Tikiali avetaavale mo masini a le HTC


O le tulaga lea e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai lau telefoni po o lau laupepa i lau komepiuta e mafai ona faʻaalia mo ni mafuaaga se tele: faʻamaopoopoina, faʻamalamalamaina, faʻaaogaina e avea o se pulou flash flash USB, ma sili atu. I le tele o tulaga, e le mafai ona e faia e aunoa ma le faʻatulagaina o avetaavale, ma o le aso nei o le a matou faʻalauiloaina oe i fofo o lenei faafitauli mo masini mai HTC.

Tikiali taʻavale mo HTC

O le mea moni, e le tele naua metotia o le suʻeina ma le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo masini mai Taiwanese IT tele. Matou te faʻatalanoaina taʻitasi.

Metotia 1: Faʻatonuina o le Sync Manager

O paionia o Amerika, e pei o le tele o isi gaosiga o mea tau eletise feaveaʻi, e ofoina atu i ai tagata faʻapipiʻi polokalama mo le fesoʻotaʻiga ma le faʻamaumauga o faʻamaumauga. Faatasi ai ma lenei aoga, ua faʻapipiʻi foi le afifi o avetaavale talafeagai.

HTC Sync Manager download itulau

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga. Ina ia sii mai le afifi o le talosaga, kiliki le ki. "Free Download".
  2. Faitau le maliega laisene (matou te fautuaina e faʻalogo i le lisi o faʻataʻitaʻiga lagolago), ona siaki lea o le pusa "Ou te ioe i tuutuuga o le maliega o laisene"ma lolomiina "Download".
  3. Faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i se nofoaga talafeagai i luga o le puʻupuʻu, ona fai lea. Faatali leisi "Faʻasalalau Faʻatonu" o le a saunia faila. O le laasaga muamua o le faʻamalamalamaina lea o le nofoaga o le aoga - o le lisi le faʻaaogaina ua filifilia i luga o le masini o le polokalama, matou te fautuaina le tuʻuina e pei o le. Ina ia faaauau, kiliki "Faʻamau".
  4. O le faʻatulagaina o le faʻavae e amata.

    A maeʻa, ia mautinoa o le aitema "Tao le polokalama" faailogaina, ona lolomiina lea "Fai".
  5. O le a tatalaina le faamalama autu. Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni po o lau laupepa i lau komepiuta - i le faagasologa o le iloa o le masini, e fesoʻotaʻi le HTC Sync Manager i le 'auʻaunaga a le kamupani ma otometi ona faʻaeʻe le avetaʻavale talafeagai.

E tatau ona maitauina o lenei metotia o le foia o le faafitauli o le mea sili lea ona saogalemu i mea uma.

Metotia 2: Faigamalo masini

O le auala mo le faʻaleleia o se gaioiga e aofia ai le faʻapipiʻiina o avetaavale, e masani ona faʻapitoa. E mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa mai faatonuga o loʻo maua i le fesoʻotoga i lalo.

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo masini komepiuta Android

Metotia 3: Atinaʻe avetaavale tʻatolu

Ina ia mafai ona foia la tatou faafitauli i aso nei, fesoasoani i avetaavale o le a fesoasoani: iloiloga o meafaigaluega e fesoʻotai i le PC poʻo le komepiuta ma faʻatagaina oe e sii mai le avetaavale ua misi pe toe faʻafouina ia mea oi ai. Na matou iloiloina mea sili ona lauiloa mai lenei vaega i le iloiloga lea.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le AvetaavalePack Solution e tu i fafo atu o mea uma na tuʻuina atu: o algorithms o lenei polokalama faʻaaoga lelei ma le galuega o le sailia ma le faʻatulagaina o avetaavale mo masini feaveaʻi.

Lesona: Faʻaleleia o avetaʻavale e ala i le AveavalePack Solution

Metotia 4: Meafaigaluega ID

O se filifiliga sili foi o le sailia lea o masini talafeagai e faʻaaoga ai se mea e iloagofie ai: o se faasologa tulaga ese o fuainumera ma mataitusi e fetaui ma se vaega faapitoa o le PC poʻo mea faʻaoga. O le ID ID o le HTC e mafai ona maua pe a faʻaoga le gadget i se komepiuta.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e faʻaaogaina se faʻamatalaga masini

Metotia 5: Pule Faʻatonu

O le tele o tagata e faʻagaloina i totonu o le OS o le aiga Windows o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o avetaavale. Matou te faamanatuina lenei vaega o le au faitau o lenei vaega, o se vaega o le meafaigaluega. "Pule Sili".

O le faʻaaogaina o masini komepiuta mo le gaosiga o Nokia ma lenei meafaigaluega e matua faigofie lava - na o le mulimuli i faatonuga na tuuina mai eo tatou tusitala.

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale e faʻaaoga meafaigaluega

Faaiuga

Matou te tilotilo i auala masani e suʻe ai ma faʻapipiʻi avetaavale mo masini faʻapipiʻi. O i latou taitoatasi e lelei i lana lava ala, ae matou te fautuaina e faʻaaoga auala na fautuaina e le kamupanī.