Proxy Switcher 5.20.0

O le aveesea o le leo mai le vitio o le a fesoasoani i le polokalame Free Video to MP3 Converter. E faagaoioia i luga o le mataupu faavae o isi polokalama ua mamanuina e faaliliu ai faila, ae na o le galuega tauave ua faatapulaa e le vaega ua taua. O le mea moni, o lenei polokalama e fetaui lelei mo le faaliliuina o le vitio i le MP3. Mafaufau i ai i nisi auiliiliga.

Faaopoopoina o Faaulu

E manaʻomia le tagata faʻaoga e fai taga faigofie e amata ai le faagasologa o le liua. Muamua e te manaʻomia e faʻaopoopo se faila, atonu e iai foi nisi oi latou - o le a faʻaaogaina loa ia mea uma i tagata uma, ma o le a faʻagasolo i le taimi. O le lisi o vitio na siiina mai o loʻo faʻaalia i le vaega i le agavale.

Faatulaga le filifiliga

O le polokalama e ofoina atu se filifiliga o ni leo se tolu - MP3, WAV ma WMA. Totogi totoa i lenei mea, aua o nisi masini e le lagolagoina nisi ituaiga faila, ma o lo latou pito mulimuli e mafai ona eseese ona o le eseesega o faʻamatalaga.

Filifiliga lelei

O le isi mea e aʻafia ai le voluma o le faila faila o le lelei. O lea ua sili atu le lisi. Faʻatasi le filifilia o mea talafeagai mo oe lava ma alu i le laasaga e sosoo ai.

Filifiliga

E ui o le Free Video i le MP3 Converter ua tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, ua uma ona totogi mea o le a tatala pe afai e te faatauina se ki. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le masani masani pe'ā maeʻa ona faia, o le ai ai se faʻasalalauga, e puipuia tagata e faʻaaoga tupe nofo aitalafu mai ai. E le gata foi i le faamalama "Filifiliga" O le ae maua le tomai e sui ai le leo, tuʻu ai e teu faila ma le gagana.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Liliu vave;
  • Le auai o le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • A aunoa ma se faʻamatalaga tuai, o le a maeʻa le faʻasalalauga;
  • Toʻititi vaega ma faʻatulagaga.

O mea uma nei ou te fia taʻuina atu ia te oe e uiga i le polokalame Free Video to MP3 Converter. E mafai ona faʻaaoga e faaliliu ai le vitio i le leo, ae aunoa ma se avanoa faʻapitoa e tatau ona e talia faasalalauga, faʻapea foʻi ma le faʻafefeina o se seti o faatulagaga.

Faʻasaʻoloto le Free Video to MP3 Converter mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Hamster Free Video Converter iWisoft Free Video Converter Soʻo se Vitio Faʻasaʻoloto Tatala Vitio Vitio ma Suʻe

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Free Video i MP3 Converter - se polokalama e faaliliu faila faila i le MP3. O lona faʻatinoga e faatapulaaina na o lenei mea, o lea afai e te manaʻomia nisi uiga, faʻaoga isi polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ata DVD Vitio
Tau: Faʻatau
Toa: 32 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.1.6.215