Faʻasagaina o le uila D-Link DIR-620

O se tasi o vaega autū o le komipiuta o le motherboard. O isi mea faigaluega uma lava o loʻo i ai ma fesootai i ai. Ae e te leʻi amata faʻaaogaina lau PC, e tatau ona e faʻapipiʻi avetaavale mo le laupapa ina ia mafai ai ona faʻatonu lelei ona vaega uma. Seʻio tatou tilotilo i metotia uma o lenei faagasologa.

Faʻapipiʻi avetaavale mo le laupapa

E iai se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ni fesoʻotaʻiga eseese, se kata lelei ma isi vaega i luga o le laupapa, o lea e manaʻomia ai ona e faʻapipiʻi masini faʻapitoa mo latou taʻitasi. O metotia o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga o lona uiga o le faʻapipiʻiina o faila uma i le taimi e tasi, ae o isi o le a manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi mea uma i le tasi. Filifili auala talafeagai ma mulimuli i faatonuga, ona maeʻa lea o mea uma.

Metotia 1: Fesoasoani ile kamupani gaosi fesoasoani

E le tele ni kamupani o loʻo fausiaina ni laupapa, oi latou uma lava ei ai a latou lava 'upega tafaʻilagi, o loʻo i ai uma faʻamatalaga talafeagai, e aofia ai ma avetaavale lata mai. E mafai ona e maua ma maua i latou e pei o nei:

  1. Tatala le uepisaite aloaia a le gaosi oloa. E faigofie lava ona maua e ala i se sailiga i soʻo se masini komepiuta, poʻo le tuatusi o le a faʻaalia i faatonuga ile pusa o le vaega lava ia. Alu i le vaega "Lagolago" poʻo "Avetaavale".
  2. I le tele o tulaga, o loʻo i ai se laina faʻapitoa i luga o le 'upega tafaʻilagi, lea e te manaʻomia e te ulufale ai i le mamanu faataitai, ona e alu lea i lona itulau.
  3. Siaki o le faʻataʻitaʻiga saʻo o loʻo faʻaalia i le tab, ona kiliki ai lea o le ki "Download".
  4. A o le i maua mai, ia mautinoa ua faʻamalamalamaina le saʻo saʻo o le faiga faʻaogaina. Afai e le mafai ona iloa e le saite, ia faʻafesoʻotaʻi ma le lima le faʻamatalaga, filifili le mea talafeagai mai le lisi.
  5. I le isi, saili laina i le avetaavale, ia mautinoa o le lomiga lata mai lea, ma kiliki le ki "Download" poʻo se tasi o fesoʻotaʻiga na tuʻuina atu e le kamupanī.

O le a amataina le faila download, pe a uma lea e na o le tatalaina ma o le faagasologa o le faʻatulagaga faʻapipiʻi o le a amata. A uma ona maeʻa, e fautuaina e toe amata le komepiuta mo suiga e aoga.

Metotia 2: Faʻaaogaina mai le gaosi oloa

O telefoni gaosi mea e masani ona i ai a latou lava masini komepiuta e suʻe ma faʻapipiʻi ai faʻamatalaga na maua. Faʻatasi, e mafai ona e vave tuʻuina uma avetaavale fou manaʻomia. E te manaʻomia:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le faʻailoga laupapa ma filifili se vaega iina "Polokalama" poʻo "Meafaigaluega". I le lisi e amataina, o le a vave ona e maua lenei polokalama.
  2. Filifili le mea sili ona lata mai ma kiliki le ki. "Download".
  3. O le faʻapipiʻiina o le a faʻaalia le aunoa, o mea uma e tatau ona e faia o le faʻalauiloa lea o le polokalama ma alu i le vaega. "BIOS & Avetaavale".
  4. Faatali seiloga ua maea le faʻataʻitaʻi, tusi faila e te manaʻo e tuʻu ma kiliki "Faʻafou" poʻo "Faʻamau".

Metotia 3: Faʻamaumauga Faʻasoasili Taʻavale

O le isi filifiliga e mafai ai e oe faʻapipiʻi vave avetaavale manaʻomia o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa. O loʻo galue i luga o le mataupu faavae o faʻaaogaina aloaʻia mai le atinaʻe, na o le faʻataunuʻuina o le lalolagi atoa. O le itu i lalo o le totogiina lea o nisi sui ma le tuʻuina atu o isi polokalama faʻaopoopo. O le faʻaaogaina o avetaʻavale mo masini e faʻaaoga ai le AvetaʻavalePack Solution e pei o lenei:

  1. Sue le polokalama e sii mai ma vave ona e alu i le faiga faʻapitoa ina ia le faʻaogaina faila le talafeagai.
  2. Togi uma mea e te manaʻo e teu, ma aveese mai le mea e le manaʻomia.
  3. Tusi i lalo le faamalama ma kiliki "Faʻatonu Mea Uma".

I le faaopoopo atu i le DriverPack i luga o le Initaneti o loo i ai se aofaiga tele o polokalama faʻapitoa. O sui taitasi e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi, ma e oo lava i se tagata amata e mafai ona malamalama i ai. Matou te fautuaina e faitau a matou isi tusiga i le fesoʻotoga i lalo, o le ae iloa auiliiliga auiliili e uiga i polokalama sili ona lelei mo le faʻatulagaina o avetaavale.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Metotia 4: Faʻatulaga e ID ID

O vaega taʻitasi ua tofia ai se numera tulaga ese. E pei ona taʻua i luga, o le laupapa e aofia ai ni vaega e fausia, e tofu lava ma ana lava ID. Na o oe e tatau ona e iloa ma faʻaaoga se auaunaga faapitoa e suʻe ai faila lata mai. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le EDID

  1. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. I le lisi o loʻo aliali, saili ma kiliki "Pule Sili".
  3. Faʻateleina le vaega, filifili meafaigaluega e ala i le kilikiina saʻo o le kiore ma tatala "Meatotino".
  4. I le lisi "Auiliiliga" i le lisi autu, faʻamaʻoti "ID ID" ma kopi se tasi o tau faʻaalia.
  5. I soʻo se 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga le sootaga i luga ma faapipii le tau faʻasolo i totonu o le poloka suʻesuʻe.
  6. E totoe na o le filifilia o le OS OS, saili le fetaui talafeagai o le avetaavale ma sii mai.

Metotia 5: Faʻasinomaga Windows Tools

O le faʻaogaina o le komepiuta o loʻo i ai lona lava aoga lea e mafai ai e oe ona maua ma faʻafouina avetaavale mo masini e ala ile Initaneti. O le mea e leaga ai, e leʻo taimi uma e fuafua lelei ai vaega o le faʻailoga a le OS, ae i le tele lava o lenei auala o le a fesoasoani e faʻapipiʻi le polokalama saʻo.

  1. Kiliki "Amata" ma tatala "Lisi Pulea".
  2. Saili i le faamalama e tatala "Pule Sili".
  3. Faʻateleina le vaega manaʻomia ma kiliki i luga o masini talafeagai, ona e alu loa lea "Meatotino".
  4. Kiliki le ala talafeagai e faʻalauiloa ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le avetaavale.
  5. Filifili se mea e faʻatulagaina "Suʻe aunoa mo taʻavale fou" ma faatali mo le faagasologa ina ia faamaeaina.

Afai e maua faila fou, ia faʻamaonia le faʻapipiʻiina, ma o le a na o ia lava e faia.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o auala taʻitasi e matua faigofie lava, o gaioiga uma e faia i ni nai minute, mulimuli ane o le a faʻapipiʻi faila uma i luga o le komepiuta. Po o le a lava le mamanu ma le gaosiga o le laupapa, o le algorithm of actions will always be approximately the same, e na o le suia lava o le faʻaoga o le 'upega tafaʻilagi poʻo le aoga.