Faʻafefea ona fai se pisinisi i le Instagram

O le tui autu ma le faʻasalalauga faʻaalia e uiga i ai, ua faia mo tagata ei ai manaoga faapitoa pe mo i latou e le talafeagai e taʻalo faʻatasi o sili atu ma le tolu ki. I se tulaga lautele, o tagata masani e le masani ona manaʻomia se ituaiga o galuega.

Faʻamā i luga o kiiti paʻu i le Windows 10

A faʻaaoga e le tagata faʻapipiʻi le pipii, e faʻalogo o ia i se faailo leo. O lenei galuega e faʻaaogaina e ala i le faʻapipiʻiina o le Taʻaloga e lima taimi ma faʻamaonia i totonu o se faamalama faapitoa. E fesuiaʻi, ae leai se faʻamaoniga. O lona uiga, e na o le lolomiina o le Shift e lima taimi ma le pipii o le a faʻagata. Afai o nisi mafuaʻaga na e le manuia ai, o isi fautuaga e tatau ona fesoasoani ia te oe.

Metotia 1: Vaega Taua

  1. Kiliki "Amata" - "Filifiliga".
  2. Tatala i luga "Tulaga faapitoa".
  3. I le vaega "Keyboard" fesuiaiga Key Sticking Le toaga.

Metotia 2: Faʻamatalaga Pulea

  1. Saili le faʻatautaia tioata tioata ma i totonu o le field search ia ulufale "laulau".
  2. Kiliki "Lisi Pulea".
  3. Suʻe i "O mea uma e fai i le pulepule"e ala i le faʻaalia o ata o ata tetele. O lenei e mafai ona e mauaina "Nofoaga Tutotonu mo Avanoa".
  4. Ma le isi, tatala le vaega ua taua "Fesoasoani i le Keyboard".
  5. I poloka "Faʻafaigofie le taina" filifili "Faʻatūina o ki o le paʻu".
  6. O iinei e mafai ai ona e mafai ma faʻamalo lenei faiga, faʻapea foʻi ma fetuunaʻi isi mea e te manaʻo ai. Manatua e faʻaaoga suiga.

O tagata masani masani e le manaʻomia le taofiofi o le ki o le galue i taimi uma e mafai ona faʻalavelave i le taina poʻo le taʻalo. I le Windows 10 e tele auala lelei e foia ai le faafitauli, ma ua matou feutagaʻi ma i latou.