Faʻafefea ona tatalaina se tusi VK mai le ASK.fm

TeamTalk o se polokalama mo le leo o le kulupu ma le gagana i totonu o potu i luga o se 'auʻaunaga maʻoti. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina pe filifili se tagata e fiafia i ai mo le saolotoga ma auai i le talanoaga ma isi tagata auai. O le isi, tatou te iloiloina auiliiliga galuega ma meafaigaluega eseese o lenei polokalama.

Fesootai i le server

I TeamTalk, o fesoʻotaʻiga uma e faia i luga o faʻaumau. Faatasi ai ma le fesoa- soaniga o faleaoga, e mafai e soo se tagata faaaoga ona fatuina ia lava ma faaaoga mo ona lava manaoga. O le fesoʻotaʻiga e faia e ala i se lisi faʻapitoa, lea e mafai ona e filifilia ai le tūmau talafeagai mai le lisi pe ulufale i tuatusi ma isi faʻamatalaga talafeagai i le pepa. E le gata i lea, o oe foi e faʻamaonia ai le igoa o le tagata, le upu faila e ulufale ai ma filifili le potu, o le faitotoa o le a faia loa lava pe a uma le fesoʻotaʻiga.

Tausaga taʻitasi

I luga o le 'auʻaunaga o loʻo i ai se eseesega fegalegaleaiga i le va o tagata faʻaoga Latou te fesuiaʻi leo, feau tusitusia, fefaʻasoaʻi faila i le tasi ma le isi, faʻafesoʻotaʻi e ala i le telefoni pe tuʻuina atu la latou laulau mo faʻaaliga O nei mea uma o loʻo pulea i le lisi. "Ia te au"pe afai o loʻo iai foi le galuega o le suia o le nick or status

Fesoʻotaʻiga a tagata

I le fesoʻotaʻi atu i se potu faapitoa, e vave ona e vaʻavaʻai atu i tagata auai uma lava. Kiliki i luga le igoa tauvalaau o se tagata patino o le auala e saili atili ai e uiga i ai. O se faamalama fou ua faaalia ai se lipoti auiliili e uiga i le tulaga o le fesootaiga a le tagata, lona tulaga, ID ma le tuatusi IP.

E mafai e tagata taʻitasi ona tusia se savali patino. O lenei faʻatinoga e faʻatinoina e ala i se faʻapitoa faapitoa. I se laina se tasi, e te tusia ai upu, ma i luga o luga e te vaʻai i le talafaasolopito atoa o fetusiaiga. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona tatalaina nisi o faamalama ma fesootai ma le tele o tagata i le taimi e tasi.

I le lisi "Tagata faaaoga" o loʻo i ai uma mea faigaluega talafeagai e fegalegaleai ai ma soʻo se sui o le alalaupapa poʻo le 'auʻaunaga. E tatau ona taulai totoa i le vaega "Totogiina". O iinei e te tuʻuina atu ai se tagata patino i le faila o le aufaasālalau, faʻatagaina o ia e faʻasese lau laulau, leo poʻo le ata mai se webcam. O oe lava e mafai ona talosagaina le faʻatagaga e vaʻaia ai se vaitafe faapitoa.

E i ai i tagata taʻitasi o le aufaigaluega ni tulaga eseese mo le pueina ma le masini taʻavale, o lona uiga o le a le taliaina i taimi uma mo oe. E i ai se faʻafitauli e faʻalogo leotele le tagata e toʻatasi, ae o isi e filemu tele. I lenei tulaga, fesoasoani i le fetuunaiga o le leo o le leo poʻo le faʻasalalau faila o le aufaasālalau. O faʻatinoga uma e faia i totonu o le lisi. "Tagata faaaoga", e taua i le vaega "Avanoa".

Faamaumau talatalanoaga

O nisi taimi i TeamTalk e faia ni fonotaga taua po o feutagaiga e manaʻomia ona tausia. O lenei mea o le a faia e le faʻailogaina o le faʻasalalauga i totonu o lau komepiuta. O faʻatulagaga uma e faia i se isi faamalama, mulimuli ane e mafai ona faʻaaogaina le pueina e ala i le uuina o le kulimi vevela poʻo le fetaui talafeagai i luga o le meafaigaluega.

Faasalalauga faasalalau

Toeitiiti o faʻaumau autu uma lava ei ai auala faʻafiafia, lea e taʻalo ai i taimi uma musika pe faʻasalalau ata vitio. O le tele o taimi, o se pusa faʻapitoa e faʻaopoopoina mo ia faamoemoega, e ui i lea, soo se tagata auai e mafai ona amata se faasalalauga ola e ala i le toe taina oa latou faamaumauga na teuina i luga o se komepiuta. Uluaʻi faatulagaga e faia i le faamalama tutusa.

Faʻatonuina o le Faʻatonu

I luga o faʻamalama taʻitasi o loʻo i ai le tele o pule ma tagata faʻatonutonu, oi latou uma o loʻo i ai matafaioi mo le puleaina o tagata faaaoga, potu ma bots. TeamTalk o loʻo i ai se faʻatulagaga lelei o le faʻatonuina o le aufaipese a le tagata faigaluega O mea uma e te manaʻomia o loʻo i totonu o le tasi faamalama, e aunoa ma le faapipiiina o vaega ma pito i luga. Faʻalē tatala le lisi o lisi, filifili le tagata e manaʻomia ma faʻatulaga le faʻatulagaga talafeagai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tofia soʻo se tagata faʻaaoga e avea ma pule e ala i le setiina o se igoa patino ma maua ai le faʻamaloga. I le faʻaopoopoga, o ia pule uma ei ai ona lava aia tatau, lea e tuʻuina atu e oe i le siakiina poʻo le le siakiina o se mea patino.

Faʻatautaia le faʻatinoina o tagata e ala i se faamalama eseese. E tele faʻamatalaga aoga e avanoa mo tagata masani ma faʻaauau taimi uma. I lenei faamalama, ua filifilia le igoa o le server, o le savali o le aso ua uma ona tusia, o le tala o le tala e seti i le tuatusi IP e tasi, ma ua faia nisi tulaga faapitoa.

Talimalo

I TeamTalk o loʻo i ai potu fefaʻatauaʻiga eseese mo le fefaʻasoaʻiina o feʻau poʻo le faasalalauina o faʻamatalaga eseese. O le fesuiaiga i le va oi latou e faʻatinoina i nusipepa. E mafai ona e fefaʻasalalau feʻau tusitusia, lafoina faila i le potu, faʻaalia se ata mai se 'upega tafaʻilagi poʻo se komepiuta.

Faʻasologa

Talu ai ona e tele galuega eseese i TeamTalk, o le tele o faʻamaumauga ua faʻaputuina. O faʻatinoga uma e faia i se isi faamalama, ma o faʻasalalauga uma e vaevaeina i faʻamaufaʻailoga masani. O iinei e mafai ona e faʻasaʻoina: fesoʻotaʻiga, faʻalapotopotoga patino, faʻaoga leo, 'olo vevela ma le pueina o vitio.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana faʻaferetania Rusia;
  • Potu faʻapitoa e faʻatonutonu;
  • Malosiaga e faamaumauina konafesi;
  • Se faiga faʻafeiloaʻiga o faila faila i le va o sui o le auala.

Faʻafitauli

  • Le le mafai ona fatuina saʻo se faila ile polokalama;
  • Ole numera faatapulaa o tagata lautele.

TeamTalk o se fofo sili ona lelei mo i latou e mananao e taitaia fonotaga, fefaʻasoaai feʻau ma se vaega toatele o tagata. O le polokalame e lelei atoatoa mo le fesoʻotai i taaloga poʻo le fatufatuina o se fatuga fatufatuga e faʻavae i luga o fesoʻotaiga vavalalata i le va o tagata o le nuʻu

Tikiake TeamTalk

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

VentriloPro Hamachi Faʻatinoina Faʻasaga le faʻaaogaina faigofie

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
TeamTalk o se polokalame lautele mo konafesi leo, fonotaga poʻo isi ituaiga o fesootaiga faʻavae. O faʻataʻitaʻiga uma e faia i luga o le masini i potu eseese, lea e mafai ai ona e fesoʻotai faʻatasi ma le faigofie pe a mafai.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: BEARWARE.DK
Tau: Faʻatau
Toa: 17 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.3.2