Faʻaliliuga ile ata e faʻaaoga Google Translator

Kingo Root o se polokalama faʻalelei mo le vave maua mai o aia i le Android. O aia tatau lautele e faʻatagaina ai oe e faia soʻo se faʻaogaina i luga o le masini ma, i le taimi lava e tasi, afai e agaleagaina, latou te ono lamatia ai o ia, talu mai osofaia avanoa uma i le faila faila.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o Kingo Root

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le polokalame Kingo Root

O lea la o le a tatou vaʻai i le auala e faʻapipiʻi ai lau Android i lenei polokalame ma maua ai le aʻa.

1. Seti o masini

Faamolemole ia maitauina pe a uma ona faʻaaogaina aia tatau, e faʻaumatia le tusi a le kamupanī.

Aʻo leʻi amataina le gaioiga, e tatau ona e faia ni taga i le masini. Alu i totonu "Tautuuga" - "Saogalemu" - "Punaoa e le iloa". Faʻatonu le filifiliga.

O lenei ua matou liliu i le USB debugging. E mafai ona i totonu o lisi eseese. I faʻataʻitaʻiga lata mai o Samsung, i le LG, e tatau ona e alu "Faatulagaga" - "E uiga i le masini", kiliki le 7 taimi i le fanua "Fausia le Numera". A uma lena mea, ia e maua se faʻamatalaga ua avea oe ma se atinaʻe. O lea ia kiliki le u i tua ma toe foi i "Faʻatonu". E tatau ona e maua se mea fou. "Filifiliga o le Au Atiaʻe" poʻo "Mo le atinaʻe", alu i lena mea, o le a e vaʻai i le vaʻai saʻo "Faʻapipiʻi USB". Faʻamamaina.

O lenei metotia sa iloiloina i le faataitaiga o le telefoni Nexus 5 mai le LG. I nisi faʻataʻitaʻiga mai isi gaosi oloa, o le igoa o mea o loʻo i luga e ono ese lava, i nisi masini "Filifiliga o le Au Atiaʻe" gaioiga e le mafai.

Ua maeʻa mea muamua, o lea ua matou o i le polokalama lava ia.

2. Faʻasaʻo le polokalama ma faʻapipiʻi avetaavale

E taua: O se faaletonu e leʻi fuafuaina i le faagasologa o le mauaina o aia a le aʻa e mafai ona faʻaleagaina ai le masini. O faʻatonuga uma o loʻo i lalo o loʻo i ou lava tulaga lamatia. E le oi tatou poʻo ē atiae le Kingo Root e nafa ma taunuuga.

Tatala le Kingo Root, ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB cable. Ole suʻesuʻega aunoa ma le faʻapipiʻi o avetaavale mo le amataina ole Android. Afai e manuia le faagasologa, ona faʻaalia lea o le faʻamalo i le matala autu o le polokalama. "Aʻa".

3. O le faagasologa o le mauaina o aia tatau

Kiliki i luga ma faatalitali mo le faʻamaeʻaina o le taotoga. O faʻamatalaga uma e uiga i le faagasologa o le a atagia mai i se faamalama polokalame e tasi. I le faʻasalaga mulimuli, o le a faʻaalia se ki "Faauma"e faapea o le taotoga na manuia. A uma le toe faʻafouina o le telefoni poʻo le laupepa, lea o le a tupu faʻafuasei, o le aʻafiaga a le Root o le a faʻaalia.

O lea la, faatasi ai ma le fesoasoani a nai tamaʻi manulele, e mafai ona e maua avanoa lautele i lau masini ma faʻaaoga lona gafatia i le atoaga.