Faʻatonu ni saini SMS i lau telefoni ma le Android

O tagata taʻitoʻatasi e manaʻo e ausia le maualuga o faʻatinoga mai lana komepiuta po o le komepiuta. O le faʻaaogaina o avetaavale ma le faʻafouina oi latou i se taimi tatau, o se tasi lea o auala sili ona faigofie e ausia ai lenei sini. O le polokalama faʻapipiʻi o le a mafai ai e oe ona fetaui saʻo ma vaega uma o lau komepiuta ma le tasi. I lenei lesona o le a matou taʻu atu ia te oe le mea e mafai ona e maua ai le masini komepiuta mo le Samsung NP-RV515 pona. E le gata i lea, o le ae aoaoina ni auala e fesoasoani ai e faʻapipiʻi avetaavale mo lenei masini.

O fea e maua ai ma pe faapefea ona faʻapipiʻi avetaʻavale mo le Samsung NP-RV515 pona

O le faʻaaogaina o polokalama mo le komepiuta Samsung NP-RV515 e matua faigata lava. Ina ia faia lenei mea, e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, e lava le faʻaaogaina o se tasi o metotia o loʻo faamatalaina i lalo. O i latou uma lava e ese si ese i lo latou aoga. Ae ui i lea, o nei auala uma e mafai ona faʻaaoga i se tulaga patino. Matou te faaauau ona mafaufau i metotia lava ia.

Metotia 1: Faʻamaumauga Faʻamaumauga a Samsung

O lenei metotia o le a mafai ai e oe ona faʻapipiʻi avetaavale ma masini komepiuta mo lau komepiuta e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le komepiuta tuatusi o le a avea o se tagata faufautua. O lenei metotia e sili ona faʻatuatuaina ma faʻamaonia, talu ai na tuʻuina atu e le atiaʻeina lava ia avetaavale faʻatasi. O le mea lenei e manaʻomia mai ia oe.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Samsung.
  2. I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi, i lona ulutala, o le a e vaʻai i se lisi o vaega. Manaomia le suʻeina o le manoa "Lagolago" ma kiliki le igoa lava ia.
  3. O le ae mauaina oe i le itulau lagolago o Samsung. I le ogatotonu o lenei itulau o se fanua suʻesuʻe. I totonu o lea mea e tatau ona e ulufale i le ata faataitai o le komepiuta mo mea o le a matou sailia mo le polokalama. I lenei tulaga, ulufale i le igoaNP-RV515. A maeʻa ona e ulufale atu i lenei tau, o le a faʻaalia se faamalama pop-up i le pito i lalo o le fanua suʻesuʻe, faatasi ai ma filifiliga talafeagai. Naʻo le kiliki i le itu taumatau o le kuki i le ata o lau komepiuta i lenei faamalama.
  4. O lenei mea o le a tatalaina ai se itulau e matua tuʻuina atu i le komepiuta Samsung NP-RV515. I luga o lenei itulau, pe tusa o le ogatotonu, o loʻo matou sailia se lanu uliuli ma igoa o le vaega pito i lalo. Saili se vaega "Faatonuga mo le Saulaina" ma kiliki i lona igoa.
  5. E te le alu i seisi itulau pe a maeʻa lena mea, ia e laʻititi ifo i lalo i luga o le pepa ua uma ona tatala. A uma ona e kiliki le ki, o le a e vaʻai i le vaega e te manaʻomia. E tatau ona maua se poloka i le igoa "Manatu". I lalo ifo o le ai ai se ki i le igoa "Faʻaalia atili". Matou te fetaomi atu i ai.
  6. O lenei mea o le a tatalaina ai se lisi atoa o avetaavale ma masini komepiuta, lea o loʻo maua mo le komepiuta manaʻomia. O avetaʻavale taʻitasi i le lisi ei ai lona lava igoa, faʻasologa ma le faila o le faila. O le faʻaogaina o le polokalama faʻaogaina lea e talafeagai ai le avetaavale ua filifilia o le a vave ona faʻaalia. Faamolemole ia maitauina le amataina o le OS OS mai le Windows XP ma alu mai luga i lalo.
  7. I luma o avetaʻavale taʻitasi o loʻo valaʻau le ki "Download". A maeʻa ona e kiliki, o le polokalama amata o le a amata ona sii vave mai. I le avea ai o se tulafono, e ofoina atu polokalama uma i le faiga tuʻufaʻatasia. I le faaiuga o le downloadga o le ae manaomia le suʻeina o mea uma o le falefaitautusi ma faʻatautaia le faʻapipiʻi. E le mafai, o lenei polokalame e iai le igoa "Seti"ae atonu e eseese i nisi tulaga.
  8. I se tulaga talitutusa, e tatau ona faʻapipiʻi mea uma e manaʻomia mo lau komepiuta.
  9. O lenei metotia o le a maeʻa. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e matua faigofie lava ma e le manaʻomia ai se aʻoaʻoga faʻapitoa poʻo se malamalama mai ia te oe.

Metotia 2: Samsung Update

O lenei metotia e lelei aua e le gata ina faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa, ae ia siakiina foi lona taimi talafeagai. Mo lenei mea matou te manaʻomia se faʻaoga faʻapitoa Samsung Update. O taualumaga o le a faapenei.

  1. Alu i le itulau download mo le komepiuta komepiuta Samsung NP-RV515. Na taʻua i le auala muamua, lea na matou faamatalaina i luga.
  2. I le pito i luga o le itulau tatou te sailia se vaega "Polokalama aoga" ma kiliki i luga o lenei igoa.
  3. O le a otometi lava ona e faʻafeiloaʻi i le vaega o loʻo manaomia o le itulau. O iinei o le ae iloa ai le polokalama e tasi "Samsung Update". Kiliki i le laina "Auiliiliga auiliili"i lalo tonu o le igoa aoga.
  4. O le iʻuga, o le a amata e le 'upega tafaʻilagi ona sii mai faʻatasi ma le faila faila o lenei polokalame. Matou te faʻatali seia maeʻa le download, ona faʻapipiʻi lea o mea o loʻo i totonu o le fale teu ma tatala le faila faila lava ia.
  5. O le faʻapipiʻiina o lenei polokalama atonu o se tasi lea o vave sili ona mafai ona e mafaufau i ai. A e faʻatautaia le faila faila, o le a e vaʻai i se faamalama e pei ona faʻaalia i le faʻamalama i lalo. Fai mai o le aoga ua uma ona i ai i le faagasologa o le faʻatulagaga.
  6. Ma o le mea moni lava i se minute o le a e vaʻai i le lona lua i le laina ma le faamalama mulimuli. O le a fai mai o le Samsung Update program sa faʻapipiʻiina lelei i lau komepiuta.
  7. A maeʻa lena, e manaʻomia ona e faʻatinoina le polokalama faʻafou Samsung Update. O lona igoa e mafai ona maua i le lisi. "Amata" pe i luga o le komepiuta.
  8. E ala i le taʻavaleina o le polokalame, o le a e vaʻai i le fanua suʻesuʻe i lona pito i luga. I totonu o lenei pusa suʻesuʻe, e tatau ona e ulufale i le masini komepiuta. Fai lenei mea ma kiliki i luga o le faʻatalama tioata tioata i autafa o le laina.
  9. O le iʻuga, o le a e vaʻai i taunuuga o sailiga i le pito i lalo o le faamalama o le polokalame. O le ai ai le tele o filifiliga eseese o loʻo faʻaalia iinei. Vaʻavaʻai i le faʻaogaina o ata i lalo.
  10. E pei ona mafai ona e vaʻaia, na o tusi ma numera mulimuli e eseese i mataupu uma. Aua e te popole i lenei mea. O se ituaiga o faailoga maka. O lona uiga e naʻo le ituaiga o faʻatautaia (siata S po o le A), faʻatulagaina o masini (01-09) ma faʻalapotopotoga faʻaitulagi (RU, US, PL). Filifili soʻo se filifiliga ma le iʻuga o le RU.
  11. I le kilikiina o le igoa o le mea o loʻo manaʻomia, o le a e vaʻaia se tasi pe sili atu faiga faʻaogaina o loʻo maua ai le polokalama. Kiliki i le igoa o lau masini komepiuta.
  12. A maea lena, o le a tatalaina se faamalama fou. E tatau ona tusia mai le lisi o na avetaavale e te manaʻo e sii mai ma faʻapipiʻi. Matou te makaina laina talafeagai ma se ato i le itu tauagavale, pe a uma ona matou lolomiina le faamau "Fafo atu" i le pito i lalo o le faamalama.
  13. O le isi laasaga o le filifili lea o le nofoaga e te manaʻo e sii mai ai faila faʻapipiʻi o le masini komepiuta sa i ai muamua. I le faamalama fou, faamaʻoti le nofoaga mo na faila ma kiliki le ki lalo. "Filifili le Faila".
  14. O lenei ua tumau pea e faʻatali seiloga ua utaina uma avetaavale ua faailogaina. E mafai ona e siakiina le alualu i luma o lenei gaioiga i le faamalama e sili atu nai lo isi.
  15. I le faaiuga o lenei faagasologa, o le ae vaaia ai se faamalama ma le savali tutusa.
  16. I le taimi nei, e tatau ona e tatalaina le faʻailoga na e faʻamaonia e teu ai faila faila. Muamua tatala, ona fai lea o se faletupe ma se avetaavale faapitoa. Mai iina tatou te tamoe ai i le faʻapipiuta. O le faila o lea polokalame e valaʻaulia e ala i le le mafai. "Seti". I le mulimuli ai i musumusuga a le Faʻasinisi Seti, e faigofie ona e faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa. E tutusa foʻi, e manaʻomia ona faʻaeʻe uma download avetaavale. O lenei metotia o le a maeʻa.

Metotia 3: Faʻamatalaga mo masini otometi suʻesuʻeina

O lenei metotia o se fofo sili lea pe ae manaʻomia e faʻapipiʻi se tasi pe sili atu avetaavale i luga o lau komepiuta po o lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia soʻo se aoga e mafai ona faʻavasegaina lau tino ma fuafua po o le fea polokalama e manaʻomia e teu ai. E tele polokalame tutusa i le Initaneti. O le fea o nei auala mo lenei metotia e faʻaaoga e mo oe. Muamua na matou toe iloiloina polokalama sili ona lelei o lenei ituaiga i se isi mea. Masalo pe a uma ona faitauina, e mafai ona e faia se filifiliga.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E ui lava i le mataupu lautele o le faʻaaogaina, o mea taua o loʻo taʻua i le tusiga e eseese i le tele o le autu o avetaavale ma mea faʻalagolago. Ole pito sili ona telē o le DriverPack Solution. O le mea lea, matou te fautuaina oe e vaʻavaʻai i lenei oloa. Afai e te taofi lau filifiliga i ai, e tatau ona e faamasani i lau lesona e uiga i le galue i le DriverPack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Download Software e ala ile Faʻailoa

O nisi taimi e mafai ona e mauaina oe lava i se tulaga e le mafai ai ona faʻapipiʻi le polokalama mo se masini faapitoa, talu ai e le o iloa e le polokalama. I lenei tulaga, o lenei metotia o le a fesoasoani ia te oe. E faigofie lava ona faʻaaoga. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le suʻeina lea o le ID o meafaigaluega e leʻi faʻasalalauina ma faʻaofi le tau o loʻo maua i luga o se auaunaga faapitoa i le initaneti. O ia auaunaga e faapitoa i le sailia o avetaavale mo soʻo se masini e faʻaaoga ai se numera ID. Na matou faia muamua se lesona ese i le auala na faamatalaina. Ina ia aua nei toe faia, matou te fautuaina oe ia mulimuli i le sootaga i lalo ma faitau. O iina o le ae maua ai auiliiliga auiliili i lenei metotia.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 5: Standard Windows Software Search

I le avea ai o se tulafono, o le tele o masini e faʻamaonia saʻo i le masini faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi le faiga faʻaoga poʻo le faʻaogaina i se komepiuta. Ae o nisi taimi o le polokalama e tatau ona tuleia i se ituaiga o gaioiga. O lenei metotia o se fofo sili ona lelei mo ia tulaga. E moni, e le aoga i tulaga uma. Ae ui i lea, e taua lava le iloa e uiga i ai, aua o nisi taimi e mafai ona fesoasoani e faʻapipiʻi ai le masini komepiuta. O le mea lenei e tatau ona e faia.

  1. Taumafai "Pule Sili" i luga o lau komepiuta. E tele auala e faia ai lenei mea. E le afaina po o fea e te faʻaaogaina. Afai e te le iloa e uiga ia i latou, o le a fesoasoani se tasi oa matou lesona ia te oe.
  2. Lesona: Tatala le "Pule Faʻatonu" i Windows

  3. Pe a "Pule Sili" tatala, vaavaai mo meafaigaluega e te manaʻomia i le lisi. Afai o lenei mea o se faʻalavelave faʻafitauli, o le a makaina i se fesili poʻo se faailoga taufaʻailoga. O le paranesi o loʻo i ai se ituaiga masini o le a le mafai ona tatala, o le mea lea e le tatau ona e sailia mo se taimi umi.
  4. I luga o le igoa o masini tatau ai, matou te kiliki le ki o le kuki saʻo. Faʻamatalaga o le lisi o mea e tatau ona e filifilia "Avetaʻavale Faʻafou". O lenei laina o loʻo i le mea muamua ile pito i luga.
  5. A maeʻa lena, o le a uunaia oe e filifili se metotia o le sailia o polokalama. Afai e te siiina muamua faila faatulagaina, ona tatau lea ona e filifili "Suʻesuʻega Tusi". E na ona e manaʻomia le faʻamaonia o le nofoaga o faila nei, ona faʻapipiʻiina ai lea o mea uma. A leai - filifili le mea "Suʻega aunoa".
  6. O le faagasologa o le sailia o avetaavale e faʻaogaina le metotia e te filifilia o le a amataina. Afai e manuia, o le OS e faʻapipiʻi faʻapipiʻi uma faila ma faʻapipiʻi talafeagai, ma o le masini e saʻo le amanaiaina e le polokalama.
  7. I soo se tulaga, o le ae vaai i se isi faamalama i le pito tonu lava. O le a aofia ai le iuga o le sailiga ma le faʻapipiʻiina o polokalama mo masini filifilia. A maeʻa lena, e na ona e tapunia lenei faamalama.

O le faaiuga lenei o le matou lesona i le sailia ma le faʻapipiʻiina o polokalama mo le Samsung NP-RV515 pona. Matou te faʻamoemoe o se tasi o nei metotia o le a fesoasoani ia te oe i lenei mataupu ma o le a mafai ona e faʻaaogaina atoa lau komepiuta aʻo e fiafia i galuega sili ona lelei ma lelei.