Ata o le Taofia 1.1

E le o ata uma e fetaui ma manaoga manaʻomia mo le lapopoa, aemaise pe a oʻo mai i lo latou faʻaaogaina i isi galuega faʻatino, lea e taua tele le matauina o se iugafono. O le tele o faʻataʻitaʻi taʻiala ua faʻapipiʻiina i ai se faʻataʻitaʻiga o ata, ae o loʻo i ai foi le polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina le "Cropping Photos".

Faʻatulagaina o elemene

O le masani e tatau ona amata i le faamalama autu, lea o loo faatinoina i se auala e talitutusa ma polokalama tali tutusa, ae o le galuega laiti na mafai ai ona fetaui uma meafaigaluega i totonu o le tasi vaega o le mata. O lenei mea e maua ai le avanoa mo le matamataina o le uluai ma maeʻa ai le ata o loʻo faʻamalamalamaina. E leai nisi nusipepa ma menus avanoa.

Totoina ata

Photo Cropping e maua ai e tagata o loʻo i ai auala e lua e faʻasaʻo ai ata. Muamua o le fetaui lelei lea ma tulaga faatauaina o le maualuga ma le latitu ao tausia le tulaga. E le gata i lea, e mafai ona suia vaega o fuataga (e tolu ituaiga) ma suia le lelei o le faʻamalosi.

O le auala lona lua e talafeagai mo i latou e le faʻasaʻoina le tele, ae aveese le le talafeagai, tuu ai na o le vaega na filifilia i le ata. O le "Filifiliga" o le a fesoasoani i le faʻatinoga o lenei faagasologa, mulimuli ane o le a aveesea le sili atu. Faʻamau i lalo le kulimi taumatau o le kusi ma fai se vaega faʻasolosolo. Faʻatasi ma "Tausisia fua"ia faia le nofoaga tonu e pei ona manaʻomia.

Mamanu ma lo latou faʻaaogaina

Ae paga lea, e le faatagaina oe e le polokalama e filifili se faila i ata ma faʻaoga tutusa ia mea i elemene uma. E mafai ona e faʻaaogaina naʻo le galuega o le faasaoina o faʻataʻitaʻiga. E tatau ona e setiina faʻamaufaʻailoga i se tasi taimi ma sefe, a maeʻa o le a faigofie ona faʻaaogaina i isi ata uma ua lafoina.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Faʻamataʻu faigofie ma faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • E le o ni ata faʻaleleia ata;
  • Leai se lagolago mo le tele o layiga.

O le mea uma lava, matou te iloiloina auiliili avanoa uma e "totoina ai ata" ma aumaia ai le lelei ma le le lelei. Faʻafeiloaʻi lenei polokalama, e te maua se vaega tele o galuega tauave, lea e lava e toe faʻaaogaina ma totoina ai ata, ae leai se isi mea e fai.

Faʻasaʻo le Faʻasaina Ata mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Pipiʻi ata i luga o le initaneti Faʻamatalaga faʻapipiʻi ata Ata o le vaomatua i PowerPoint Totoina ata ile Microsoft Word

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Photo Cropping o se polokalama faigofie e ofoina atu i tagata faaaoga se numera itiiti o meafaigaluega ma galuega e mafai ona latou toe faʻaaogaina pe faʻauluina ai soʻo se ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: NewSof
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1