DFSUS galue i Microsoft Excel

O le tele o le faʻaaogaina o fesoʻotaiga lautele VKontakte na oʻo mai i se poloka faapitoa "Sootaga" i nuʻu eseese. Matou te taʻuina atu ia te oe lenei vaega o galuega faatino ua ofoina atu i tagata e ona vaega ma itulau lautele i lenei tusiga.

Faʻamanino sootaga i le vaega VK

Faʻamaoti mai le URL i totonu o le nuʻu VKontakte e mafai e soʻo se tagata faʻaaoga o loʻo i ai le pule tatau i tulaga o le faʻataʻitaʻia o le kulupu. I le faʻaopoopoga, e le o tuʻuina atu sooga faaopoopo i le tagata faʻaaoga o ia na faʻaopoopoina ma o le a tumau pea i le vaega talafeagai pe a suia ia aia a tagata auai.

E taua foi le matauina o le faaopoopoina o lauga e mafai ona tutusa tutusa ma se nuu ma se ituaiga "Vaega"ma faapena "Itulau lautele".

Aʻo leʻi liliu atu i auala autu, e taua le taʻua o le avanoa faaopoopo o le VK social network, faafetai lea e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona fatuina hyperlinks i totonu ole VK. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lenei vaega o le faʻatinoga e ala i le faitauina o tusiga talafeagai i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Tagai foi:
Faʻafefea ona fesoʻotaʻi i le kulupu VK
Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i le tusitusiga VK

Metotia 1: Faʻaopoopo Faʻamatalaga

O lenei metotia e le afaina ai le vaega. "Sootaga"Ae ui i lea, e mafai ai foi e oe ona tuʻu se igoa o soʻo se tagata faʻaaoga i luga o le itulau lautele. O le autu ma na o le eseesega o le tagata faʻamaonia o le a faʻaalia i le poloka Faʻafesoʻotaʻi.

O lenei metotia e fautuaina e faʻaaoga e naʻo le taimi e manaʻomia ai le fausia o se fesoʻotaʻiga i le itulau o le tagata o loʻo nofo i le tulaga tutusa. A leai, o lenei mea e mafai ona faʻaosofia ai le le malamalama o le vaega a tagata lautele.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia ia taitai o le VC

  1. Alu i le fale o le alalafaga o oe o le pule.
  2. Tusi i luga o le itulau tatala ma kiliki le ki ma le faʻamatalaga i le itu taumatau. "Faʻaopoopo faʻamatalaga".
  3. I le faamalama "Faaopopoina o se tagata fesootai" faatumu avanoa taitasi e tusa ai ma faamatalaga e te iloa, ma kiliki "Faasaoina".
  4. Faʻamatala faʻamaonia faʻamatalaga pe'ā tatau, pe a latou avanoa i tagata uma o le alalafaga.

  5. A maeʻa faʻasalaga i faatonuga, o le a faʻaopopo le faʻaopopo o le faamalama o pule i le "Faʻafesoʻotaʻi".
  6. Ina ia faaopoopo tagata fou i le lisi, kiliki i le ulutala poloka. "Faʻafesoʻotaʻi" ma i le faamalama e tatala, faaaoga le fesoʻotaʻiga "Faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga".
  7. I le lava faamalama e tasi, e mafai ona e faʻamaonia tagata mai le lisi.

E pei ona taʻua, o lenei auala e na o se ausilali ma i le tele o tulaga e le taliaina.

Metotia 2: Faʻaopoopo se fesoʻotaʻiga i le atoaga o le faʻasalalauga

Muamua lava, e tatau ona e iloa lena faafetai i le poloka "Sootaga" E mafai, e aunoa ma ni faʻamatalaga faʻaalia, taʻu i totonu o lau alalafaga soʻo se isi vaega poʻo se vaega atoa lona tolu. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa atu i fesoʻotaʻiga mo tuatusi taʻitasi o le a tuʻuina atu i ata tutusa e fesoʻotaʻi tonu ma le URL ua faʻamaonia.

  1. O loʻo i luga o le itulau autū o tagata lautele, i le pito i lalo taumatau kiliki "Faaopopo le sootaga".
  2. I luga o le itulau tatala i le pito i luga taumatau, kiliki le fetaui tutusa. "Faaopopo le sootaga".
  3. Ulufale i totonu o le fanua ua tuʻuina mai le tuatusi o le 'upega tafaʻatasi manaʻomia poʻo soʻo se isi lava vaega o le upega tafaʻilagi.
  4. E mafai e oe, mo se faʻataʻitaʻiga, ona faʻamaonia le URL o se kopi o lau alalafaga i se isi agafesootai. fesoʻotaiga.

  5. A uma ona e ulufale i le URL e manaʻomia, o le a otometi lava ona ofoina atu se ata, lea e mafai ona suia i nisi taimi i le kilikiina o le ata lava ia.
  6. Faatumu le fanua, i le itu taumatau o le ata i luga, e tusa ai ma le igoa o le nofoaga.
  7. Faasolo le faamau "Faaopoopo"e tuʻu ai se fesoʻotaʻiga i luga o le alalafaga.
  8. Faʻaeteete, aua a maeʻa ona tuʻuina le tuatusi, e mafai ona e faʻasaʻo na o le ata ma le ulutala!

  9. I le faaopoopo atu i mea uma, ia maitau, mo totonu o sootaga i le site o le VKontakte, e mafai ona e faʻaopopoina se faʻamatalaga puupuu, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, le igoa o le pou.
  10. Avea i le vaega "Sootaga"lea e te otometi lava ona uia mai le itulau autu, ua tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻavasega ai tuatusi na faʻamaonia. Ina ia faia lenei mea, ia sii le kiore i luga o le fanua ma le URL e manao ai, uu i lalo le faamaumatau agavale ma toso i le nofoaga manaomia.
  11. Ona o le manuia o le faʻatulagaina o faʻamaumauga, o le a faʻaalia ai tuatusi ua faʻaalia ile itulau autu.
  12. Mo se suiga vave i le vaega "Sootaga" faʻaoga le saini "Ed."tu i le itu taumatau o le igoa poloka.

O lenei faagasologa o le faaopoopoina o sootaga e faaaoga ai le atoaga o le tulaga o le upega tafailagi e mafai ona maeʻa.

Metotia 3: Faʻaopoopo se fesoʻotaʻiga e ala i le VK mobile application

Pe a faʻatusatusa i le auala ua taua muamua, o lenei metotia e sili atu ona faigofie. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le VKontakte telefoni feaveaʻi e na o ni vaega mai le atoaga o lenei punaoa e maua ai.

  1. Faʻailoga i le VK mobile application ma alu i le fale o le nuʻu.
  2. I luga o le itulau autū o tagata lautele, kiliki i luga o le afi i luga o le tulimanu pito i luga o le lau.
  3. Faʻasalalau i le lisi o vaega i le mea "Sootaga" ma kiliki i luga.
  4. Kiliki i le inisi sili atu i le pito i luga taumatau o le itulau.
  5. Faatumu le fanua "Tuatusi" ma "Faamatalaga" e tusa ai ma au manaʻoga.
  6. I lenei tulaga, o le fanua "Faamatalaga" e tutusa ma le kalafi "Ulutala" i le atoaga o le faʻasalalauga.

  7. Faasolo le faamau "Lelei"e faʻaopopo ai se tuatusi fou.
  8. A maeʻa lena, o le URL o le a faaopoopo i le lisi ile vaega "Sootaga" ma i le poloka tutusa i le itulau autu o le alalafaga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei metotia e poloka ai le mafai e faʻaopoopo ai ata, lea e matua aʻafia ai le faʻaaliga vaaia. Talu ai ona o lenei tulaga, ua fautuaina e galulue faatasi ma lenei galuega mai le atoaga o le tulaga o le upega tafailagi.

I le faaopoopo atu i metotia uma mo le faaopoopoina o URL o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga, ua fautuaina e te faitauina ma le faaeteete le vaega VKontakte wiki, lea, afai e faʻaaogā lelei, e mafai ai foʻi ona e faʻaopoopoina sootaga.

Tagai foi:
Faʻapefea ona fatuina se wiki wiki VK
Faʻapefea ona fatuina se menu VK