Fausia ma le faʻaaogaina o se komepiuta malō

Ua mamanuina le ufiufi o le masini e teu ai itulau o itulau i luga o le upega tafailagi. O lenei mea e aofia ai le vave tele o le fesuiaiga i punaoa ua uma ona asia e aunoa ma le manaʻomia e toe faʻaleleia itulau mai le Initaneti. Ae, o le aofaʻiga o itulau o loʻo lafoina i totonu o le faʻavaa e faalagolago i le tele o le avanoa na atofa i ai i luga o le puʻupuʻu. Sei o tatou sailia pe faʻafefea ona faateleina le faʻavalava i Opera.

Suia le cache i le Opera browser ile luga ole Blink platform

Ae paga lea, i lomiga fou o Opera i luga o le Blink engine e leai se avanoa e sui ai le numera cache e ala i le atinaʻe o le masini. O le mea lea, o le a tatou o ese i se auala ese, lea tatou te le manaomia ai lava ona tatalaina se upega tafaʻilagi.

Kiliki i luga o le alalaupapa o le Opera ile luga o le komepiuta ma le kiliki saʻo. I le lisi autu o loʻo i ai, filifili le '' Āiga '.

I le faamalama e amata, i le "Label" tab i le laina "Object", faaopoopo se faʻamatalaga i le pepa o loʻo i ai nei e faʻaoga ai le mamanu lea: -disk-cache-dir = "x" -disk-cache-size = y, pe a o x le auala atoa i le faila cache ma o le telē le tele i ineteti ua vaevae iai.

O le mea lea, pe afai, mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mananao e tuʻu se lisi faʻatasi ma faila cache i le faʻamaumauga o le C o le "CacheOpera", ma le 500 MB i le tele, o le a foliga mai lenei: -disk-cache-dir = "C: CacheOpera" -i-le-tele-cache = 524288000. E mafua lenei mea i le mea moni o le 500 MB e tutusa ma le 524288000 octets.

A uma ona fai le pepa ulufale, kiliki le "OK" button.

Ona o lenei mea, o le masini o le masini o le Opera ua faateleina.

Faʻatele le cache i le Opera browser i luga ole masini Presto

I lomiga tuai o le Opera browser i luga o le masini Presto (e oʻo i le 12.18 aofia ai), lea e faʻaauau ona faʻaaogaina e se numera tele o tagata faʻaoga, e mafai ona e faʻatupulaʻia le faʻapipiʻi i luga o le atigipusa web browser.

A maeʻa le tatalaina o le masini, tatala le lisi e ala i le kiliki i le logo o le Opera i le pito i luga pito i luga o le faamalama o le masini. I le lisi o loʻo aliali mai, alu i vaega "Faʻatonu" ma le "Faʻasologa Aoao". I le isi itu, e mafai ona e komiina le kulupu autu Ctrl + F12.

O le alu i le mea e teu ai le masini, alu i le "Advanced" tab.

Ma le isi, alu i le vaega "Talafaasolopito".

I le laina "Disk Cache", i le lisi pa'ū, filifili le maualuga aupito maualuga - 400 MB, lea e 8 taimi sili atu nai lo le le lelei o le 50 MB.

Le isi, kiliki i le "OK" button.

O le mea lea, ua faʻalauteleina le malulu o le masini o le Opera browser.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe afai o loʻo i le lomiga o Opera i luga o le masini o Presto, o le faagasologa o le faateleina o le faʻaoga e mafai ona faatino e ala i le atinaʻeina suʻesuʻega, ma o lenei faiga, i se tulaga aoao, faʻaogaina, ona o lomiga faʻaonapo nei o lenei upega tafaʻilagi i luga o le Blink engine oe manaʻomia le poto faʻapitoa e sui ai le tele tusi faʻasoasoa mo le teuina o faila faʻapipiʻi.