Pedestrian Navigator mo le Android


E mafai ona faʻafesoʻotaʻi e tagata faʻaoga o le polokalama Windows le faafitauli: o le faʻalauiloaina o nisi o tusi talosaga e mafua ai se mea sese e aliali mai ai le faila dbghelp.dll. O lenei faletusi manaia e faʻaleleia, o le mea lea o se mea sese atonu o se faʻamaoniga o se faafitauli ogaoga. O lenei faafitauli e tupu i luga o ituaiga uma o Windows, e amata i le "fitu".

Faʻasalalau dbghelp.dll

O faʻalavelave uma e fesoʻotaʻi ma le DLL e mafai ona tupu ona o se lamatiaga o le siama, o lea matou te fautuaina le siakiina o le masini mo faʻamaʻi aʻo leʻi faʻagasolo faʻatasi ma faatonuga i lalo.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Afai o le faʻatinoga ua faʻaalia ai ua misi le polokalama faʻanoanoa, e mafai ona e agai atu i le vave faʻasaʻoina o mea sese.

Metotia 1: Toe faʻafouina le polokalama

O nisi taimi i le taimi o le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta, o le faʻatonutonuina e le saʻo le faia o suiga i le resitala o le polokalama, o le mafuaʻaga lea e le iloa ai e le polokalame le DLL talafeagai. Mo lenei mafuaʻaga, o le toe faʻaleleia o le aoga o le faʻamamaina o faleaoga o le a fesoasoani e foia faafitauli i le dbghelp.dll.

  1. Faʻaseese le faʻaaogaina o le talosaga. Matou te fautuaina le faia o lenei mea i le polokalame Revo Uninstaller, talu ai o lona gaioiga o le a mafai ai e oe ona faʻaumatia faʻamatalaga uma o le talosaga ua faʻamutaina i nai kiliki.

    Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Revo Uninstaller

    Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona faʻaogaina lenei fofo, vaʻai i faatonuga lautele mo le faʻaaogaina o polokalama.

    Faitau atili: E faʻapefea ona faʻamamaʻese talosaga i Windows

  2. Faʻaalia le faʻamamaina o le nusipepa, ma sili atu le faʻaaogaina o le polokalame lona tolu, mo se faʻataʻitaʻiga, CCleaner.

    Lesona: Faʻamamaina le resitala ma le CCleaner

  3. Talia le tufatufa faʻasalalauga faʻasalalau o le mamao mamao ma toe faʻaofi, mulimuli tonu i faatonuga a le faʻapipiuta. Aua neʻi galo e toe toe amata lau PC poʻo lau komepiuta.

I le tele o tulaga, o nei gaioiga o le a lava lea e foia ai le faafitauli. Afai o loʻo matauina pea - faitau i luga.

Metotia 2: Kopi dbghelp.dll i le tusi faʻatasi ma le tusi talosaga

O se isi fofo i le faafitauli o loʻo fesiligia o le kopi lea o le faletusi manaomia i totonu o le tusi faʻatasi ma le talosaga faʻapipiʻiina. O le mea moni e masani lava o tagata e faʻatulagaina polokalame e manaʻomia ai lenei faila i le tutoatasi e faia lenei taʻaloga, peitaʻi, i le tulaga o se toilalo i le taimi o le faʻatulagaga, atonu e le tupu, ma o le mafuaʻaga lea o le le lelei. Fai mea nei:

  1. Tatala i luga "Saili" ma alu iC: Windows System32ona maua lea o le faila dbghelp.dll i lenei lisi ma kopi ai - mo se faataitaiga, e faʻaaoga le kulupu autu Ctrl + C.

    Faʻalogo lelei! Ina ia galulue i faila faʻamaumauga a le polokalama o loʻo e manaʻomia le pule pule!

    Vaʻai foi: Faʻaaoga le "Pule" tala i Windows

  2. Alu i "Papamaa" ma maua i luga le igoa o le polokalama na manaʻomia. Filifili ma kiliki le ki o le kuki saʻo, ona filifili lea o le mea i le lisi autu File Location.
  3. O le a tatalaina le tusi faʻapipiʻi polokalame - faapipii i totonu le dbghelp.dll na faʻasolo muamua e faʻaaoga ai le tuufaatasiga Ctrl + V.
  4. Kuni uma faamalama matala. "Saili" ma toe faʻafouina le masini.

O lenei metotia e aoga, ae pe afai o le faila DLL i le fesili e lelei.

Metotia 3: Siaki le saʻo o faila faila

Talu ai o le DLL o loʻo fesiligia e talafeagai mo le OS e galulue ma le faletusi, o faʻamatalaga uma e faʻaalia e faʻaalia ai lona leaga. O lenei ituaiga faafitauli e mafai ona foia e ala i le siakiina o le faatinoga o nei faila.

Matou te mananaʻo e lapatai oe i le taimi nei - aua e te taumafai e sui le lima o le dbghelp.dll poʻo le fesoasoani a le komipiuta tuaʻese, aua e ono faʻalavelaveina ai Windows!

Faitau atili: Siaki le faʻamaoni o faila faila i le Windows 7, Windows 8 ma le Windows 10

E faaiʻu ai lenei faʻataʻitaʻiga o faʻafitauli faʻafitauli i le dbghelp.dll faila.