E faʻapefea ona faʻamalo le talanoaga i Skype

O lenei tusiga o le a talanoa e uiga i auala e faʻamaonia ai le tala faʻailoga i le Skype. Afai i le tele o isi polokalama mo fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti, o lenei gaioiga e manino ma, e faaopoopo atu i lenei mea, o le talafaasolopito o loʻo teuina i luga o le komepiuta i le lotoifale, o mea uma e foliga ese lava i Skype:

  • Ua teuina le talafaasolopito o le tala i luga o le upega tafailagi
  • Ina ia faʻamalo se talanoaga i le Skype, e tatau ona e iloa le mea ma pe faapefea ona e tapeina - o lenei galuega o loʻo natia i le polokalama

Ae ui i lea, e leai se mea e sili ona faigata i le faʻaumatiaina o faʻamatalaga laveaiina, ma o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e faia ai lenei mea auiliili.

Aveese le talafaasolopito o le savali i Skype

Ina ia manino le talafaasolopito o le tala, filifili "Meafaigaluega" - "Faʻatonu" i le lisi o Skype.

I le polokalama polokalama, filifili le "Chat rooms and SMS", ona fai lea i le vaega "Talitonuga" mea laiti, kiliki i le "Faʻasalaga Faʻasalalau"

I totonu o le pusa talanoa o loʻo tatala, o le a e vaʻavaʻai i tulaga e mafai ona e faʻamaonia mai ai le umi o le talafaʻasolopito, faʻapea foʻi le faamau e tape uma ai fesoʻotaʻiga. Ou te maitauina uma faʻaupu uma, ma e le naʻo se faʻafesoʻotaʻiga. Kiliki i le "Clear History" button.

Lapataiga e uiga i le faamutaina o talanoaga i le Skype

A uma le kilikiina o le ki, o le a e vaʻai i se lapataiga faʻasalalau e taʻu mai ai o faʻamatalaga uma e uiga i fetusiaiga, valaau, fesiitaiga o faila ma isi gaioiga o le a faʻamutaina. E ala i le kilikiina o le "Faʻamalo", o nei mea uma ua faʻamaonia ma faitau se mea mai mea na e tusia i se tasi o le a le galue. O le lisi o fesoʻotaʻiga (faʻaopoopo e oe) e le alu i se mea.

Aveese faʻasalalauga - Vitio

Afai oe valea e faitau, ona mafai lea ona e faʻaaogaina lenei faʻatonuga vitio, lea e faʻaalia ai le faʻagasologa o le tapeina o fesoʻotaʻiga i Skype.

E faʻapefea ona faʻamuta se talanoaga ma se tasi tagata

Afai e te manaʻo e faʻamalo le talanoaga i le Skype ma le tagata e toatasi, ona leai lea o se avanoa e faia ai lenei mea. I luga o le Initaneti, e mafai ona e maua polokalama e folafola atu e faia ai lenei mea: aua e te faaaogaina, o le a latou le mautinoa le faataunuuina o le mea ua folafolaina ma atonu o le a tauia ai le komepiuta i se mea e le aoga tele.

O le mafuaʻaga mo lenei mea o le vavalalata o le feagaiga Skype. O polokalame faʻa-tolu e le faigofie ona maua le talaʻaga o au feʻau, e itiiti lava le ofoina atu o tulaga e le o ni tulaga masani. O le mea lea, afai e te vaʻai i se polokalama e pei ona tusia, e mafai ona solo le talafaasolopito o fesoʻotaʻiga ma se isi faʻasalaga i le Skype, e tatau ona e iloa: o loʻo latou taumafai e faasese oe, ma o sini e tuliloaina e foliga mai e le sili ona manaia.

Pau lava lena. Ou te faʻamoemoe o le a le gata ina fesoasoani lenei faʻatonuga, ae puipuia ai foi se tasi mai le ono mafai ona maua ni viruses i luga ole Initaneti.