Polokalama tali tutusa Polokalame

O le tulaga mo le Windows 10 masini Microsoft Edge, lea na sau e suitulaga ia Internet Explorer, i soo se itu e sili atu i lona tulaga le masani ai, ma i nisi (mo se faataitaiga, faatinoga) e le gauai atu i nisi tulaga sili ona aoga ma lauiloa i le va o tagata faaaoga. Ae ui i lea, e foliga mai o lenei 'upega tafaʻilagi e matuā ese lava mai oloa e tutusa, o lea e le o se mea e ofo ai le toatele e fiafia i le auala e matamata ai i le talafaasolopito. O le mea lena o le a tatou taʻuina atu ia tatou tusitusiga i aso nei.

Vaai foi: Microsoft Edge Browser Setup

Faʻaaliga Tala i le Microsoft Edge Browser

E pei o soʻo se 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e tatalaina se tala i Edge i ni auala se lua - e ala i le faʻaaogaina o lana lisi poʻo le faʻaaogaina o se kulupu faapitoa faapitoa. E tusa lava pe foliga faigofie, o filifiliga taitasi mo gaioiga e tatau ai se iloiloga auiliili, lea o le a vave ona amata.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe a le tatalaina e Edge itulau

Metotia 1: "Taamilosaga" o le polokalama

O le lisi o filifiliga i le toetoe o mea uma e siakiina, e ui lava e foliga ese, e latalata i le nofoaga e tasi - i le pito i luga taumatau. E na o le tulaga lava lea o Edge, pe a faatatau i lenei vaega, o le tala e fiafia i ai tatou o le a toesea e avea o se vaega. Ma o le mea uma ona o iinei e na o lona igoa lava.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese faʻasalalauga i le 'upega tafaʻilagi a Microsoft Edge

  1. Tatala le filifiliga Microsoft Edge e ala i le kiliki o le kī o le komi tauagavale (LMB) i le ellipsis i le pito i luga taumatau poʻo le faʻaaogaina o ki "ALT + X" luga o le komepiuta.
  2. I le lisi o avanoa avanoa, filifili "Tusi o talaaga".
  3. O se vaega o loʻo i ai le talafaasolopito o nofoaga sa asiasi atu i ai muamua o le a faʻaalia i totonu o le initaneti. E foliga mai, o le a vaevaeina i nisi lisi eseese - "Ituli Mulimuli", "Muamua i aso nei" ma masalo o aso talu ai. Ina ia matamata i mea o latou taitasi, kiliki i le itu tauagavale e faasino i le itu taumatau, faailogaina i luga o le ata o loo i lalo, ina ia "alu" i lalo.

    O le auala lenei e faigofie ai ona matamata i le talafaasolopito i Microsoft Edge, e ui i lenei upega tafaʻilagi o loʻo valaʻauina "Tusi o talaaga". Afai e masani ona e faʻafesoʻotaʻi i lenei vaega, e mafai ona e toe faaleleia - ia na o le kiliki i le ala tutusa i le taumatau o le faʻamatalaga "Faamama le Lisi".


  4. O le mea moni, o lenei fofo e le foliga matagofie, aua o le laulau ma le talafaasolopito o loʻo i ai se vaega tele o le lau.

    O le mea e lelei ai, o loʻo i ai se tali sili atu ona talafeagai - faʻaopoopoina se ala ala "Tusi o talaaga" luga o le meafaigaluega i totonu o le masini. Ina ia faia lenei mea, toe tatala. "Filifiliga" (button ellipsis po o le "ALT + X" i luga o le komepiuta) ma alu faʻatasi i mea taitasi "Faaali i luga o le meafaigaluega" - "Tusi o talaaga".

    O le faamau mo le vave faʻaaogaina o le vaega ma le talafaasolopito o asiasiga o le a faaopoopoina i le meafaigaluega ma tuu i le itu taumatau o le tuatusi, i tafatafa o isi mea avanoa.

    A e kiliki i ai, o le a e vaʻai i se vaega masani. "Tusi o talaaga". Malilie, vave ma faigofie tele.

    Vaʻai foi: Faʻaopoopoga faʻaoga mo le Microsoft browser

Metotia 2: Faʻasologa o le Keyboard

E pei ona e matauina, toetoe lava o mea uma i totonu o le Microsoft Edge parameteri, i le taumatau o le igoa vave (igoa ma igoa), e aofia ai ki vevela e mafai ona faʻaaoga e vave tele ona taʻua. I le tulaga o "Mekasini" - o le "FMT + H". O lenei tuufaatasiga e lautele ma e mafai ona faʻaaoga i toetoe o soʻo se masini e alu i le vaega. "Talafaasolopito".

Vaai foi: Vaʻai lau talafaasolopito o le sailiga i luga o laupepa lauiloa

Faaiuga

E pei lava o lena, e naʻo ni nai kiliki kiliki pe kiliki i luga o le komepiuta e mafai ona tatala e matamata i le talafaasolopito o asiasiga i le Microsoft browser. O le fea o filifiliga ua matou filifili e filifili e mo oe, matou te faʻauʻuina.