Iloiloga o le poto masani 1.3

Tagata faaaoga Initaneti, e tusa lava po o le a le latou tikeri, e masani ona feagai ma le manaʻoga e auina atu soʻo se faila o le aufaasālalau, e aofia ai ata. I le avea ai o se tulafono, o soʻo se auaunaga e sili ona lauiloa meli, e masani lava ona itiiti le eseesega mai isi punaʻoa tutusa, e lelei atoatoa mo lenei faamoemoe.

Faʻasalalaina o ata

Muamua lava, e taua tele o auaunaga faʻapisinisi uma i aso nei o loʻo i ai tulaga masani mo le siiina mai ma le maeʻa ona tuʻuina mai o soʻo se pepa. I le taimi lava e tasi, o ata lava ia latou te manatu i ai e ala i auaunaga o faila masani ma o loʻo auina atu e tusa ai.

I le faaopoopoina i luga, e taua le gauai atu i mea taua e pei o le mamafa o ata i le faagasologa o le auina atu ma le auina atu. Soʻo se pepa e faʻaopopo i se feʻau e otometi lava ona lafoina i lau teugatupe ma e manaʻomia se aofaiga talafeagai o avanoa. Talu ai o soʻo se meli ua lafoina e lafo i se faletusi faapitoa, e mafai ona e tape uma tusi lafoina, o lea e faʻasaʻo ai se aofaiga o avanoa avanoa. O le faafitauli sili ona faanatinati o le avanoa avanoa e i le tulaga o le faʻaaogaina o le pusa mai Google. Le isi a tatou paʻi i lenei uiga.

E le pei o le tele o nofoaga eseese, o le meli e mafai ai ona e lafoina, auina mai, ma matamata i ata i le toetoe lava o soo se faatulagaga.

A o leʻi faʻaauau nisi faʻamatalaga, ia mautinoa ia faamasani oe i le faagasologa o le auina atu o tusi e faʻaaoga ai le tele o meli.

Vaʻai foi: Auala e lafo ai se imeli

Meli Mail

O auaunaga mai Yandex, e pei ona lauiloa, tuʻuina atu i tagata o loʻo faaaogaina le galuega e le gata o le lafoina ma le mauaina o tusi, ae o le mafai foi ona sii mai ata. Aemaise lava, o lenei mea e faasino i le auaunaga a le Yandex Disk, o le nofoaga autu e teu ai faamaumauga.

I le tulaga o lenei pusa meli, o faila i le auina mai o savali e le toe maua se avanoa faaopoopo i le Yandex disk.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fatuina le meli mail Yandex

  1. Tatala le itulau autu o le Yandex Meli ma faʻaaoga le lisi autu o taʻavale e alu i le lisi Faletusi.
  2. I le pito i luga o le lau, saili ma faʻaaoga le ki "Tusi".
  3. I le pito i lalo o le tulimanu pito i lalo o le lisi o galuega a le faatonu o le savali, kiliki i luga o le ata ma se kilipa pepa ma se meafaigaluega. "Faapipii faila mai le komepiuta".
  4. I le faʻaaogaina o le Windows Explorer e faʻasaga ai, faʻataʻavale i pepa faʻatalanoa e te manaʻo e faʻapipiʻi i le savali ua saunia.
  5. Faatali mo le downloadina o le ata, o le taimi tonu e faalagolago i le tele o le ata ma le saoasaoa o lau fesoʻotaiga Ipuite.
  6. Afai e talafeagai, e mafai ona e siiina pe tape le ata na sii mai le tusi.
  7. Manatua pe a maeʻa ona tape, e mafai ona toe faʻaleleia le ata.

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga faʻapipiʻi mo le faaopoopoina o pepa faʻasalalau i se feʻau, e taua le faia o se faʻatagaga e mafai ai e le i-meli mai Yandex ona faʻaaogaina le faʻapipiʻi saʻo o ata i mea o loʻo i totonu o le meli. Ae peitai, mo lenei mea e tatau ona e saunia se faila i le taimi muamua, lafo i luga i soʻo se faʻavavega o le ao ma maua se fesoʻotaʻiga tuusao.

  1. I le faʻatumu o le fanua autu ma laina i le tuatusi a le tagata lafo, i luga o le meafaigaluega mo le galue ai ma se mataitusi, kiliki i luga o le atigipusa ma se pop-up prompt "Faaopoopo Ata".
  2. I le faamalama e amata, ia faʻaofi se fesoʻotaʻiga tuusaʻo na saunia muamua i le ata o loʻo i totonu o le fasi fanua ma kiliki le ki. "Faaopoopo".
  3. Faamolemole ia maitau o le ata na siiina mai e le faʻaalia lelei pe afai e te faʻaogaina se ata maualuga.
  4. Afai o le ata faaopoopo e tatau ona ogatasi ma le vaega atoa o le anotusi, e mafai ona e faʻaaogaina tutusa ia mea e tutusa ma le tusitusiga e aunoa ma ni tapulaa.
  5. A uma ona faia mea uma e tusa ai ma faatonuga, faʻaaoga le ki "Auina atu" e lafo atu se tusi.
  6. O le tagata e mauaina le ata o le a ese foliga, e faalagolago i le auala filifilia o le faʻapipiʻiina o ata.

Afai e te le o faamalieina i filifiliga, e mafai ona e taumafai e faʻaofi se fesoʻotaʻiga ma se tusitusiga. O le tagata faʻaaoga, ioe, o le a le vaʻaia le ata, ae o le a mafai ona ia tatalaina.

Faitau atili: Faʻapefea ona lafo se ata i Yandex. Meli

E mafai ona faia lenei mea i le faʻatinoga o le faʻapipiʻi faila faila i faʻamatalaga i luga o le 'auʻaunaga meli mai le Yandex.

Mail.ru

O le tautua mo le galue i mataitusi mai Mail.ru, i le auala lava e tasi e pei o Yandex, e le manaʻomia le tagata e faʻaaoga le avanoa avanoa e le tatau ai i luga o le ofo ofo. I le taimi lava e tasi, o le faʻamalosia o ata e mafai ona faia e le tele o metotia e tutoatasi mai le tasi ma le isi.

Vaʻai foi: E faapefea ona fatuina se imeli Mail.ru

  1. I le tatalaina o le itulau autu o le meli mai le Mail.ru, alu i le lisi "Tusi" faʻaaoga le lisi pito i luga o le lisi.
  2. I le itu tauagavale o le autu autu o le faamalama, saili ma faʻaaoga le ki "Tusi se tusi".
  3. Faatumu ia laufanua autu, taialaina i faamatalaga e uiga i le tagata e mauaina.
  4. I luga o le lisi o loʻo i lalo ifo o loʻo taʻua muamua, kiliki i luga o le sooga "Faapipii le faila".
  5. I le faʻaaogaina o le Windows Explorer, faʻamaonia le ala i le ata ua faapipii.
  6. Faatali seia maeʻa le download.
  7. A uma ona lafoina le ata, o le a otometi ona faapipiiina i le mataitusi ma galue o se mea faaopoopo.
  8. Afai e talafeagai, e mafai ona e faʻaumatia le ata i le faʻaaogaina o le ki "Aveesea" poʻo "Aveese uma".

Mail.ru auaunaga e faʻatagaina ai oe e le gata ina faʻaopoopo faila faila, ae ia faʻasaʻo foi.

  1. Ina ia faia ni suiga, kiliki i luga o le ata ua faapipii.
  2. I luga o le 'au e faʻaaogaina ai le' au, filifili le ki "Faʻamaonia".
  3. A maeʻa lena, o le a otometi lava ona toe faafoi atu oe i se faatonu faapitoa ma ni numera aoga.
  4. A maeʻa le faagasologa o le faia o suiga, kiliki le ki. "Fai" i le tulimanu pito i luga o le lau.

Ona o le faia o fetuʻutuʻaiga i le pepa faʻataʻalo, o le a otometi lava ona tuʻuina atu se kopi i luga o le teuina o le ao. Le faʻapipiʻiina o soʻo se ata mai le teuina o le malulu e te manaʻomia e faʻatino ai se faʻatulagaina muamua.

Faitau foi: Mail.ru Cloud

  1. Avea ma le faatonu tusi i lalo o le fanua "Mataupu" kiliki i luga o le sooga "Mai le Ao".
  2. I le faamalama e tatala, alu i le tusi faʻatasi ma le faila manaʻomia.
  3. Afai na e faʻamaonia se pepa faʻataʻalo, sa tuʻuina i le pusa "Faʻatonu Faʻatonu".

  4. I le mauaina o le ata na manaʻomia, siaki le pusa filifili i luga ma kiliki le ki. "Faapipii".

I le faaopoopo atu i mea ua maea ona fai, e tatau ona e gauai atu i le mea moni e mafai foi ona e faʻaaogaina ata mai isi tusi na teu muamua.

  1. I luga o le komiti toe iloilo muamua ona kiliki i luga o le sootaga. "Mai Meli".
  2. I le masini e tatala, saili le ata e te manaʻo ai.
  3. Faʻatulaga le filifiliga i le faila faila faʻapipiʻi ma faʻaaoga le ki "Faapipii".

I le faʻaopoopoga i metotia o loʻo faʻamatalaina i luga, e mafai ona e faʻaogaina le meafaigaluega i totonu o le faʻamatalaga o le savali.

  1. I le tusitala o tusiga i luga o le meafaigaluega, kiliki le ki. "Faaofi le Ata".
  2. E ala atu i le Windows Explorer, lafo se ata.
  3. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le ata o le a tuʻuina i le faatonu ma e mafai ona faʻataʻitaʻia e tusa ai ma ou manaʻoga patino.
  4. Mulimuli ane faʻauma le faagasologa o le faʻapipiʻi pepa pepa kalafi i le savali, kiliki "Auina atu".
  5. O le tagata na faʻaaogaina lenei ituaiga o feʻau, o le tasi auala poʻo le isi e mafai ona matamata i ata na faʻapipiʻiina.

O le nofoaga lenei o le auina atu o ata na saunia e le meli mai le Mail.ru.

Faitau atili: Matou te lafoina se ata i le tusi Mail.ru

Gmail

Google galuega meli e sili atu ona ese nai lo isi faʻaoga tutusa. E le gata i lea, i le tulaga o lenei meli, e tatau lava ona e faʻaaoga le avanoa avanoa i le Google Disk, talu ai o faila uma-tolu o loʻo faʻapipiʻi i feʻau e tuʻu saʻo atu i lenei teuina o meaai.

Vaʻavaʻai: Faʻapefea ona fatuina le meli mail

  1. Tatala le itulau autu o le 'auʻaunaga meli Gmail ma i le itu taumatau e kiliki i le ki "Tusi".
  2. O laʻasaga taʻitasi o galuega i soʻo se mataupu e tupu mai i le faila o le savali i totonu. Mo le sili atu le faigofie o le taotoga, matou te fautuaina le faʻaaogaina o lona ata atoa.
  3. I le faʻatumu i totonu o fanua autu ma le autu ma le tuatusi o le tagata, i luga o le toolbar pito i lalo, kiliki i luga o le atigipusa ma se kilipa pepa ma se tipitipi oso. "Faapipii Faʻatonu".
  4. I le faʻaaogaina o le suʻega autu o le faʻaogaina o le polokalama, faʻamalamalama le ala i le ata faaopoopo ma kiliki le ki "Tatala".
  5. A maeʻa ona amata mai le ata, e tatau ona e faatali mo le maeʻa o lenei faagasologa.
  6. Mulimuli ane, e mafai ona aveese le ata mai faʻamaumauga i le tusi.

O le mea moni, e pei o soʻo se isi lava punaʻoa tali tutusa, o le Gmail mail service e maua ai le mafai gafatia se ata i totonu o tusitusiga.

O faʻamaumauga na faʻapipiʻiina e pei ona faʻamatalaina i lalo o loʻo faʻapipiʻi sao atu i le faʻapolopoloina o lou ao Ia mataala!

Vaai foi: Google Drive

  1. I luga o le meafaigaluega, kiliki i luga o le ata faʻatasi ma se mea faitino ma se meafaigaluega. "Faaopopo le ata".
  2. I le faamalama e amata i luga o le lisi "Download" kiliki le faamau "Filifili ata e lafo" ma e ala atu i le tagata sailiili filifili le faila image manaomia.
  3. E mafai foi ona e tosoina le ata na faapipii i le nofoaga ua faailogaina i se atigipusa tututumu.
  4. O le a sosoo ai ma se ata puʻe taimi pueina.
  5. A maeʻa le faʻagaloga, o le a otometi lava ona siitia le faila faila i le nofoaga o loʻo galue ai le faatonu o le savali.
  6. Afai e tatau ai, e mafai ona e suia nisi o meatotino o le ata i le kilikiina o le pepa i totonu o le potu faigaluega.
  7. I le maeʻa ai o fautuaga uma ma maua ai le faʻamoemoega faamoemoeina, e mafai ona e faʻaaoga le ki "Auina atu" e lafo atu se savali.
  8. Mo tagata ua mauaina se feau, o ata taitasi uma e faʻapipiʻiina o le a faʻaalia i le auala tutusa e pei ona silasila i le faatonu o le savali.

E mafai ona e faʻaaogaina se numera le faʻatapulaaina o ata o loʻo pipii atu i le tusi, e tusa lava po o le a le mea e sili ona lelei.

Faamolemole ia maitauina afai o le lumanai e tatau ai ona tape uma ata lafoina, e mafai ona e faia i le Google Drive cloud storage. Ae ia manatua, o kopi o tusi i soo se mataupu o le a avanoa mo tagata e mauaina.

Rambler

E ui lava o le pusameli eletise mai Rambler e le fiafia tele i le lauiloa tele, ae o loʻo maua ai pea se faʻataʻitaʻiga lelei-faʻafeiloaʻi. Ae maise lava, e popole i le mafai ona fatuina ni savali fou ma faapipii ata.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se meli Rambler

  1. Alu i le itulau autu o le meli i le fesili ma i le pito i luga o le pāuli kiliki le ki. "Tusi se tusi".
  2. Saunia muamua le mea autu autu o le tusi na fatuina, faʻamaonia igoa ma tuatusi o tagata.
  3. I le pito i lalo, saili ma faʻaaoga le sooga "Faapipii le faila".
  4. E ala i le Windows Explorer, tatala le pusa i faila faila faaopoopo ma kiliki "Tatala".
  5. O lenei o le a lafoina ata i le le tumau le teuina.
  6. A maeʻa se downloadga manuia, e mafai ona e tapeina se tasi pe sili atu pepa faʻataʻitaʻi.
  7. Mulimuli, kiliki le ki. "Auina mai le imeli" mo le lafoina o savali ma ata.
  8. O tagata taʻitasi e mauaina le tusi na lafoina o le a maua se feʻau lea e mafai ai ona tuʻuina atu faila taʻiala uma faʻatasi ma le avanoa e sii mai ai.

Faamolemole ia matau o lenei auaunaga i le taimi nei e tasi lava le filifiliga e faʻapipiʻi ai ata. I lenei tulaga, o ata taitasi e faatoa mafai ona sii mai, e aunoa ma se avanoa muamua.

I le faʻamaeʻaina o le tusiga, e taua le faia o se faʻasalalauga e faapea o soʻo se auaunaga i meli e tuʻuina atu ai le faʻatinoga mo le faʻaopoopoina o ata. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o ia foliga, faʻapea foʻi ma tapulaʻa faʻatasi, e faʻalagolago lava i luga o le au atinaʻe o le tautua ma e le mafai ona faʻalautele e oe o se tagata e faʻaaogaina.