Polokalama e fatuina ai se taʻavale afi faʻamalosi


O le toe faʻaleleia o le masini faʻaogaina o se faiga faigofie lava, aemaise lava pe afai o le meafaigaluega autu mo lenei taʻavalega o loʻo saunia muamua - o se masini faʻapipiʻi USB flash.

I aso nei, ua ofoina atu e tagata faʻapitoa ituaiga o filifiliga mo le fatuina o mea aoga mo le fatuina o masini komepiuta o le masini komepiuta. Ae ui i lea, o nisi o 'auʻaunaga ua mamanuina lelei mo tagata faʻapitoa, ae o loʻo i ai foi isi meafaigaluega sili atu ona faʻatinoina na fuafuaina lelei mo tagata tomai faapitoa.

Rufus

Tatou amata i le polokalame sili ona lauiloa mo le fatuina o se taavale faʻatautaia mo le Windows 7 ma isi lomiga o lenei OS - Rufus. O lenei aoga e iai se faigofie faigofie, lea e na o oe lava e manaomia ai le filifilia o le USB-drive ma faʻamaonia le ata ISO o le pusa tufatufaina o le polokalama, ma le lagolago mo le gagana Rusia, le mafai ona siaki le disasi mo BAD-poloka ma sili atu.

Tusia Rufus

Tutorial: Faʻapefea ona fausia se taʻavale Windows 10 USB flash i Rufus

WinSetupFromUSB

O lenei meafaigaluega o se auala aoga e fatuina ai se taavale afi i soo se ituaiga o Windows, ae ui i lea, o le polokalame e manino lava e lei fuafuaina mo amataga, e pei ona molimauina e lona maualuga galuega. I le taimi lava e tasi, o se tasi o mea aupito sili ona lelei mo le fausiaina o le televise puʻe ma le teleboot, lea e tufatufa saʻoloto.

Faʻaola WinSetupFromUSB

WinToFlash

O le toe foʻi mai i mea faigofie mo le fatufatuina o USB-masini ma Windows OS, ae le o le taʻua ole polokalame WinToFlash faigofie ma atoatoa. E ui lava i le maualuga o galuega, ua mamanuina le atinaʻe o le talosaga ina ia mafai ai e le tagata faʻapitoa ona amata e aunoa ma ni fesili ma fatu ai se masini komepiuta USB flash.

Talia WinToFlash

Lesona: Faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta pulou USB i le Windows XP polokalama WinToFlash

WiNToBootic

Polokalama faigofie tele e fatu ai se taʻavale ma le ata o Windows XP ma luga. O le talosaga e itiiti lava tulaga, e faʻatagaina oe e faʻamaonia mai se faila ma le faila faʻataʻitaʻiga ma le tufatufa atu o le polokalama faʻatino, ona vave amataina lea o le faagasologa o le fatuina o se aufaasālalau puʻeina e na o ni nai minute.

Tikiai WiNToBootic

Unetbootin

O le tele ma le tele o tagata faaaoga ua amata ona fiafia i le faiga o loʻo faagaoioia ai le Linux: e matua ese lava mai le Windows, e tele atu ona uiga, ma ua tufatufaina atu e aunoa ma se totogi. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi Linux i luga o lau komepiuta, o le UNetbootin aoga o le a sili atu ona lelei. O lenei meafaigaluega o loʻo i ai le faiga masani, ae mafai ai e oe ona sii faʻasalalauga faʻasalalauga tuusaʻo i le faamalama autu, ma o lea e mafai ai ona saogalemu le fautuaina e faʻaaogaina tagata.

Faʻaola UNetbootin

Telefoni feaveaʻi

O le isi faʻaaoga e faʻavae i luga o faʻasalalau faʻasalalauga ma le tufatufaina o Linux OS.

E pei o UNetbootin, o lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona siiina saʻo soo se Linux i totonu o le faamalama autu (poo le faʻaaogaina o le ata na sii muamua). I le faʻamuamua, o le mea lea e gata ai le mafai gafatia o le polokalama, ma avea o se meafaigaluega sili ona lelei mo i latou na faʻaaogaina muamua na filifili e taumafai Linux.

Download Universal USB Installer

Linux Live USB Creator

E le pei o Unetbootin ma Universal USB Installer, o lenei talosaga o se mea e sili atu ona manaia mo le fatuina o faʻamaumauga faʻapipiʻi mo Linux. I le faaopoopo atu i le mafai ona faʻapipiʻi saʻo le OS i totonu o le faamalama o le polokalama, e taua le faʻaalia o le avanoa e lafoaia Linux mai lalo o Windows. Ina ia faia lenei mea, o le a le gata ina faamaumauina le pueina o le eletise le ata o le faiga o mea faigaluega, ae na siiina foi le upega tafailagi o le VirtualBox matala, ma mafai ai ona e taʻavaia saʻo ia Linux i luga o le eletise.

Download Linux Live USB Creator

DAEMON Tools Ultra

DAEMON Tools Ultra o se faʻafitauli faʻapitoa faʻamekinolosi mo galuega tele ma ata. O se tasi o foliga o le talosaga, o le mea moni, o le gafatia e fatuina taʻavale masini faʻaleleia, ma faʻasalalauga uma e lua ma Linux e lagolagoina. Naʻo le faaaliga laveai - ua totogiina le polokalame, ae i ai le taimi e leai se totogi.

Download DAEMON Tools Ultra

PeToUSB

Toe foʻi i le autu o mea aoga mo le galulue faatasi ma tufatufaga a Windows, e taua le matauina o se mea faigofie faigofie ma atoatoa saoloto PeToUSB, lea ua faamaonia ai ia lava i le galue ai ma isi lomiga o lenei polokalama. E tatau ona e iloa pe afai e te fatuina se masini komepiuta e mafai ona faʻatautaia i le taimi nei i Windows (amata mai le 7th), ona tatau lea ona e gauai atu i isi filifiliga, mo se faataitaiga, WinToFlash.

Faʻalogo PeToUSB

Win32 disk imager

O lenei mea faigaluega, e le pei, mo se faataitaiga, WiNToBootic, e le na o se mea faigaluega mo le faia o se avetaavale, ae o se filifiliga lelei foi mo le faia o kopi kopi o faʻamaumauga ona toe faʻafoisia lea. Na pau lava le faʻaaliga o le polokalame e naʻo ata o le IMG format, ma e pei ona e iloa, o le tele o tufatufaina o polokalama o loʻo tufatufaina i le lauiloa ISO.

Maua le Win32 Disk Imager

Pulu

Butler o se fofo saoloto mo le faia o se polokalama faʻateleina i le Windows OS. Faatasi ai ma vaega o le polokalame o le tuuina atu lea o se ata manino (lea e le mafai ona mitamita ai le aoga a WinSetupFromUSB), puleaina o le pule (mo se faataitaiga, ia vave ona setiina se masini komepiuta USB).

Download Butler

UltraISO

Ma le mea mulimuli, e le mafai ona taʻua le polokalama e sili ona lauiloa e le gata mo le fatufatuina o alaleo vaʻaia, ae faʻapea foi mo le galulue i le afi vevesi, fatuina ma le faaliliuina o ata, ma le isi o le UltraISO. O lenei meafaigaluega e sili ona lelei galuega, ae i le taimi lava e tasi e mafai ai oe vave vave ma faigofie ona fatuina se masini kiliva USB mo le faʻapipiʻiina o Windows ma Linux.

Download UltraISO

Lesona: Faʻapefea ona fausia se taʻavale Windows 7 i le UltraISO

Ma i le faaiuga. O le asō tatou te tilotilo i mea taua mo le fausiaina o le USB-drives. O polokalama taʻitasi e iai ona lava lelei ma faʻafitauli, ma o le mea lea e matua faigata lava ona fautuaina se mea patino. Matou te faʻamoemoe o le fesoasoani o lenei tusiga na mafai ai ona e filifilia lau filifiliga.