E faʻapefea ona fai se fasi pepa e oe (i le fale)

Lelei lelei

O le fasi laau e le gata o faafiafiaga mo tamaiti, ae o nisi taimi o se mea talafeagai ma talafeagai (e fesoasoani i le faʻatautaia vave). Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai lau atigipusa tutusa e te teuina ai meafaigaluega eseese. O le a faigofie pe afai ei ai se mea faʻapipiʻi i luga oi latou taʻitasi: o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga, o sikola, ma isi.

Ioe, i totonu o faleoloa i le taimi nei ua mafai nei ona e mauaina se ituaiga o mea laupepa tele, ae peitai, e le o mea uma (ma e te manaʻomia le taimi e suʻe ai)! I lenei tusiga ou te manaʻo e mafaufau i le fesili pe faʻapefea ona fai sau fasi pepa e aunoa ma le faʻaaogaina o mea e le masani ai poʻo meafaigaluega (i le ala, e le fefe le tagata laupepa i le vai!).

O le a le mea e manaʻomia?

1) Sikotata tape.

O le pito sili ona taatele le tape tape e faia. I le faatauina atu i le asō, e mafai ona e fetaui i le tele o lautele lautele: ia fatuina igoa - lautele, sili atu (e ui lava e faalagolago tele i le tele o au pepa taʻavale)!

2) Ata.

E mafai ona e tusia se ata oe lava i luga o pepa. Ma e mafai ona e siiina i luga o le Initaneti ma lolomi i luga o se lomitusi masani. I se tulaga lautele, o le filifiliga e a oe.

3) Sisi.

Leai se faʻamatalaga (pe a talafeagai).

4) Faʻamafanafana vai.

E masani ona tapuni vai.

Ou te manatu o mea uma e manaʻomia e fatuina ai se mea e pipii ai - toetoe o tagata uma i totonu o le fale! Ma o lea, matou te agai saʻo atu i le foafoaga.

E faʻapefea ona fai le suavaimea e pipii tele - laasaga i lea laasaga

Laasaga 1 - sailiga ata

O le mea muamua tatou te manaʻomia o le ata lava ia, lea o le a tusia pe lolomiina i luga o se pepa manino. Ina ia aua nei ou vaavaai mo se ata mo se taimi umi, na na o le lolomi lava i luga o se masini lolomi (laser-and-white printer) se ata mai laʻu tusiga muamua i luga o antiviruses.

Fig. 1. O le ata o lo o lolomiina i luga o se lolomi lolomi lolomi.

I le auala, i le taimi nei ua faʻatau atu, ua i ai i le taimi nei ni taʻaloga lolomi e mafai loa ona lolomiina pepa taʻavale sauni! Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le site //price.ua/catalog107.html e mafai ona e faʻatau se tusi lolomi code codes ma igoa.

Laasaga 2 - faʻasologa o ata ma le lipine tape

O le isi laasaga o le lalagaina o le pito i luga o le ata faʻatasi ma le lipine tape. E tatau ona faia lenei mea ma le faʻaeteete ina ia le mafai ona galu ma galu i luga o le pepa.

O le faapipii mea faapipii o loo faapipiiina i le tasi itu o le ata (mai luma, tagai i le fig 2). Ia mautinoa e faʻamafola le pito i luga o se kalena kiliata tuai poʻo se pepa palasitika ina ia faʻapipiʻi lelei le lipine i le pepa o loʻo i ai le ata (o se mea sili ona taua).

I le auala, e le manaʻomia le tele o lau ata e sili atu nai lo le lautele o le faʻamau. O le mea moni, e mafai ona e taumafai e faʻapipiʻi le faʻamau i totonu o le "lavelave" (o le taimi lea e tasi se fasi mea faapipii e tuʻu faʻatasi i le isi itu) - ae o le iuga mulimuli atonu e le vevela ...

Fig. 2. O le pito i luga o le ata ua faamauina i se mea faapipii i le isi itu.

Laasaga 3 - tipi le ata

O lea e tatau ona e tipiina le ata (seleni masani masani). O le ata, i le ala, ua oti i lona pito mulimuli (o lona uiga o le a avea ma le pito mulimuli mulimuli o le fasi laau).

I le fig. 3 o loo faaalia ai mea na tupu ia te au.

Fig. 3. vavae le ata

Laasaga 4 - togafitiga vai

O le laasaga muamua o le gaioiga o la tatou pepa i le vai mafanafana. E fai lava lenei mea: tuʻu le ata i totonu o se ipu i le vai mafanafana (poʻo le na o le taofiofia o le vai).

Pe a ma le minute, o le pito i tua o le ata (lea e le o gaosia i le lipine tape) o le a malulu lelei ma e mafai ona faigofie ona e aveeseina ma ou tamatamailima (e tatau ona e togi lemu le pito o le pepa). E leai se mea e manaʻomia e faʻaaoga ai soʻo se suʻega!

O se taunuuga, e toetoe o pepa uma na aveesea, ae o le ata lava ia o loʻo tumau pea i luga o le lipine (sili ona susulu). Ole taimi nei e tatau ona e fufuluina ma faʻagogo le mea faʻapipiʻi (e mafai ona e fufulu ma se solo masani).

Fig. 4. Ua saunia le paʻu laau!

O le mea e maua ai le autoli e tele ona lelei:

- e le fefe i le vai (leai se vai), o lona uiga e mafai ona faapipii i se uila, uila afi, ma isi.

- o le mea e faapipii ai, pe a vego, e taatia lelei i lalo ma laau e toetoe lava o soo se mea: uʻamea, pepa (e aofia ai pepa pepa), laupapa, palasitika, ma isi;

- o le mea e faʻapipiʻiina e umi lava;

- e le faʻaumatia ma e le faʻavaivai i le la (a itiiti ifo ma le tasi le tausaga poʻo le lua);

- ma le mulimuli: o le tau o lona gaosiga e matua laiti lava: tasi le pepa o A4 - 2 rubles., o le fasi pepa (o nai kope). O le sailia o se fasi pepa i le faleoloa mo se tau faapena e toetoe lava a le mafai ...

PS

O le mea lea, i le fale, e le o iai ni mea faapitoa. meafaigāluega, e mafai ona e faia ni meaʻai maualuga (pe a faʻatumu lou lima - e le mafai ona e iloa mai le faʻatau).

Ua ou maua uma lava. Ou te talisapaia faaopoopoga.

Le manuia i au ata!