Faʻafefea ona faʻaaoga le BlueStacks emulator

O le sailia o lau fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo e faigofie! Mo lenei faʻamoemoe, o Yandex ei ai se aoga faʻapitoa lea o ni nai sekone o le a maua ai faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa o lau Initaneti. O le asō o le a tatou talatalanoa e uiga i lenei mea lauiloa.

E faʻapefea ona siaki le saoasaoa o le Initaneti e faʻaaoga ai le televise Yandex Internet mita mita

O lenei talosaga e le manaʻomia ai le resitalaina o tagata. Ina ia maua se mita meli, alu i le itulau o le Yandex, kiliki le "More" ma le "Auaunaga uma," e pei ona faaalia i le screenshot, filifili le "Internet meter" i le lisi pe na o le alu i le faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina se tala i Yandex

Kiliki le lapopoa samasama "Fua".

Pe a mavae sina taimi (e oʻo atu i le minute), o le a tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga ma le vaʻaia, lau tuatusi IP, faʻamatalaga e uiga i le masini, fofo mataʻituina, ma isi faʻamatalaga faʻapitoa.

E mafai e oe i soo se taimi ona faʻalavelave le faʻatusatusaina o le saoasaoa o le faʻatinoga, faʻapea foʻi ma le faʻasoa iʻuga i se blog poʻo fesoʻotaʻiga lautele e ala i le mauaina o se fesoʻotaʻiga i le taunuʻuga o le siakiina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le "Share" button.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai le Yandex home page

O le mea lena! O lenei o le ae nofouta i taimi uma i le saoasaoa o lau Initaneti faafetai i le Yandex Internet mita mita.