Meli Meli Meli

E masani lava, e tuʻuina atu tusi, e lava le faʻatau o se teutusi faapitoa ma se mamanu faʻataʻitaʻi ma faʻaaoga e pei ona faʻamoemoeina. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e faʻamafaʻailoga le tagata taʻitoʻatasi ma i le taimi lava e tasi o le taua o le afifi, e sili ona fai ma le lima. I lenei tusiga, o le a tatou talanoaina nisi o polokalama sili ona talafeagai mo le faia o teutusi.

Envelop Software

O le a tatou iloiloina na o le fa polokalama, aua o le polokalama lenei e faatagaina ai oe e fatufatu ma lolomi ni teutusi e le o se lauiloa tele. O le tele o tagata e fiafia e faʻaaogaina auaunaga faʻapitoa i luga o le initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, LOGASTER, lea na matou talanoaina i se isi tusitusiga i luga o le saite.

Post Postutusi

Mai polokalama uma o loʻo i ai nei, lea e tasi le tikeri poʻo le isi o loʻo faʻatatau i le fatuina ma le lolomiina o teutusi, o lenei polokalama o le taʻitaʻi e le mafaamatalaina.

A maea le faʻapipiʻiina, o le ae maua se avanoa faigofie, se mea e lolomi ai, o le mafai ona faʻasaoina faʻamatalaga e uiga i teutusi, faʻapea foʻi ma se numera tele o faʻataʻitaʻiga ua saunia mo soo se taimi.

E le o se laʻititi laʻititi i le Mail Envelopes e fai sina mamafa, lagolago mo soʻo se faʻamatalaga o Windows ma galuega e le faʻaumatia e fatu ai mamanu fou.

Pau lava le mea le fiafia o le laisene, lea e mafai ona e filifili i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Tikiai Enifi Tetele

Teutusi o teutusi!

O le autu autu o lenei polokalama e le o le fatuina ma le lolomiina o teutusi, ae o loo i ai pea se galuega faapena. E mafai ona e faʻaaogaina mo le saolotoga faʻatasi ma se faasalalauga faatosina, ma i le maeʻa ai ona faʻatau se laisene, mauaina le tele o isi mea lelei.

O le faiga o le faia o ni mamanu fou o se vaega e le talafeagai iinei, ae o tulaga masani e lava mo soo se galuega.

O le polokalama o loʻo i ai se atinaʻe gagana Gagana Lusia ma o le a le mafua ai ni faʻafitauli i le tulaga o le puleaina o galuega o loʻo i ai nei. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e suʻesuʻeina le fesoasoani i le mafai gafatia o le 'upega tafaʻilagi i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faʻapipiʻi le Lopi!

HP Photo Creations

Mai polokalame uma o loʻo i luga, o lenei faatonu o le sili lea ona lelei, aua e maua ai le tele o faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, o loʻo iai foi se ituaiga faapitoa "Palemata"oe ua valaʻaulia e faʻaaoga e fatuina le mea faigaluega e manaʻomia.

E maua e le masini komepiuta mea uma e manaʻomia, e aofia ai le lolomiina o le galuega mulimuli i se auala faigofie.

Tikiake HP Photo Creations

Microsoft Word

E le pei o polokalama talu ai, e le o faamoemoe le Word Word i le fatuina o teutusi, ae ui i lea, ona o le tele o galuega ma le mafai ona lolomiina, e mafai foi ona faaaoga lenei polokalama e ausia ai le sini. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega "Enutusi" mai le lisi "Fausia" luga o le lisi "Meli".

E mafai ona e aoao atili auiliiliga e uiga i le polokalama mai le tusiga lautele ma isi faatonuga e mafai ona maua i luga o la matou upega tafaʻilagi poʻo luga ole Initaneti.

Tikiai Microsoft Word

Faaiuga

O polokalame e mafaufauina, poʻo se tasi oi latou, o le a lava lea e fatuina ai ni teutusi faigofie ma faigata, e tusa lava po o le a le mafuaʻaga o le latou talosaga. O lenei mea e faaiʻuina ai le tusiga ma valaaulia oe e faʻafesoʻotaʻi i matou i soo se fesili i faʻamatalaga i lalo.

Vaʻai foi: Polokalama mo le faia o kata