O le a le Twitter ma le faʻaaogaina

O le AutoCAD o se mea lauiloa tele mo le faʻataʻitaʻiga 3D, mamanu ma le tusiaina, tuʻuina atu le tele o mea faigofie faʻaaoga. I le gasologa o lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le faʻapipiʻiina o lenei masini komepiuta i luga o se komepiuta e faʻaaogaina Windows

Faʻamau le AutoCAD i luga o le PC

O le faʻatulagaga uma o le faʻatulagaga e mafai ona vaevaeina i ni laasaga tutusa e tolu o le taua. I lenei tulaga, e le tatau ona tatou faʻagaloina o ia ituaiga o masini e masani lava ona faʻapipiʻia taʻitoʻatasi mo ni manaʻoga faapitoa. Na matou taʻuina atu lenei mea i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga le polokalama AutoCAD

Laasaga 1: Download

Ina ia mafai ona sii mai ma faʻaauau pea ona faʻaaoga le AutoCAD, e tatau ona e lesitala i le upega tafaʻilagi aloaia a Autodesk. I lenei tulaga, e mafai ona e resitalaina se teugatupe mo le saolotoga i le taimi o le download, ma faʻaaoga se laisene faʻamaonia mo le 30 aso.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le AutoCAD

  1. Tatala le itulau i le sootaga oi luga ma kiliki i luga o le poloka. "Faʻamasinoga Faʻasalalau".
  2. O lea e tatau ona e faʻaaoga le ki "Download AutoCAD"i le tatalaina o se faamalama mo le filifilia o vaega e sii mai.
  3. Mai le lisi ua tuʻuina atu, tuʻu le maka i tafatafa ane "AutoCAD" ma kiliki "Lisi".
  4. A maeʻa ona e faitauina le faʻamatalaga e uiga i mea manaʻomia, kiliki le ki "Lisi".
  5. I le laasaga e sosoo ai i le faasologa o le lisi, faʻamaonia le filifiliga "Tagata fai pisinisi", filifili le laʻititi o lau 'auʻaunaga faʻatulagaina ma seti lau gagana e fiafia i ai.
  6. A maeʻa, pe afai e tatau ai, ia lesitala se teutusi pe tusi i totonu o se tasi.
  7. E faʻatagaina le tuʻuina atu o le faʻamatalaga o loʻo talosagaina i vaega talafeagai ma kiliki "Amata le Talosaga".
  8. E ala i le faamalama "Faasaoina" filifili le nofoaga talafeagai i le PC ma kiliki "Faasaoina".
  9. A maeʻa le faia o taga, o le a tuʻuina le faila i le komepiuta. Ina ia e alu i le faamalama autu a le AutoCAD, e tatau ona e amata ma faatali mo le download e faamaeaina.

    Afai mo nisi mafuaaga e le otometi le tatalaina o le faamalama o le faapipiiina pe a uma ona aveese mai faila, tafe le faila mai le tusi lava e tasi ile PC. O lona fua faatatau e tatau ona 14-15 MB.

Mo faʻapipiʻi mulimuli ane, o le a e manaʻomia se fesoʻotaʻiga vavave faʻamaonia. O vaega uma ua filifilia o le a faʻapipiʻi vave pe a sau.

Laasaga 2: Faʻatulagaga

Mo se faʻaleleia lelei o le faʻatulagaga o le masini komepiuta o loʻo fesiligia, e tatau ona e faʻamaonia muamua le polokalama ma polokalama e manaʻomia ai se tele o punaoa faʻapipiʻi PC. Afai e te le amanaʻia lenei mea, o le a le mafai ona faʻaaogaina i le faʻatulagaga o le faʻatulagaga.

Meafaigaluega

  1. A maea le download, e tatau ona amata le faʻatulagaina o vaega talafeagai. Faʻalagolago i le faʻaogaina o lau komepiuta, e mafai ona tele naua le taofiofia.
  2. I le taimi muamua, kiliki le faamau. "Faʻatulagaga" mo le faʻapipiʻiina vave o vaega uma poʻo "Meafaigaluega faʻapipiʻi ma mea aoga".
  3. I le tulaga lona lua, o le matala e matala ma le mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga faʻaaoga mo le AutoCAD. O le faʻaaogaina o vaega e tatau ona na o oe pe ae iloa taunuʻuga oa latou taga.
  4. E mafai e le tagata ona suia "Ala o le Faʻatonu" tuʻuina vaega. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le poloka talafeagai.
  5. Ina ia faaauau, kiliki "Faʻamau". A maeʻa lena, o le a amataina le faiga o iloiloga ma le suʻeina o faila talafeagai.

Le polokalama

  1. A maeʻa le faʻatulagaina o isi vaega, o le a tatala se faamalama o iai se laisene laisene. E manaʻomia lou tuʻuina o se maka i autafa o le mea "Ou te taliaina" ma taomi le faamau "Lisi".
  2. I le faʻatusatusaina o mea aoga, e mafai ona e faʻamalo pe mafai ai soʻo se vaega taʻitasi.
  3. O le poloka sili ona taua iinei "Autodesk AutoCAD"i ai se numera o tulaga maualuga. Sui i latou i lau faitalia.
  4. Afai e manaʻomia, faʻamaonia le tusi mo le faʻatulagaga o le polokalame ma isi vaega. Ae peitai, e tatau ona faia lenei mea e naʻo se toe mulimuli, aua e ono iai ni mea sese i le galuega.
  5. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le seti system, kiliki "Faʻamau".

    Muamua, faʻapipiʻi le polokalama faakomepiuta mo le faʻaogaina o le polokalama.

    A maeʻa lena, o le a amataina le faʻatulagaga o le faletusi autu o faila. I lenei faagasologa, e le tatau ona e faʻapulaaina le fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti, e pei o se mea sese o le ae toe amataina.

    A maeʻa manuia, o le ae maua se faʻamatalaga.

    A o leʻi amataina, e fautuaina le toe faʻafouina o le OS ina ia lelei le faʻatinoina o auaunaga.

    Vaʻai foi: Auala e toe faʻafouina ai le polokalama

I le liliuina o le polokalama, e mafai ona e agai atu i le laasaga mulimuli e fesootaʻi ma le faagasologa o le faʻaaogaina o Autodesk AutoCAD i luga o se PC.

Vaʻai foi: Fofoina o faʻafitauli i le gasolo lemu o le AutoCAD

Laasaga 3: Tatala

Kiliki i luga ole kilivaina o le AutoCAD e faʻapipiʻiina aunoa ma le faʻapipiʻi i luga ole laulau. O le faagasologa o le amataina muamua o le taʻavale faatasi ai ma le faʻatulagaga mulimuli ane, faʻapea foi ma le faʻatulagaga faʻapipiʻi, o le a manaʻomia ai le initaneti.

Manatua: Afai e te masani i le taʻavaleina o isi oloa a le Autodesk, e mafai ona e misia lenei vaega o le tusiga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona seti le AutoCAD

  1. I totonu o le faamalama muamua ia faatumuina le laina "Email", e faʻaalia ai le I-meli na faʻaaogaina pe a sii mai le polokalama mai le ofisa aloaia. E le gata i lea, e faaopoopo atu i meli, e tatau ona e ulufale mai i le upega tafailautusi mai lau faʻamatalaga Autodesk.
  2. I luga o le faʻasinomaga manuia o le a tuʻuina atu i ai se faamalama ma faʻamatalaga e uiga i le laisene o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i la matou mataupu, o le taimi o totoe o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia.
  3. I le tapunia o lenei faamalama, e mafai ona e faʻaaogaina uma uiga o Autodesk AutoCAD.
  4. I le faʻaaogaina o le laupapa o loʻo i le pito i luga taumatau, o lenei faamalama e valaʻau lima. E le gata i lea, o nisi nei o avanoa faaopoopo e maua mo le puleaina o le faʻamaumauga a le AutoCAD.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe afai e le amataina le AutoCAD

Faaiuga

I le mulimuli ai i a matou faʻatonuga, e faigofie ona e faʻapipiʻi ma faʻatautaia le polokalama o loʻo fesiligia mo nisi galuega. Afai ei ai sau fesili e uiga i le AutoCAD, ia mautinoa e fesili mai ia i matou i faʻamatalaga i lalo.