faʻamoemoe e tapenaina e ala i le lisi talafeagai. O le mea lea, atonu e tele mafuaʻaga e tupu ai, ma o le mea e sili ona taua, ia maua le saʻo, o le a le tele se taimi e faʻasaʻo ai. Sei o tatou agai i le auiliiliga o metotia taʻitasi, e amata i le faigofie ma taatele.

Metotia 1: Faʻateʻaina le 'auʻaunaga lolomi

O loʻo faʻatonu e le komiti lolomi lolomi le tele o tautua, o le lisi e aofia ai Lolomiga Pule. Afai e le galue, i le faasologa, e leai ni pepa e lafoina i le lomitusi. Siaki ma, pe a manaʻomia, taʻavale lenei meafaigaluega e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala i luga "Amata" ma maua le tusi masani i ai "Lisi Pulea".
  2. Alu i le vaega "Pulega".
  3. Saili ma tamoe le meafaigaluega "Auaunaga".
  4. Alu i lalo i sina mea e maua ai Lolomiga Pule. Faʻasilua faʻalua i le 'aufaʻatasi o le kuki e alu i le faamalama. "Meatotino".
  5. Seti le ituaiga e taua "Aunoa" ma ia mautinoa o le tulaga malosi "Galuega"a leai, amata ma le lima le tautua. Aua nei galo e faʻaaoga suiga.

A maeʻa uma laasaga, toe faʻafou le komepiuta, faʻapipiʻi i le lomitusi ma siaki pe a lolomiina pepa i le taimi nei. Afai Lolomiga Pule ua le atoatoa le malosi, o le ae manaomia le siakiina o le auaunaga e fesoʻotaʻi, lea e mafai ona faʻalavelave i le faʻalauiloaina. Ina ia faia lenei mea, silasila i le faatonu resitala.

  1. Tatala le aoga Taumafaiumia le autu autu Manumalo + R. Tusi i le lainafaʻatonutonuma kiliki "Lelei".
  2. Mulimuli i le ala o loʻo i lalo e alu ai i le faila HTTP (o le auaunaga tatau lea).

    HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet services HTTP

  3. Saili le tafaoga "Amata" ma ia mautinoa e taua 3. A leai, ia faʻasilulua-lua i luga i le itu taumatau o le kuki e amata ai le faʻasologa.
  4. Seti le tau 3ona kiliki ai lea "Lelei".

O le taimi nei ua na o le toe amataina o le PC ma siaki le aoga o mea na faia muamua. Afai e tulai mai se tulaga e iai pea faafitauli i le auaunaga, faʻaauau pea ona mataʻituina le faiga faʻaoga mo faila leaga. Faitau atili e uiga i lenei i totonu Metotia 4.

Afai e leai ni siama na maua, o le a manaʻomia se code sese, e taʻu mai ai le mafuaʻaga mo le faʻailoga faʻapolokalame. "Pule o le tusitusi". E faia lenei mea e ala i "Laina o poloaiga":

  1. Saili i "Amata"ia maua le aoga "Poloaiga Poloaiga". Faʻamasino o se pule.
  2. I le laina, ulutagata faʻatoʻa taofima taomi le ki Ulufale. O lenei poloaiga o le a taofi Lolomiga Pule.
  3. Vaʻai nei e amata le auaunaga e ala i le tainatoso masini amata. I le amataga manuia e amata ona lolomi le pepa.

Afai e le manuia le meafaigaluega ma ua e maua se mea sese i se faʻailoga patino, faʻafesoʻotaʻi le kamupani Microsoft aloaia mo se fesoasoani poʻo le vaavaai mo se decryption code i luga o le Initaneti e iloa ai le mafuaaga o le faʻalavelave.

Alu i le ofisa aloaia Microsoft

Metotia 2: Faʻasalalauga faʻatasi

I totonu o le Windows 10, o loʻo i ai se mea na faia i totonu o le siakiina o mea sese ma le faʻataʻitaʻiga, peitaʻi, pe a tupu se faafitauli i Lolomiga Pule e le lelei i taimi uma, o lea na matou faʻaogaina ai lenei metotia lona lua. Afai o le meafaigaluega na taʻua i luga o loʻo galue masani, taumafai e faʻaaoga le galuega faʻatulagaina, ma ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le lisi "Amata" ma alu i "Filifiliga".
  2. Kiliki i le vaega "Faʻafouina ma le Puipuiga".
  3. I le itu tauagavale, saili le vaega. "Faʻafitauli" ma i totonu "Lomitusi" kiliki "Taofia le faʻafitauli".
  4. Faatali mo le faʻailoga sese e faʻauma.
  5. Afai e tele ni lomitusi, e tatau ona e filifilia se tasi oi latou mo nisi faʻamaʻi.
  6. I le maea ai o le faʻamaoniga, o le a mafai ona e faamasaniina oe lava i lona taunuuga. Na maua ni faaletonu e masani lava ona faʻasaʻo pe ua tuʻuina atu faatonuga e foia ai.

Afai e le faʻaalia e le faʻafitauli o faʻafitauli soʻo se faʻafitauli, ia e faʻafesoʻotaʻi oe i isi metotia o loʻo lisi atu i lalo.

Metotia 3: Faʻamaʻa le siʻosiʻomaga lolomi

E pei ona e iloa, a e tuʻuina atu pepa e lolomi ai, tuʻuina i totonu o se tiliva, lea e otometi ona faʻamaloina pe a maeʻa se tusipasi manuia. O nisi taimi o loʻo i ai faʻaletonu i masini faʻaaogaina poʻo le polokalama, o se taunuuga o nei mea sese e tupu i le komiuniti lomitusi lolomi. E manaʻomia lou fufulu mama i le laina e ala i meatotino o le lomitusi poʻo se faʻamatalaga masani "Poloaiga Poloaiga". O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i la tatou isi tusiga i le sootaga lenei.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamāina o le siʻosiʻomaga lolomi i le Windows 10
E faʻapefea ona faʻamaonia le siʻosiʻomaga lolomi i luga o le lomitusi HP

Metotia 4: Siaki lau komepiuta mo siama

E pei ona taʻua i luga, o faafitauli i le tele o auaunaga ma le faʻatinoga o le faiga faʻaleaoga e mafai ona tulaʻi ona o faʻamaʻi pipisi. Ma e na o se komepiuta e faʻatalanoaina ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa poʻo mea aoga o le a fesoasoani. E tatau ona latou faailoaina mea afaina, toe faaleleia ma ia mautinoa o fegalegaleaiga saʻo o mea e gaosia i le gaioiga e te manaʻomia. Ina ia iloa auala e taulimaina ai taufaʻatau, faitau a tatou mea eseese i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Feteenai ma siama komepiuta
Polokalama e aveese ai siama mai lau komepiuta
Iloiloina o lau komipiuta mo siama e aunoa ma se antivirus

Metotia 5: Toe faʻaleleia faila faila

Afai o auala ua taua i luga e leʻi aumaia ai ni faaiʻuga, e tatau ona mafaufau e uiga i le amio saʻo o faila o faiga faʻagasologa. O le tele o taimi latou te faʻaleagaina ona o laʻititi laʻititi i le OS, faʻaoga leaga o tagata e faʻaaogaina pe afaina ai mai siama. O le mea lea, e fautuaina e faʻaaoga se tasi o avanoa e tolu e toe maua mai ai faʻamaumauga ina ia mafai ai ona fetuunai le faʻatinoina o le komiti lolomiina o le lomitusi. O se faʻamatalaga auiliili i lenei faiga e mafai ona maua i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Toe faʻaleleia faila faila i le Windows 10

Metotia 6: Toe faʻatulaga le avetaavale lolomi

O le avetaavale lolomi e faʻamautinoaina lona masani masani ma le OS, ma o nei faila e fesoʻotai ma le soʻotaga o loʻo fesiligia. O nisi taimi e faʻapipiʻiina ai lenei polokalama e le saʻo atoatoa, ona o mea sese o ituaiga eseese, e aofia ai le mea ua taʻua i le aso, ua aliali mai. E mafai ona e faʻamaonia le tulaga e ala i le toe faʻaleleia o le avetaʻavale. Muamua e te manaʻomia e aveese uma. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lenei galuega i le isi a tatou tusiga.

Faitau atili: Aveese le avetaavale tifaga tuai

O lea e tatau ona e toe faʻaaoga le komepiuta ma faʻafesoʻotaʻi le lomitusi. E masani lava, e faʻapipiʻi e le Windows 10 faila e tatau ai, ae afai e le tupu lenei mea, e tatau ona e foia lenei mataupu oe lava ia e faʻaaoga ai auala avanoa.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale mo le lomitusi

O se faʻafitauli le lelei o le komiti o lomitusi a le lotoifale o se tasi lea o faʻalavelave masani e feagai ma tagata faʻaoga pe a latou taumafai e lolomi le pepa manaʻomia. O le faʻamoemoe, o metotia ua taua i luga ua fesoasoani ia te oe e taulimaina ai le fofo o lenei mea sese ma e faigofie ai ona e maua se filifiliga saʻo talafeagai. Lagona le saoloto e fai atu fesili o loʻo totoe e uiga i lenei autu i faʻamatalaga, ma o le ae mauaina le tali sili ona vave ma sili ona talileleia.

Tagai foi:
Tali: Active Directory Domain Services I Lenei Novanoa
Fofoina o le faafitauli o le faasoaina o se lomitusi
Faʻafitauli e tatala ai le Add Printer Wizard