Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale mo Canon PIXMA MP140

O se mea manaia o Steam o lona itu tau tamaoaiga. E mafai ai e oe ona faʻatau ni taʻaloga ma faʻaopoopoga mo i latou, aʻo le faʻaaluina lau tupe. Ie O le a mafai ona e faʻatauina ni taʻaloga e aunoa ma le toe faʻaleleia o se teugatupe e faʻaaoga ai lau atotupe faaeletonika i totonu o se tasi o polokalama totogi poʻo le pepa aitalafu. E taua le iloa pe faʻapefea ona faia lenei mea ma faʻaaoga uma avanoa avanoa e maua ai tupe i luga o le Steam. Faitau e aoao pe faapefea ona fai tupe i luga o le Steam.

Fua i le Steam i le tele o auala. Ae e aoga le manatuaina o le a faigata tele ona toese le tupe na maua. O mea e te mauaina o le a faʻafeiloaʻi atu i lau Pusa Umu. Mo le faʻamutaina, e tatau ona e liliu atu i tuatusi tolu i faʻatau oloa faʻamaonia ina ia e le olegia.

E sili ona lelei le faia o tupe i luga o le Steam ma faʻaalu tupe i taaloga, faʻaopoopoga, mea taʻavale, ma isi. I lenei tulaga, e mafai ona e 100% faʻamaonia o le ae leiloa lau tupe. E mafai faapefea ona ou maua tupe i luga o le Steam?

Faʻatau atu mea na maua

E mafai ona e maua i le faʻatau atu o aitema e pauu pe a taʻalo i taaloga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a taʻalo i le Dota 2, atonu o le a tuʻuina atu mea e le masani ai oe mafai ona faʻatau atu i se tau e sili ona maualuga.
O le isi taʻaloga lauiloa e mafai ona maua ai mea taugata o CS: GO. Aemaise lava o mea taugata e pau i fafo ma le amataga o le vaitau fou o taaloga. O mea nei e taʻua o "atigipusa" (e taʻua foi o pusa poʻo pusa) o loʻo teuina ai mea o mea taalo. Talu mai le vaitau fou o loʻo i ai ni atigipusa fou ma e tele naua, ma e toatele tagata e mananao e tatala pusa nei, e tusa ai ma le tau, o le tau o ia mea e tusa ma le 300-500 rubles i le mea. O le faʻatau muamua e mafai ona oso i luga o le pa i le 1000 rubles. O le mea lea, afai ei ai lau CS: Taʻaloga, matamata aso mo le amataga o vaitau tau taʻaloga fou.

E le gata i lea, o mea e paʻu i isi taaloga. O kata, o talaaga, o tafaoga, seti o kata, ma isi. E mafai foi ona faʻatau atu i le maketi vaʻalele.

O mea laiti e sili ona talisapaia. O nisi oi latou o pepa pepa (metala), lea e mafai ai e lē e ona ona faapipii se pine uamea, lea e maua ai se faʻaopoopoga lelei i le maualuga o le faʻamatalaga. Afai o le kesi masani e tau 5-20 rubles, ona mafai lea ona e faʻatau pepa mo 20-100 ruulu i le pepa.

Fefaʻatauaiga i luga o le Nofoaga Fefaatauaʻiga

E mafai ona e fefaʻatauaʻi i luga o le maketi vaʻaia. O lenei faagasologa o loʻo faʻalauiloaina ai faʻatauga o fefaatauaiga poʻo tupe i fefaʻatauaiga masani (FOREX, ma isi).

E tatau ona e siaki le tau oi ai nei o mea ma filifili saʻo le taimi o le faʻatau ma le faʻatau. E tatau foi ona e mafaufau i mea na tutupu i le Steam. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a aliali mai se mea fou, e mafai ona faʻatauina mo se tau maualuga. E mafai ona e faʻatauina nei mea uma ma toe faʻatauina le tau, e sili atu, ona e naʻo oe o le ai ai se mea faapena.

E moni, o lenei ituaiga o tupe maua e manaʻomia ai le faʻamalosia muamua ina ia mafai ona e faia muamua le faʻatauina o le mea.

E tatau ona manatua i le mafaufau o Steam o loʻo ia faia se komiti laiti mai i fefaʻatauaiga, o lea e tatau ai ona e mafaufau i ai e fuafua saʻo le tau o le mea o le a e tuʻuina atu mo le faʻatau.

Vaʻai CS: GO streams

I le taimi nei, o faasalalauga o le tele o sikolasipi e-taaloga i taaloga i luga o ia auaunaga e pei o Twitch ua avea ma tagata lauiloa. E mafai foʻi ona e maua se tupe e ala ile matamata i le siamupini o nisi taʻaloga. Ina ia faia lenei mea, alu i se faasalalauga talitutusa, ma mulimuli i faatonuga i luga o le auala, faafesootai lau tala Steam i le tusia o mea. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e matamata i le faasalalauga ma fiafia i mea fou o le a pauu i totonu o lau faʻasologa o vaʻaia.

O lenei metotia o le mauaina o le CS: GO streams e sili ona lauiloa. I le faʻamuamua, e te le tau matamata i taʻaloga taʻavale, na o le tatalaina o le lisi i le vaitafe i totonu o le masini, ma e mafai ona e faʻaauau pea ona faia isi mea, aʻo e faʻaaogaina pusa ma CS: GO mea.

O mea pau, pei o taimi uma, e manaʻomia ona faʻatau atu i luga o le maketi vaʻalele.

Faatau meaalofa i se tau maualalo ma toe faʻaaoga

Ona o le mea moni e faapea o tau mo vaʻavaʻa a le Steam i Rusia e sili atu ona maualalo nai lo le tele o isi atunuʻu, e mafai ona toe faʻatau atu. I le taimi muamua, e leai se tapulaa i luga o le faalauiloaina o taaloga sili ona faatauina i soo se itulagi o le lalolagi. O aso nei, o taʻaloga uma e faʻatau i le CIS (Rusia, Iukureini, Georgia, ma isi) e mafai ona e naʻo totonu o lenei sone e mafai ona e tamoe ai.

O le mea lea, e mafai ona faʻatautaia fefaʻatauaʻiga ma tagata faʻaoga mai le CIS. E tusa lava pe o nei tapulaa, e matua moni lava le faia o tupe i luga o le solo o taaloga. I totonu lava o Iukureini, o tau mo taaloga e maualuga e pei o le 30-50% i Rusia.

O le mea lea, e tatau ona e maua ni vaega i Steam poʻo nofoaga e fesoʻotai i le toe faʻaleleia, ma amata fetusiaiga ma tagata fiafia. A uma ona faʻatau le taaloga i se tau maualalo, e te faʻatau mo isi mea mai Steam, lea e tutusa ma le tau o lenei taʻaloga. Ma le isi, e mafai ona e fesili mo ni nai mea e fai ma faailoga mo le tuʻuina atu oa latou tautua.

Taʻaloga e mafai ona faʻatauina i se tau maualalo ma toe faʻaleleia i le taimi o le faʻatau poʻo le faʻaititia. A maeʻa le pasi, e tele lava tagata e faʻaogaina lenei taaloga, ae ua latou misia le taimi o le faʻaitiitia o tau.

Na o le leai o se tupe maua i Steam, e pei ona taʻua muamua, o le faigata o le aveʻesea o le tupe mai le atotupe Steam i se kata fai aitalafu poʻo se teuga tupe faʻaoga eletise. E leai ni auala aloaia - E le lagolagoina e Steam galuega faʻafefe mai se atotupe faʻapitonuʻu i se teugatupe i fafo. O lea e tatau ona e sailia se tagata faʻatuatuaina o ia o le a faʻafeiloaʻi tupe i lau faʻamatalaga i fafo mo le fesiitaiga o mea taua po o taaloga i le Steam.

E i ai isi auala e faia ai tupe, e pei o le faatauina mai ma le toe faʻatuina o faʻamatalaga a Steam, ae e le mafai ona faʻatuatuaina ma e faigofie ona e sosoʻo atu i se tagata e le faʻatauvalea pe faʻatau atu o le a leiloloa pe a maeʻa ona maua le oloa e manaʻomia.

O auala autu nei e faia ai tupe i luga o le Steam. Afai e te iloa e uiga i isi auala, ona tusi lea i faʻamatalaga.