Faiga Faʻavae mo le Puipuiga i totonu o le Windows 10

O nisi tagata o le Yandex.Browser e feagai ma se Faʻailoga Faʻasalaga pe a feaveaʻi i se tasi poʻo le sili atu foi o saite. O aso nei o le a tatou tilotilo i auala autu e foia ai lenei mea sese.

Mafuaʻaga o le Faʻasalaga Faʻatasi

O le Faʻasalaga Faʻasalalau e iai le lautele o le lisi o mafuaʻaga, ia e tatau ona faʻaalia:

  • Vaʻavave;
  • Faia o galuega faʻapitoa i le nofoaga na talosagaina;
  • Gaoioiga Viral;
  • Nofoaga e leai ni galuega;
  • Soliga o le masini;
  • Faʻasologa o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga

Auala e foia ai le mea sese

Lalo tatou te mafaufau i le numera aupito maualuga o auala e foia ai le mea sese, amata mai i le sili ona lauiloa. Afai o le metotia muamua e le fesoasoani ia te oe e taulimaina ai le faafitauli, alu i luma i le lisi, ma faaauau pea seia oʻo ina foia le mea sese.

Metotia 1: Siaki le faʻaogaina o le antivirus

Muamua e tatau ona e manatu o le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi e poloka i lau antivirus ua faʻapipiʻi i lau komepiuta.

  1. Muamua lava, faʻaaoga atoa le antivirus mo sina taimi, ona siaki ai lea o le suiga i le 'upega tafailagi i le Yandex Browser.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafefe ese le virus

  3. Afai, o se taunuuga o le le mafai ona faʻaaogaina le antivirus, o le 'upega tafaʻilagi' oloʻo galue lelei, o le a manaʻomia lou alu i ona tulaga ma faʻafesuiaʻi laina o fesoʻotaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faaopoopoina o le nofoaga o faafitauli i le lisi o le inisiua antivirus.

Metotia 2: Faʻamalamalama le faʻaoga, kuki ma le suʻesuʻeina o talafaasolopito

Taumafai e alu i le nofoaga na talosagaina mai se isi masini komepiuta - pe afai o le taumafaiga na manuia, o lona uiga o le Yandex web browser e ono molia mo le sese o le Connectionfailure.

  1. I lenei tulaga, muamua taumafai e faʻamaonia le natia o lau sailiga, kuki ma le talafaasolopito. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le lisi o mea autu i le pito i luga taumatau ma agai i le vaega. "Talafaasolopito" - "Talafaasolopito".
  2. Kiliki le ki i le pito i luga taumatau. "Faamamaina le Talafaasolopito".
  3. Tulaga lata ane "Aveese faʻamaumauga" seti le parameter "Mo taimi uma lava". Lalo lalo mea uma vagana ai "Saoloto Upu Faasaʻo", "Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faatumu" ma "Laisene faasalalau". Kiliki le ki "Faamamaina le Talafaasolopito".

Metotia 3: Aveese le Faʻamatalaga o Tagata

I le isi itu, e tatau ona e taumafai e faʻamalo le tusitala o loʻo i ai nei, ona faʻaaogaina lea o faʻamaumauga uma faʻapitoa e le masini.

Faamolemole ia maitauina pe a uma ona tape se faʻailoga a le tagata e faʻaaogaina, o upu o le upu, talafaasolopito, faʻaaogaina o le masini, pepa faʻaoga ma isi faʻamatalaga o le a faʻamutaina. Afai e te le manaʻo e leiloa, ia mautinoa e fetuunai le faʻasologa o le masini aʻo leʻi faia le faʻatinoga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatulagaina le fesoʻotaʻiga i le Yandex Browser

  1. Ina ia faʻamalo se faʻailoga o le tagata e faʻaaogaina, kiliki i luga o le masini autu o le masini ma alu i le vaega. "Faʻatonu".
  2. I le faamalama e tatala, saili le poloka Faʻamatalaga Faʻamatalaga ma kiliki le ki "Avea le Mataʻitusi".
  3. Faʻamaonia le tapeina o le talaaga.
  4. I le taimi lava e maeʻa ai lenei, o le a toe amataina le masini ma ia mama atoatoa. Siaki mo se mea sese.

Metotia 4: Faʻasolo le Initaneti

O se auala e sili atu ona mataʻina e foia ai le faafitauli i le Faʻailoga Faʻasalaga, lea na mafua mai i le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le sailiga.

Faitau atili: Toe faʻatulagaina o le Yandex.Browser ma faʻamaufaʻailoga laveaʻi

Metotia 5: Faaleaogaina o gaoioiga viral

O gaioiga faʻamalositino e mafai foi ona faʻaosoosoina ai se Faʻasalaga Faʻatonu, ia mautinoa ia siaki lau komepiuta mo faʻamaʻi ma, pe afai ua maua ni taufaʻatau, ia mautinoa e toe faaleleia.

Faitau atili: Siakiina o lau komipiuta mo siama e aunoa ma se antivirus

E foliga mai e tusa lava pe maeʻa le aveeseina o siama, o le faafitauli i nofoaga amata i le Yandex Browser e le mafai ona foia, o lea e tatau ai ona e toe taumafai e toe faʻaleleia le masini, e pei ona faʻamatalaina i le auala o loʻo i luga.

Metotia 6: Fausia le faila faila

O gaioiga faʻamalositino e mafai foi ona suia le faila "host", lea e faʻatatau tonu i le tatalaina o fesoʻotaʻiga i le masini. E iai foi se faafitauli faapena e mafua mai i gaoioiga leaga, o le mea lea, i le siakiina o le faiga mo mea taufaamatau, i le taimi lava e tasi e faasaʻo ai le faila faila.

  1. Muamua e tatau ona e faʻaalia le faʻaalia o faʻaopoopoga faila. Ina ia faia lenei mea, tatala le faamalama "Lisi Pulea" ma alu i le vaega "Filifiliga o Filifiliga".
  2. I le faamalama e maua ai, alu i le lisi "Vaʻai" ma siaki le pusa "Fafaʻi faʻaopoopoga mo ituaiga faila ua uma ona faamauina". Filifili se faamau "Faaaoga"ina ia oʻo mai le suiga fou.
  3. Kiliki i luga o soʻo se laufanua avanoa saoloto ma le kulimi taumatau ma filifili "Fausia" - "Faʻamaumauga o Tusitusiga".
  4. Aveese le faʻalauteleina o le faila ".xtxt" ma tuʻuina atu i le faila se igoa "au". Faasaoina au suiga e ala i le ulufale atu i totonu.
  5. Alu i le komepiuta i le auala lenei:
  6. C: Windows System32 drivers etc

  7. Alu i le faila faila faila, ona malie ai lea ma lona sui. Faʻauma le faʻataʻitaʻiga e ala i le toe amataina o le komepiuta.

Metotia 7: Faʻamaʻo le cache DNS

  1. Valaau le faamalama Taumafai piano pipiʻi Manumalo + R ma tusi le poloaiga lea i le faamalama matala:
  2. ipconfig / flushdns

  3. Toe faʻafouina le uila ma siaki le faatinoga a Yandex.

Metotia 8: manino le "Temp" folder

Failautusi "Vaa" faleoloa i lau komipiuta faila faila e faia e polokalama. I le faʻaaogaina o lenei metotia, o le a matou tapeina uma mea mai lenei pusa, lea e mafai ona oʻo atu i se feeseeseaiga i le faʻaogaina o le Yandex.Browser.

  1. Ina ia faia lenei mea, valaau le faamalama Taumafai piano pipiʻi Manumalo + R. I le faamalama e tatala, taʻavale le poloaiga lenei:
  2. % TEMP%

  3. O le a faʻaalia le matala o le faletupe i luga o le mata. "Vaa". Filifili i totonu uma mea o loʻo i luga o le kosi puʻupuʻu Ctrl + Aona tape uma ai lea mea i Del.
  4. Toe amata le Yandex Browser ma siaki se mea sese.

Metotia 9: faʻafesoʻotaʻi fesootaiga

Afai o le faafitauli i le Connectionfailure error o loʻo matauina i tagata uma o loʻo i luga o le komepiuta, ma e iai foi se nofoaga e vaʻavaʻai mai i se tasi site, matou te fautuaina le faʻafesoʻotaʻi i lau kamupanī ma faʻamalamalama pe i ai ni faafitauli i lona itu, ma pe oi ai ni fautuaga mo oe. e foia le faafitauli.

Metotia 10: Taofia o le Resitalaina o le Nofoaga

Afai e matauina le mea sese e tusa ai ma se nofoaga e tasi, e le tatau ona vavaeese le avanoa o le faafitauli e tupu i le itu o le saite. I lenei tulaga, e tatau lava ona e faatali mo sina taimi - o se tulafono, o le faafitauli e fofoina i totonu o ni nai itula.

Metotia 11: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Afai o se taimi talu ai na lelei le vaʻaia o le masini ma o loʻo avanoa uma ia nofoaga saʻo, e tatau ona e taumafai e toe faʻaleleia le faʻafouina e ala i le taʻavaleina o le komepiuta ae o loʻo i ai le measina Connectionfailure i le masini komepiuta Yandex.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafouina le polokalama Windows

O taiala faavae ia mo le foiaina o se faafitauli i se Faʻailoga Faʻasalalauga. I le isi itu, afai ei ai sou lava poto masani i le foiaina o se mea sese e le o totonu o le tusiga, ia faʻasoa i faʻamatalaga.