Skype gagana: suiga gagana i le Rusia

I totonu o le MS Word, o le faaletonu o se faʻamaoniga mautinoa i le va o parakalafa, faʻapea foʻi ma le tulaga faʻamau (se laina mūmū). E tatau muamua lava lenei mea ina ia mafai ai ona vaʻavaʻai faʻamaʻoti vaega o mea a le tasi. I le faʻaopoopoga, o nisi o aiaiga e faʻasinoina e manaʻoga mo pepa.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laina mumu i le Upu

I le tautalagia e uiga i le saʻo o mamanu o pepa o tusitusiga, e tatau ona malamalama o le i ai o le faʻasalaga i le va o parakalafa, faʻapea foi ma se vaega itiiti i le amataga o le laina muamua o le parakalafa i le tele o mataupu e talafeagai. Ae ui i lea, o nisi taimi e tatau ai ona aveese nei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, ia "faʻasolosolo" le tusitusiga, e faʻaitiitia le avanoa o loʻo i luga o le itulau poʻo itulau.

O le auala lea e aveese ai le laina mumu i le Upu ma o le a talanoaina i lalo. E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona aveese pe suia le tele o le vaʻaia parakalafa ia tatou tusiga.

Lesona: Auala e aveese ai le parakalafa i le Upu

O le alofilima mai le itu tauagavale o le itulau i le laina muamua o le palakalafa o loʻo faʻatulaga e le faʻailoga. E mafai ona faaopoopo i le na o le kilikiina o le ki o le TAB, faʻapipiʻi faʻaaoga le meafaigaluega "Pule"ma faʻapitoa foʻi i totonu o meafaigaluega meafaigaluega "Parakalafa". O le auala mo le aveeseina o mea taitasi e tutusa.

Aveese le taua i le amataga o se laina

O le aveeseina o le seti i le amataga o le laina muamua o se parakalafa e faigofie e pei o isi uiga, amio poʻo mea i totonu o le Word Word.

Manatua: Afai "Pule" i totonu o le Upu, o luga o lea mea e mafai ona e vaʻavaʻai i le tulaga o le tulaga e faʻaalia ai le tele o le tagata.

1. Faʻapipiʻi le fetuu i le amataga o le laina lea e te manaʻo e aveese ai lau.

2. Tiliki le ki "BackSpace" mo le aveesea.

3. Afai e tatau ai, toe fai le gaoioiga lava e tasi mo isi parakalafa.

4. O le malo i le amataga o le palakalafa o le a soloia.

Aveese uma tusi i le amataga o parakalafa.

Afai o le tusitusiga e te manaʻomia e aveese ai tusi i le amataga o palakalafa e telē tele, atonu e mafai, parakalafa, ma faʻatasi ma i latou i laina muamua, e tele naua.

Ina ia faʻamaʻaese ia mea taʻitasi - o le filifiliga e le o se mea e sili ona faaosooso, aua e tele se taimi ma paʻu e manaʻomia ai lona monotony. O le mea e lelei ai, o nei mea uma e mafai ona faia i se tasi o paʻu paʻu, ma o se meafaigaluega faʻapitoa e fesoasoani ia i matou i lenei. "Pule"lea e manaʻomia ona aofia ai (ioe, pe afai e te leʻi aofia ai).

Lesona: Faʻafefea ona mafai ai e le "Pule" i le Upu

1. Filifili mea uma i totonu o le pepa poʻo le vaega lea e te manaʻo e aveese ai tusi i le amataga o parakalafa.

2. Alu le pito i luga o luga o le pule o loʻo i totonu o le vailaau paʻepaʻe "i le pito o le lauulu enaena, o lona uiga, i luga o le tulaga tutusa e pei o le lua o paʻu paʻu lalo.

3. O faʻamau uma i le amataga o parakalafa filifilia o le a faʻamutaina.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o mea uma lava e matua faigofie lava, pe afai e te tuʻuina le tali saʻo i le fesili "Faʻafefea ona aveese palakalafa o loʻo i totonu o le Upu". Ae ui i lea, o le tele o tagata faaaoga e ala i lenei mea o se galuega e ese le eseese, e pei o le aveeseina o isi tusi faaopoopo i le va ole palakalafa. O le tautalaga i lenei mataupu e le o le vaeluaga ia lava, ae e uiga i se laina leai se mea faaopoopo e ala i le faaluaina o le ki o le Iniseti i le faaiuga o le laina mulimuli o parakalafa i le pepa.

Aveese laina avanoa i le va o parakalafa

Afai o le pepa lea e te manaʻo e aveese laina leai se va i le va o parakalafa e vaevaeina i ni vaega, o loʻo i ai ulutala ma ulutala, atonu o nisi nofoaga e leai ni laina. Afai o loʻo e galue faʻatasi ma se pepa faʻapea, e tatau ona e aveese nisi laina (leai) i le va o parakalafa i nisi auala, e ese mai le faʻamalamalamaina o fasipepa o mea e le o manaʻomia.

1. Filifili se fasipepa o mea e te manaʻo e aveese laina avanoa ile va o parakalafa.

2. Kiliki le ki "Sui"i totonu o se vaega "Faʻataʻatia" i le lisi "Aiga".

Lesona: Saili ma sui i le Upu

3. I le faamalama matala i le laina "Saili" ulufale i "^ p"E aunoa ma ni upusii. I laina "Sui i le" ulufale i "'i"E aunoa ma ni upusii.

Manatua: Le tusi "i"E ulufale atu i le faamalama "Suiga"Igilisi

5. Kiliki "Sui uma".

6. O laina manino i le fasipepa o le a filifilia o le a soloia, toe fai le mea lava lea e tasi mo fasi pepa o totoe, pe afai ei ai.

Afai e leai se tasi ae lua laina leai se mea o loʻo tuʻuina i luma o ulutala ma ulutala ile pepa, e mafai ona e faʻamalo tasi. Afai e tele naua nofoaga i totonu o le tusitusiga, fai mea nei.

1. Filifili mea uma po o se vaega o le mea e te manaʻo ai e aveese ni laina faʻalua avanoa.

2. Tatala le faamalama o le sui e ala i le kiliki o le faamau. "Sui".

3. I le laina "Saili" ulufale i "^ p ^ p"I laina "Sui i le" - “^ p", E aunoa ma ni upusii.

4. Kiliki "Sui uma".

5. E lua laina avanoa o le a soloia.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e aveese ai tusi i le amataga o palakalafa i totonu o le Upu, auala e aveese ai tusi i le va o palakalafa, ma le auala e aveese ai laina faaopoopo i luga o se pepa.