Lafoaʻiga 8.1.413


Tuʻufaʻatasi - o se tasi o nai polokalama e fatuina ai musika, e maua ai le tele o uiga ma gafatia, lea i le taimi e tasi e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. O se masini leo telefoni feaveaʻi (DAW - Digital Audio Workstatoin), o se sequencer ma se talimalo mo le galulue i meafaifaʻaili VST ma synthesizers i totonu o le tasi fagu.

Afai e te manaʻo e faʻamalosi lou lima i le fatuina o oe lava musika, Mixcraft o se polokalama e mafai ma e tatau ona amata ona e faia. O loʻo i ai se atinaʻe faigofie ma faʻaogaina, e le sili atu ona mamafa i elemene e le talafeagai, ae i le taimi lava lea e ofoina mai ai avanoa e le mafaitaulia mo se tagata musika fou. E uiga i mea e mafai ona e faia i lenei DAW, matou te faʻamatalaina i lalo.

Matou te fautuaina ia faamasani: Polokalama mo le fatuina o musika

Faia o musika mai leo ma samples

E aofia ai i le tuufaatasiga se faletusi tele o leo, faʻapipiʻi ma faʻataʻitaʻiga, e faʻaaogaina lea e mafai ona e fatuina ai se musika tulaga ese. O i latou uma e maualuga le lelei o le lelei ma o loʻo tuʻuina atu i ituaiga eseese. Tuʻu nei vaega o le leo i le lisi o le lisi, tuʻuina i latou i le mea e manaʻo ai, (o le a manaʻomia), o le ae fatuina lau lava musika matagofie.

Faaaogaina o musika

I le auupega a Mixcraft o loʻo i ai le tele o ana lava mea faifaʻatusi, synthesizers ma samples, faʻafetai i le faagasologa o le fatuina o musika e sili atu ona manaia ma ofoofogia. O le polokalama e ofoina atu le tele o mea fai musika, o lo o iai ni pu, pulou, fusi, kilipa, ma isi. I le tatalaina o nei meafaifaaili, fetuutuunai lona leo e fetaui ma oe, e mafai ona e fatuina se fati tulaga ese e ala i le faamaumauina i luga o le alu pe tusi foi i se faasologa o mamanu.

Aafiaga o le gaioioiga

O vaega taʻitasi o le auala maeʻa, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaga atoa, e mafai ona togafitia i ni faʻapitoa ma mea e faʻaaogaina, lea e aofia ai le tele o meaola. Faʻaaogaina, e mafai ona e ausia se leo lelei atoatoa.

Faʻaogaina o mea

I le faaopoopo atu i le mea moni o lenei polokalama e mafai ai e oe ona faʻaogaina le leo i aʻafiaga eseese, o loʻo i ai foi le malosi e faʻafefe ai le leo i tusi faʻaaoga ma le aunoa. Mixkraft e maua ai le tele o avanoa mo le fatufatuaʻi ma fetuunaiga o leo, e amata mai i fetuʻutuʻaiga i luga o le taimi, i le toe faʻaleleia atoa o le musika.

Faiaʻoga

O se tasi o laasaga tāua i le fatuina o se musika o le faʻataʻitaʻiina, ma o le polokalame o loʻo tatou mafaufauina ei ai se mea e teteʻi ai i lenei tulaga. O lenei galuega e ofoina atu se tulaga le faʻamapulaʻa o le masini lea e mafai ai ona faʻaalia i le taimi e tasi le tele o laina taʻitasi. Pe o se suiga i le voluma o se meafaigaluega faapitoa, panning, se faamama, poʻo soʻo se isi mea taua, o nei mea uma o le a faʻaalia i lenei vaega ma suia i le faagasologa o le toe foi o le ala e pei ona fuafuaina e le tusitala.

Fesoasoani MIDI

Mo le sili atu le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma faʻafaigofie le faagasologa o le fatuina o musika i Mixcraft, o le lagolago mo masini MIDI ua faʻatinoina. Faʻafesoʻotaʻi se komepiuta MIDI talafeagai poʻo se masini puʻamuʻu i lau komepiuta, faʻafesoʻotaʻi ma se mea faiva ma amata amata ona taina lau musika, e aunoa ma le faʻagaloina e teu ai i totonu o le polokalame.

Faʻasalaga ma faʻatau atu faʻataʻitaʻiga (faʻapitoa)

O le i ai o se faletusi tele o leo i totonu o lona fausaga, o lenei galuega e mafai ai foi e le tagata faaaoga ona faaulufale mai ma faafesootai faletusi lona tolu faatasi ai ma mea faataitai ma totoa. E mafai foi ona auina atu i fafo vaega o musika.

Tautinoina o le fesiutaʻiga

E lagolagoina e agavaʻa galuega ma faʻaoga e fetaui ma le tekinolosi a Re-Wire. O le mea lea, e mafai ona e faʻasoa saʻo mai se faʻasalalauga lona tolu i se fale faigaluega ma faʻagasolo ai i aafiaga o loʻo iai.

VST lagolago lagolago

E pei o polokalama taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi mo le fatuina o musika, e lagolagoina e Mixcraft le galuega faʻatasi ai ma isi masini komepiuta VST, e sili atu nai lo le tele. O nei eletise eletise e mafai ona faʻalauteleina le faʻatinoina o soʻo se galuega i luga ole tapulaa. E ui i lea, e le pei FL Studio, na o VST musika e mafai ona fesootai i le DAW e mafaufau i ai, ae le o ituaiga uma o aʻafiaga ma filiga e faʻaleleia ma faʻaleleia le lelei o le leo, lea e matua manino lava pe a fatuina musika i se tulaga faʻapolofesa.

Faamaumauga

E mafai ona e pueina le leo i Mixkraft, lea e matua faafaigofieina ai le faagasologa o le fatuina o fatuga musika.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se keyboard i le komepiuta i lau komepiuta, tatala se mea fai musika i le polokalama, amata le tusiga ma taʻalo lau lava pese. E tutusa lava le mea e mafai ona faia mai le komepiuta komepiuta, ae peitai, o le a le faigofie tele. Afai e te manaʻo e faamaumauina se leo mai se masini faaleotele leo, e sili atu le faʻaaogaina o le Adobe Audition mo ia faamoemoega, lea e ofoina atu ai avanoa sili atu mo le pueina o leo.

Galue ma faʻamatalaga

E iai faʻataʻitaʻiga i meafaifaʻatatau mo le galulue faatasi ma se au musika, lea e lagolagoina ai le tolu tausaga ma mafai ai e oe ona faʻaalia le faʻaogaina o ki.

E tatau ona malamalama o le galue ma faʻamatalaga i lenei polokalame e faʻatinoina i se tulaga faavae, pe a fai o le fatuina ma le faʻataʻitaʻia o togi musika o lau galuega autu, o le a lelei tele le faʻaaogaina o se oloa e pei o Sibelius.

Faʻatonu faʻatasi

O leo taʻitasi i le Mixkraft playlist o loʻo faʻapipiʻiina i se kesi chromatic saʻo e mafai ona faʻaaoga e faʻalogo ai se kitara e fesoʻotaʻi i se komepiuta ma faʻatautaia synthesizers analog.

Faʻamatalaga Vitio

E ui lava i le mea moni o le agavaʻa e taulaʻi lava i le fatuina o musika ma fuafuaga, o lenei polokalame e mafai ai foi ona e faʻasaʻo vitio ma faʻaalia le tafaʻi. I lenei fale faigaluega o loʻo i ai se tele o faʻasalaga ma faʻamaumauga mo le gaosiga o ata vitio ma galulue tuusaʻo ma le leo lelei o le vitio.

Faʻapitoa:

1. Atiga uma lava.

2. Faʻatino, faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaaogaina le faʻafanua.

3. O se seti tele o oe lava leo ma mea faigaluega, faapea foi le lagolago mo faletusi tolu ma talosaga mo le fatuina o musika.

4. O le i ai o se numera tele o tusi ma aʻoaʻoga vitio i le fatuina o musika i lenei galuega.

Faʻafitauli:

1. E le tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, ma o le vaitaimi ole faamasinoga e na o le 15 aso.

2. O leo ma samples o loʻo maua i totonu o le faletusi a le polokalama e mamao ese mai le atinaʻe lelei e tusa ai ma le lelei o latou leo, ae e sili atu le lelei nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Magix Music Maker.

I le faaputuputuina, e taua le taʻu atu o Mixcraft o se tulaga faigaluega maualuga lea e maua ai avanoa e toetoe lava a le mafai ona tapulaa mo le fatuina, faasaʻo ma le gaosia o oe oe musika. E le gata i lea, e matua faigofie lava ona aʻoaʻoina ma faʻaaogaina, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani PC e mafai ona malamalama ma galue ai. I le faaopoopo atu i ai, o le polokalame e faʻaitiitia le avanoa i luga o le disabilima nai lo ona alo ma e le faʻamalosia ai manaʻoga maualuga i luga o punaʻoa.

Faʻagasolo le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le Tuʻu

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

NanoStudio Mafuaʻaga Samplitude Freemake Audio Converter

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O agavaʻa o se faʻafaigofie ma faigofie-faʻaaogaina le DAW (fale faigaluega leo) ma le tele o mea mo le fatuina ma le faʻasaʻoina o oe oe musika.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Acoustica, Inc.
Tau: $ 75
Toa: 163 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.1.413