Polokalama mo le fatuina o ni paʻu mo le rap

Manie stick (monopod) o se fesoasoani mo se telefoni lea e mafai ai e oe ona ave ata mai le pito i luma o le telefoni mai se mamao e faʻaaoga ai se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi poʻo le tekonolosi Faakomepiuta. E ala i le faʻapipiʻiina o se tusi faʻapitoa, e mafai ona e faʻasagaina ata, faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma se telefoni (i nisi o taimi pe a le feteenai le masini ma le telefoni), pe faʻaaoga le faʻatulagaina o le taimi lava ia e faʻaaoga ai se faʻamatalaga patino po o se taimi. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo i nisi o tusi sili ona lauiloa i luga o le Android, lea o le a fesoasoani ai i le fanaina ma le faʻaogaina ma fesoasoani e faʻapitoa ai lau alo.

Retrica

O se tasi o lauiloa sili ona lauiloa i le tagata lava ia. O le faʻatulagaina o le tagata lava ia i le maeʻa o le 3 po o le 10 sekone e mafai ai ona e faʻaaogaina le monopod e aunoa ma le fesootai i le telefoni. E mafai ona faʻaaogaina faʻasologa o mea e fai, faʻalelei fetuunaiga ma ata valiina i totonu o ata na faasaoina ma i le taimi moni. I le faaopoopo atu i ata masani, e mafai ona puʻe vitiō, fai ni faʻalapotopotoga ma ata GIF.

I le fatuina o se talaaga otooto, e mafai ona e faʻasoa atu au ata i tagata faʻapitoa mai le lalolagi atoa pe maua ni uo lata ane o loʻo faʻaaogaina Retrik. E leai se totogi, ei ai se gagana Rusia, e aunoa ma se faʻasalalauga.

Download Retrica

SelfiShop Camera

O le autu autu o lenei talosaga o le faafaigofieina lea o le galuega ma le monopod. E le pei o Retrica, o le ae le maua galuega mo galuega faʻatulagaina ata, ae o le ae maua ni faʻamatalaga auiliili mo le faʻaogaina o le selfie stick i le telefoni ma le malamalama faʻavae i faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga o monopods ma masini atamai mai kamupani eseese. I le tulaga e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le masini, e mafai ona e faʻaaogaina le gaioiga faʻataʻitaʻiga pe ae sui le mata poʻo le taimi.

O le a mafai e tagata faʻapitoa ona faʻatautaia taga mo faʻamaufaʻailoga ma faʻamaonia ai le faʻaogaina o pātini. O le faʻatulagaga ISO Tusi Taiala ma le pueina o ata vitio mo le sili atu ma le 10 sekone e maua mo se tau faʻapitoa. Mea le lelei: faʻasalalauga atoa i le saolotoga, faaliliuga e le atoatoa i le gagana Rusia.

SelfiShop Camera

Cymera

Faigaluega tele-galuega mo le fatuina o ata-tagata. Mo le tele o vaega, e tosina atu tagata i le tele o avanoa o le faʻataʻitaʻia ma le faaopoopoina o aʻafiaga i ata. O le talosaga e matua faigofie lava ona faʻaaogaina i se paʻu selfie, faʻafetai i foliga e pei o le faʻamautuina o foliga, taimi ma le paʻi atu i le pa. O isi faʻaopoopoga e aofia ai le lagolago a Bluetooth, o le gafatia e faʻafefeteina le talaaga ma le fana i le leo filemu.

O se tasi o uiga iloga o Saymer o le filifiliga o nisi o fetuunaiga o lela, lea e mafai ai ona e faia ni togi manaia ma oʻo ai foi i se ata iʻa. O isi faʻaopoopoga o loʻo avanoa i le vaega. "Faʻatau". Naʻo le toe foʻi mai o le faʻaaliga tele o le faasalalauga.

Download Cymera

Faauluata leo

O se meafaigaluega faigofie mo le fana mai se mamao. E le pei o iloiloga, o le a itiiti lava se mafaufauga e maua ai ma e ofoina atu ni mea e sili ona itiiti. O le autu autu: fanaina o se faailo. I tulaga, e mafai ona e filifili le maualuga o le lagona e faalagolago i le maualuga o lau sosoʻo ma le mamao. E le gata i lea, e mafai ona e setiina se taimi ma se numera lelei.

O lenei talosaga e mafai ona faʻaaoga pe afai e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻatau faʻatau i le telefoni. E faigofie foi ona ave i se tasi lima po o totigilima. O le ata vitio o loʻo avanoa mo se totogi laʻititi. E i ai se faʻasalalauga.

Faʻasolo mai le Vaefaʻalo Ataata

B612

Talosaga lauiloa mo tagata aloaʻia. E pei ona i ai i le Retrik, e tele naua filiga, masikasi malie, faʻapipiʻi ma aʻafiaga. O ata e tolu (3: 4, 9:16, 1: 1) e mafai ona faia i luga o le ata ma faʻapipiʻi i ata e lua ma puʻe se vitio puupuu i le leo (aʻo uuina le ki).

I totonu o tulaga e mafai ai ona faʻaali le tulaga o le fana i le maualuga maualuga. Le galulue ma le monopod ei ai se taimi. O nei galuega uma e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma le resitara. Mea le lelei: e le mafai ona resitala - ua aliali mai se fesoʻotaʻiga. Taoloto, leai se faasalalauga.

Download B612

Oe lelei atoatoa

O se isi lava mea a le tagata lava ia - lenei taimi mo i latou e mananao e fatuina se ata matagofie i luga oa latou ata. Faʻasalaga o foliga vaaia, felaʻaiga o foliga, foliga foliga laugutu, laugutu, suiga o le tuputupu aʻe, faaopoopoina o foliga, aafiaga ma filiga - o nei mea uma o le a maua i le Yukam Perfect. I le avea ai ma se mamao mamao o le mea pueata, e mafai ona e faʻaaoga se taga (taloina o le pama) poʻo se taimi.

O le tusi talosaga e mafai ai ona e le gata ina fatuina ata, ae ia avea foi ma se vaega o le aufaipisinisi ma tagata tomai faapitoa i le tulaga o laei ma le lalelei. I le faia o se talaʻaga, o le a mafai ona e faʻamatalaina oe lava ia, tusitusi tusiga, faʻaaoga manatu faʻavae. O le talosaga e leai se totogi, o loʻo i ai le faʻasalalauga.

Download YouCam Perfect

Snapchat

Faʻasaʻo mo sina mea itiiti. O le galuega autu - talatalanoa ma uo e ala i mailei ma vitio pupuu faatasi ai ma le faaopoopoina o mea malie. O se uo e na o ni nai sekone e matamata i lau savali, pe a uma ona tape le faila. O le mea lea, oe teu ai le mafaufauga o le telefoni ma e le afaina ai lona talaaga (pe afai na pue le ata i le taimi sese). Afai e manaʻo ai, e mafai ona faʻaolaina ata "Manatua" ma auina atu i isi tusi talosaga.

Talu ai o Snapchat o se faʻamatalaga sili ona lauiloa, o le tele o manie laau e lagolagoina ai. Taumafai e faʻaaoga pe, pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea na faia i totonu o le telefoni feaveaʻi e le faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi i le monopod via Bluetooth.

Download Snapchat

Toe foʻi

O se fesoʻotaʻiga faʻapisinisi e pei o le Instagram, lea e mafai ona e faʻasoa ai au ata. O le galuega autu o le fatuina lea o se ata o 2 ata e ala i le faʻaaogaina aunoa o ata mai le tua i le pito i luma. O le manatu o le faʻaali atu lea o se mea faitino poʻo se faʻalavelave ma faʻaalia lau tali. Mo le faʻaaogaina ma le monopod ua saunia se taimi.

E i ai tulaga faʻavae ma nisi o vailaau mata. E mafai ona faʻasoa faʻamatalaga i luga o isi fesoʻotaiga faʻaagafesootai pe faʻasaoina i le gaioiga O le tusi talosaga ua faaliliuina i le gagana Rusia.

Faʻasolo mai Frontback

O talosaga uma mo le pueata ei ai o latou lava uiga, o lea e sili ai le taumafai muamua ae e te leʻi filifilia se mea patino. Afai e te iloa isi meafaigaluega sili ona lelei mo ata o le tagata lava ia, tusi e uiga i ai i faʻamatalaga.