LiveWebCam 2.0

I le tele o taimi, o le a tuua lou fale, matou te tuua naʻo le komepiuta ma i latou e nonofo i le fale. E le o iloa le mea e faia e lenei tagata i le taimi na e toesea ai, ae o le fesoasoani o se polokalama faigofie ma le faigofie e le mafai ona e aʻoaʻoina ai, ae ia teu foi e fai ma faʻamaoniga.

LiveWebCam - se polokalama o se ituaiga o fesoasoani mo le vaavaaia o ata vitio. O loʻo i ai mea uma e tatau ona i ai i ia polokalame o le siakiina, ae e le mafai ona faʻaaogaina e faamaumauina se blog po o isi vitio, talu ai e le o se mea e sili ona taua.

Matou te fautua atu e vaʻai: O polokalama sili mo le pueina o le vitio mai se webcam

Telefoni le fana

A e amataina le polokalama, o le a faʻaalia se faamalama lea o le ae manaomia ai le filifilia o le auala e teu ai mailei. Afai i le tulimanu taumatau pito i lalo o le polokalama e mafai ona e vaʻaia le faʻamaufaʻailoga laveai, o lona uiga i le taimi nei o le polokalama o loʻo teuina se mea i totonu o le pusa faʻamaufaʻailogaina. O ata puʻeina atapipi puʻeina o le a teuina i mea na e faʻamaonia. A e kiliki i le button "Take a Snapshot", o se ata o mea o loʻo tupu i le taimi tonu i le isi itu o le webcam ua faʻapolopolo i totonu o le pusa.

Faʻafiafiaina masini

O le aoga sili o le polokalame o lenei uiga. Faatasi ai, e mafai ona e faʻasaoina na o ata pe a fai o iai nisi o taʻavale i le isi itu o le mea pueata pe leai foʻi se leo. I totonu o faʻalauiloa, e mafai ona e fetuʻunaʻi le faʻalogona o le lafo ma le mea e iloa ai le leo, faʻapea foʻi ma le tapunia mo ata amata.

Faaopoopo le aso i le ata

I le polokalame polokalama e leai se mea faapitoa, ae mafai ona e uia le faailoga o le aso i luga o ata pueina, o lea e mafai ai ona e iloa le taimi na taumafai ai se tasi e faʻaaoga lau PC.

FTP upload

A e kiliki i luga o lenei ki, e mafai ona e faʻatulaga le lafoina o ata saʻo i le faila FTP, ma vaʻavaʻai i latou, e aunoa ma le mauaina i le komepiuta.

Faamanuiaga

  1. Faʻasaoina o ata pe a e alu i luga o le kāpoti
  2. Le auai o le gagana Rusia i le polokalama
  3. Le mafai ona auina atu ata saʻo i le FTP-server
  4. Totonu saoloto

Faʻafitauli

  1. E le mafai e le polokalama ona pueina le vitio (o le mea lea, o mea lelei uma i luga o polokalama mo le pueina o le vitio mai le mata ua leiloloa)

LiveWebCam o se tagata ataata telefoni e mafai ona e faʻatagaina oe e teuina ata pe a iai se mea faitino agai i luga o le isi itu o le webcam. Ae o le polokalama e leai se ata pueina o vitio, lea e le fetaui ma polokalama tutusa. Ae ui i lea, o le polokalame e lelei i lona lava ala, ma o nisi o le a maua ai le le mautonu, o isi o le a maua ni tulaga lelei, ma le isi itu.

Faʻaola mai LiveWebCam mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Lelei polokalama mo le pueina o le vitio mai se webcam SMRecorder WebcamXP Bandicam

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
LiveWebCam o se polokalama lea e avea ma se tagata tifaga, tagata pueata ma se polokalama faigofie o vitio i totonu o le tasi fagu. Tuuina atu le gafatia e otometi ona faatusatusa ata maua.
Faigaluega: Windows XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Titushkin Denis Vladimirovich
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0