Masini masini fausia-i Windows 8

E ui lava i le mea moni o loʻo ou faʻaogaina komepiuta ma tuʻuina atu ituaiga fesoasoani uma e fesoʻotaʻi ma i latou, e toetoe a ou le galue i masini vilivalea: Naʻo tasi le taimi na faʻatūina ai Mac OS X mo se masini masini ona o taimi e tasi. O lea la e manaʻomia le toe faʻaofiina o le isi OS OS, e faaopoopo i le Windows 8 Pro existant, ae le o se vaega eseese, e taua i le masini masini. Sa ou fiafia i le faigofie o le faagasologa i le faaaogaina o vaega Hyper-V o loo maua i le Windows 8 Pro ma le Enterprise mo le galulue faatasi ma masini masini. O le a ou tusia e uiga i lenei otootoga, atonu e iai se tasi, e pei o aʻu, o le a manaʻomia Windows XP poʻo Ubuntu, o loʻo galue i totonu o le Windows 8.

Faʻatuina o Vailaʻau Vaʻaia V

I le le mafai, o vaega mo le galulue faatasi ma masini masini i Windows 8 e le atoatoa. Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina, e tatau ona e alu i le komiti e pulea ai - polokalama ma vaega - tatala le "mafai pe faʻamalo ai le vaega o Windows" ma faʻasolo Hyper-V. A maeʻa lena, o le a faʻamalosia oe e toe toe faʻaaoga le komepiuta.

Faʻapipiʻiina o le Hyper-V i le Windows 8 Pro

Tasi se faʻamatalaga: ina ua ou faia lenei taotoga mo le taimi muamua, ou te le vave toe amataina le komepiuta. Faauma nisi galuega ma toe faʻaleleia. O se taunuuga, mo nisi mafuaaga, leai se Hyper-V na aliali mai. I polokalame ma vaega sa faʻaalia ai na o le tasi o vaega e lua na faʻapipiʻiina, o le tuʻuina o se siaki i luma o le mea e leʻi faʻaaogaina e leʻi faʻapipiʻiina, o le siaki na mou atu ina ua maeʻa le OK. Sa ou sailia le mafuaaga mo se taimi umi, mulimuli ane aveeseina Hyper-V, toe faʻaaogaina, ae o le taimi lenei na ou toe faʻaaogaina le komepiuta i luga o le manaʻo. O se taunuuga, o mea uma lava ua faatulagaina lelei.

A maeʻa ona toe faʻafouina, o le ae lua polokalama fou - "Hyper-V Dispatcher" ma le "Fesoʻotaʻi i se masini matagofie Hyper-V".

Faʻasagaina se masini masini i Windows 8

Muamua, matou te amataina le Hyper-V Dispatcher ma, ao le i faia se masini masini, fatu se "fesuiaiga faʻalauiloa", i se isi faaupuga, o se kilika fesoʻotaʻiga o le a galue i lau masini komepiuta, ma maua ai le Initaneti mai ai.

I totonu o le lisi, filifili "Faʻatino" - "Pule Faʻaliliu Faʻauluuluga" ma faʻaopopo se mea fou, faʻamaonia po o fea fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o le a faʻaaoga, tuʻu le igoa o le ki ma kiliki "OK". O le mea moni, o le ausia o lenei gaioiga i le tulaga o le fatuina o se masini masini i Windows 8 o le a le galue - o le ai ai se filifiliga mai i latou ua uma ona fatuina. I le taimi lava e tasi, e mafai ona fatuina saʻo se puʻupuʻu malulu i le taimi o le faʻatulagaga o le masini komepiuta i masini komepiuta.

Ma o lenei, i le mea moni, o le foafoaina o se masini feaveaʻi, e le o faʻatusalia soʻo se faigata:

  1. I le lisi autu, kiliki "Faatinoga" - "Fausia" - "Masini Malie" ma vaʻai i le taulaitu, lea o le a taʻitaʻia ai le tagata faʻaoga i le faagasologa atoa. Kiliki "Next".
  2. Matou te tuʻuina atu le igoa o le masini matapiuta fou ma taʻu mai po o fea o le a teuina ai faila. Pe tuua le nofoaga e teu ai mea e le suia.
  3. I le itulau e sosoo ai, matou te taʻuina atu le tele o le mafaufauga o le a faʻatatauina mo lenei masini masini. E tatau ona amata mai le aofaiga atoa o le RAM i luga o lau komepiuta ma manaoga o le 'auʻaunaga asiasi mai. E mafai foi ona e setiina le mafaufau malosi, ae ou te lei faia lena mea.
  4. I luga o le itulau "fetuʻutuʻuga o fesoʻotaʻiga", matou te faʻaalia po o fea o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga vavalalata o le a faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi le masini masini i le fesoʻotaʻiga
  5. O le isi laasaga o le fatuina o se puʻupuʻu malulu poʻo se filifiliga mai i latou ua uma ona fatuina. O iinei e mafai ai ona e fuafuaina le tele o le puʻupuʻu mo le masini mataʻutia fou.
  6. Ma o le mea mulimuli - o le filifiliga o mea e faʻatulagaina ai faʻamaumauga o le 'auʻaunaga faʻavaomalo asiasi mai. E mafai ona e faʻatinoina se OS OS e le o faʻamoemoeina i luga o se moli masini pe'ā uma ona faia mai se ata ISO mai le OS, CD, ma le DVD. E mafai ona e filifilia isi filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, aua nei faʻaeʻe le OS i lenei laasaga. A aunoa ma ni siva ma se taʻalo, e tu i luga Windows XP ma Ubuntu 12. Ou te le iloa e uiga i isi, ae ou te manatu o OS ese ese mo le x86 e tatau ona galue.

Kiliki "Faauma", faatalitali mo le faagasologa o le foafoaga e faamaeʻa, ma amata le masini komepiuta i le autu autu o Hyper-V Manager. E le gata i lea - o le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta, lea o le a amata faʻafuasei lava i tulaga talafeagai, ou te manatu, e le manaʻomia ona faʻamatalaina. I soo se tulaga, mo lenei mea o loʻo i ai aʻu tusiga eseese i luga o lenei autu i luga o laʻu upega tafaʻilagi.

Faʻatuina o Windows XP ile Windows 8

Faʻapipiʻi avetaavale i masini komepiuta Windows

A maeʻa le faʻatulagaga o le 'auʻaunaga faʻavaomalo i le Windows 8, o le ae maua se tino faigaluega. Pau lava le mea o le a misi ai avetaavale mo le kata vitio ma le kata kesi. Ina ia otometi lava ona faʻapipiʻi uma avetaavale talafeagai i masini komepiuta, kiliki "Faatinoga" ma filifili "Faʻaofi le tuʻufaʻatasia o le faʻatulagaga o le faʻatulagaina o le 'auʻaunaga". O le iʻuga, o le a faʻapipiʻi le CD e faʻatatau i le masini komepiuta a le masini komepiuta, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o avetaavale talafeagai.

Pau lava lena. Mai ia te au lava ou te fai atu o Windows XP ou te manaomia, lea na ou vaevaeina ai le 1 GB o le RAM, e galue tele i laʻu Ultrabook oi ai nei ma le Core i5 ma le 6 GB o le RAM (Windows 8 Pro). O nisi o taofi na matauina naʻo le taimi o le galue malosi ma le puʻupuʻu (faʻapipiʻiina o masini komepiuta) i le OS faʻapipiʻi - aʻo amata ona faʻagesegese le 8 o le 8.