Iloiloga o ata sili ona lelei 2018: top 10

I totonu o le vitio mo se taimi umi puleaina e tekonolosi analog, ma e oʻo lava i le vaitaimi faʻaonapōnei o le komepiuta i le lalolagi, o nisi ituaiga o lipine ma ata tifaga o loʻo gaosia pea. Ae ui i lea, na avea i latou ma le tele o tagata tomai faapitoa ma le au maketi, ma o le maketi autu o le maketi sa nofoia e masini vitio vitio faigofie, malamalama ma compact. Mo le faigofie, faʻamaoni ma se mataupu puipuia (tulaga faʻasalalau poʻo fafo), ua taʻua i latou o le "mea faigāluega", o lona uiga, o se masini ua mamanuina mo le taʻavale malosi. Lalo o le tele o mea sili ona lelei i le 2018 faatasi ai ma foliga ma mea taua.

O le anotusi

  • Noisy a9
  • Xiaomi Yi Sport
  • Hewlett-Packard c150W
  • Hewlett-packard ac150
  • Xiaomi Mijia 4K
  • SJCAM SJ7 Star
  • Samsung Gear 360
  • GoPro HERO7
  • Ezviz CS-S5 Plus
  • GoPro Fusion

Noisy a9

O se tasi o faaiuga sili ona lelei o le paketi. O le mea pueata o loʻo i ai se tulaga maualuga o le galuega, fale maualuga ma le aquabox i le afifi. Ata vitio i le HD i le 60 frames / s, faapea foi i le Full HD i le 30 frames / s, le maualuga maualuga pe a fana le 12 megapixels.

O le tau e 2 500 rubles.

Xiaomi Yi Sport

O le lauiloa Xiaomi Xiaomi ua fiafia i tagata fiafia i se taugofie ma le faigofie telefoni, lea e matua faigofie lava ona galulue faatasi ma soo se telefoni feaveai. O le mea fou o loʻo faʻapipiʻiina i le 16-megapixel sensor e iai le tino o le 1 / 2.3 inisi mai Sony ma e mafai ona puʻeina Full HD video i le tele o le 60 fps. E le gata i lea, o le gasolo maliega e maua ai: i se iugafono o le 480p, o le masini e faamauina i le 240 laina i le sekone.

O le tau e 4,000 rubles.

Hewlett-Packard c150W

O le manatu o le faʻapipiʻiina o se mea faʻapipiʻi faʻatautaia ma se mea faitino faʻatinoga i se tasi o mea e leai ni vai e tatau ona gauai i ai. E mafai ona tatou fai atu ua faia e HP se galuega sili ona lelei i lenei mea e ala i le tuʻuina atu o se masini ma se standard 10-megapixel CMOS o le 1 / 2.3. O le mea pueata ua faʻapipiʻiina ma faʻamatalaga e lua ma se tioata lautele (F / 2.8), ae ui i lea, na te tusia na o le vitio i le iugafono VGA.

O le tau e 4 500 rubles.

Hewlett-packard ac150

O lenei "Packard" o loʻo i ai se faʻatulagaga masani ma faʻapipiʻiina na o le tasi le faʻaaliga. Le maualuga maualuga o le iuga o se ata e na o le 5 megapixel, ae o le vitio o loʻo maua i Full HD. Ae ua maua e le pueata se nofoaga i le aso mo le maualuga o le tioata ma se umi le umi o le mamao, lea e maua mai ai se ata manino, ma le eseesega e tusa lava pe i tua i tua.

O le tau e 5 500 rubles.

Xiaomi Mijia 4K

O le lautele o le tioata i mata tioata mata tioata, o le faʻamalosia o UV ma le tatalaina o le 2.8 iunite e manaia, ae o le uiga autu o Mijia o le Sony IMX317 matū maualalo. Faafetai ia te ia, e mafai e le pueata ona faamaumauina 4K vitio i se taimi e 30 fps, ma le Full HD - e oo atu i le 100 fps.

O le tau e 7 500 rubles.

SJCAM SJ7 Star

E te le fiafia i le faʻapiʻopiʻoina o ata mataʻitusi gaioiga mataʻutia? Ma o lenei faʻataʻitaʻiga mo oe. I le faaopoopo atu i le pueina o ata vitio i le 4K, ua faaauupegaina i se faiga o le faasaʻoina vave o le fesuisuiai, lea e toetoe lava a aveesea ai le aafiaga o le "mata iʻa". E le gata i lea, o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue i le tele o meafaigaluega i fafo - mai se masini faaleotele leo i le mamao mamao.

O le tau e 12,000 rubles.

Samsung Gear 360

O le Gear fou e sili atu ona faigofie, sili atu ona aoga ma vave nai lo faʻataʻitaʻiga muamua o le faasologa, ma le tele o isi atigipusa panoramic. O le matrix with the Dual Pixel technology e maua ai le auiliiliga matagofie ma le maualuga o le lagona, ma o le avanoa e maua ai le maualuga o le F / 2.2 o le a talosagaina i latou e fiafia e fana i le afiafi ma le po. O le maualuga aupito maualuga o le pueina o vitio e 3840 × 2160 pika i le 24 fps. Faʻaolaina faasalalauga i luga o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo e ala i se talosaga a Samsung.

O le tau e 16,000 rubles.

GoPro HERO7

O oloa gaosiga a le kamupani e manaʻomia le faʻafeiloai - o se mea masani lenei, o se mea e masani ai i le lalolagi o kamela faʻatinoga. "Fitu" na vaʻaia le lalolagi talu ai nei ma e sili ona aoga mo tupe. O se ata tele ma maualuga le faʻaalia ma le faʻaaogaina o le paʻu, o se mea sili ona matagofie ma le faʻamautuina o le tino, ma o le maualuga o le leo o le a faamalieina ai le tagata sili ona atamai. Pau lava le leaga o le leai o le 4K, o le maualuga maualuga o loʻo avanoa o le Full HD + (1440 pika i le pito laʻititi) ma le tele o le 60 fps.

O le tau e 20,000 rubles.

Ezviz CS-S5 Plus

O le mea moni, o le Ezviz CS-S5 Plus o se ata telefoni feaveaʻi i totonu o se pusa faʻatusatusa. E mafai ona e taofiofi le lagona, matala, vevela matala (e oʻo i le 30 sekone). O ata pue vitio ua faia i le 4K format, o le faiga faʻavave faʻavave faʻapitoa e tuʻuina atu mo le vitio HD. E lua leo-vavave o masini leo e gafa ma le pueina o leo, ma le pito lata mai o mata tioata ma le faamautuina o le tino e mautinoa ai le lelei o le ata.

O le tau e 30,000 rubles.

GoPro Fusion

O le "auro" o lenei iloiloga ua maua ai se fuʻa fou mai le GoPro faatasi ai ma le augatupulaga mulimuli 18 mita megapixel. E mafai ona ia fanaina se vitio vitio i le 5.2K faʻatasi ma le telefoni 30 f / s, o le frequency o le 60 f / s ua tuʻuina atu ma se iugafono o le 3K. O le lua Fusion tioata ua faʻapipiʻiina i le tele o axis stabilizers, e fa microphones e pueina le leo. E mafai ona ave ata i le pito i luga o le 180 ma le 360 ​​tikeri, ae o loʻo maua le faʻataʻitaʻiga RAW faʻapitoa ma le tele o tusi lesona. O le ata o le ata e faʻatusatusa i ata pito i luga pito i luga ma semi-professional "SLRs".

Faatasi ai ma isi tulaga lelei o le ata faataitai, o se umi umi o le ola o le ola, laʻititi ma le mamafa, o se mea puipuia (tusa lava pe leai se pusa e mafai ona faamatuu i le 5 mita), o le gaioiga o le galuega tutusa ma lua kata manatuaina e mafai ona oo atu i le 128 GB e tatau ona matauina.

O le tau e 60,000 rubles.

I le fale, i le savalivali, i taimi o gaoioiga i fafo poo le taʻalo i taaloga - i soo se mea o lau kamera gaioiga o le a avea ma se soa faatuatuaina o le a faamaumauina ma tausia taimi fiafia o le olaga. Matou te faʻamoemoe matou te fesoasoani i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga talafeagai.