Fofoina o le faafitauli i le kernel32.dll

Faʻafitauli i le kernel32.dll e mafai ona tupu i Windows XP, Windows 7 ma, faʻamasinoina e ala i faʻamaumauga mai punaoa eseese, i le Windows 8. Ina ia malamalama ia latou mafuaaga, e tatau ona i ai muamua se manatu pe o le a le faila matou te feagai.

O le kernel32.dll falefaitautusi o se tasi lea o vaega o le polokalama e nafa ma galuega o le puleaina o manatuaga. O le mea sese, i le tele o tulaga, e aliali mai pe a taumafai se isi talosaga e ave se nofoaga na faʻamoemoeina mo ia, poʻo le le faʻataunuʻuina na o le tulai mai.

Laasaga o le faasaʻoina o filifiliga

Malfunctions o lenei faletusi o se faafitauli ogaoga, ma e na o le toe faʻaleleia o Windows e mafai ona fesoasoani ia te oe iinei. Ae e mafai ona e taumafai e sii mai e ala i le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa, poʻo le downloadina ma le lima. Seʻio tatou tilotilo i nei filifiliga i nisi auiliiliga.

Metotia 1: DLL Suite

O lenei polokalama o se seti o meafaigaluega eseese, lea e aofia ai se aoga mo le faʻapipiʻiina o se DLL. I le faaopoopo atu i galuega faʻatulagaina, e mafai ona sii mai le faletusi i se faila patino. O lenei mea o le ae maua ai le avanoa e utaina ai le DLL e faʻaaoga ai le komepiuta e tasi ma, mulimuli ane, tuu i luga o le isi.

Tikiake le DLL Suite mo le leai o se totogi

Ina ia foia le sese e ala i le DLL Suite, e tatau ona e faia taga nei:

  1. Faaleleia tulaga "Load DLL".
  2. Ulufale le igoa faila.
  3. Failautusi "Saili".
  4. Mai iʻuga e filifili ai se faletusi i le kilikiina o lona igoa.
  5. Le isi, faʻaaoga le faila i le tuatusi:
  6. C: Windows System32

    kiliki i luga "Isi Faʻamaumauga".

  7. Kiliki "Download".
  8. Faʻamatala le auala kopi ma kiliki "Lelei".

O mea uma lava, i le taimi nei ua i ai le kernel32.dll i le polokalama.

Metotia 2: Download kernel32.dll

O le faia e aunoa ma ni polokalama eseese ma faʻapipiʻi le DLL oe lava, e te manaʻomia muamua e siiina mai se upega tafaʻilagi e maua ai lenei ata. A maeʻa le faʻasologa o le download, ma alu i le faila o le download, o mea uma e tatau ona e faia e sosoo ai o le tuu lea o le faletusi i le auala:

C: Windows System32

E faigofie tele ona faia lenei mea e ala i le kilikiina saʻo i luga o se faila ma le filifilia o taga - "Kopi" ona sosoo ai lea PasiliPo o, e mafai ona e tatalaina uma ia directories ma toso le faletusi i totonu o le polokalama.

Afai e le taliaina e le polokalama le kopi aupito lata mai o le faletusi, atonu e te manaʻomia le toe amataina o lau komepiuta i se tulaga saogalemu ma toe taumafai. Ae afai e le fesoasoani lenei mea, ona tatau loa lea ona e tietie mai le "faʻaolaina" o le disk.

I le faaiuga, e tatau ona fai atu o auala uma e lua o loʻo taua i luga, e matua tutusa lava le faʻatinoina o le kopiina o se faletusi. Talu ai o ituaiga eseese o Windows atonu ei ai a latou lava pusa polokalama i se igoa ese, faitau le tusitusiga faaopoopo i luga o le faapipiiina o le DLL e fuafua ai po o fea e tuu ai le faila i lau lomiga. E mafai foi ona e faitau e uiga i le DLL registration in our other article.